• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilim arkadaş olalım diyor. Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
44
Yapay Zekaya Sor

Dertleşelim😪

Eski sevgilim arkadaş olalım diyor. Eski sevgiliden arkadaş olur mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

ben eski sevgili ile arkadaş kalınacağını sanmam. yani dünyada başka insan mı kalmadı? madem iyi anlaşıyoruz, sevgili olalım. madem anlaşmıyoruz, yolları ayıralım. öptüğüm adama arkadaşım mı diyeceğim. asla demem. yürüsün gitsin başka arkadaş edinsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu çok seviyorum hala da öyle yaklaşık 7 gün önce falan ayrıldık benim fevri hareketlerim yüzünden ayrıldıktan sonra bile kavga ettim kızları takip etti diye ama bende etmiştim yine bir şey demedi dün yine konuştuk ama bu sefer artık ayrılığımızı kabullendiğimi ve hayatına karışmayacağımı söyledim ılımlı yaklaştığımı görünce kafana bir şey mi düştü falan dedi bende düşman olmaya gerek yok ama can ciğer arkadaş da olamayız dedim o da istediğin zaman yazabilirsin ben hep senin yanında olurum falan dedi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Belki aşkı karşılıksızdır belki de farklı sebepler vardır imkânsızdır ama insan karşısındakine o kadar bağlanır o kadar sever ki asla kopamaz çıkmaza girer hayatımda o olsun da isterse arkadaş olarak bulunsun ama yeter ki bir yerde bulunsun diyebilir. Onun için sadece adı arkadaşlıktır hisleri başkadır halâ onu sever , ona sadık olur , aşıktır hayatına da ondan başka kimseyi sokmaz. Bu durum olağan bence ama şu durum çok ilginç mesela o kadar yaşanmışlığın var vaktinde sevmişsin sonra da arkadaş olarak devam ediyorsun gerçekten arkadaş olarak görüyorsun. O zaman demek ki sadece heves oyun gibi bir şeymiş.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hala sevdiğini söylüyor ama ben arkadaş olamayacağımızı ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şöyle bir şey var ben asla eski sevgiliden yeni olabileceğini düşünmeyen biriyim ama ilk anlattığımı kendim yaşadım. Sevgili olmadık gerçi ama gerçekten içten çok sevdim seviyorum da. Olsun istedim o beni istemedi ben de asla kopamadım sohbetini tek kelimesini tek fotoğrafını dahi özlüyorum her ne şekilde olursa olsun benimle kalacağına razı gelecek duruma geldim. Yani mesela o beni arkadaş olarak görüyor ama ben sevdiğim hayatımın merkezine koyduğum adam olarak. Muhtaç gibi hissediyorum çok degisik bir his zaten ondan başkası da ilgimi çekmiyor. Ama galiba senin konuştuğun kişinin niyeti farklı biraz bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilimdi 1 yıl sevgili olduk ve beni çok önemseyen kıskanan falan biriydi ben sadece sinirlendiğimde bitsin istemiyorum falan diyordum bu da ondan rahatsız oluyordu yapma diyordu yine yapıyordum en sonunda bitirdi ve 1 hafta hiç konuşmadık geçen birilerini takip ettim diye kavga gibisinden yazdı kavga ettik daha sonra bugün yazdı bende alttan aldım kavgalık bir şey söylemedim ilişkiyi yürütemedik diye düşman olacak değiliz dedim o da arkadaş mıyız yani dedi arkadaş da olmam ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Direkt arkadaş miyiz yani diye yazması ilginç geldi bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Banada

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

67

Cevap

82

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Eski sevgiliden arkadaş filan olmaz. Hisler bitmiş olsa bile anılar unutulmaz.

0
    2 Yorumla
    • benavv0
      benavv0
      +1 yıl

Yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten beni sevdiğini biliyordum öyle bir insan değil benim hatam yüzünden ilişkimiz bitti ve ilişki bittikten sonra bile bende instagramı açtım takipleştim o da yaptı ona bile bağırıp çağırdım baya aldığım hediyeleri falan bile istedim anlicağın rezil ettim kendimi ama onu çok seviyorum.3 gün felan konuşmadık her neyse en son konuştuğumuzda özür diledim ve artık kabullendiğimi dile getirdim, sana karışmayacam kavga etmeyecem ve kıskanmayacam dedim o da kıskanma demiyorum ki sen abartıyorsun falan dedi en son da düşman olmamıza gerek yok ama arkadaşda olamam dedim o da zor zamanında ben yine yanında olurum dedi bitti konuşma

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.

Duygular varsa ve fazla yaşanmışlık mümkün değil

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim her kavgada bitsin dememden dolayı ayrıldık ve bir haftadır konuşmuyorduk. Erkekeri takip ettiğimi görünce yazı ve kavga ettik bugün biraz daha sakin konuştuk bende o kızları takip etti diye bağırıp çağırmıştım. Biraz ılımlı yaklaştığımda hayırdır ne oldu falan dedi bende ilişki yürütemedik diye düşman olmamıza gerek yok dedim evet Faln dedi ve daha sonrasında arkadaş mıyız dedi bende hayır arkadaş olmayacağımı söylemiştim sadece düşman olmamıza gerek yok iyiliğini isterim dedim

Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Mantıklı olanı demişsin iletişimi kesin gerek yok bittiyse

Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Aranızdaki ilişkiye bağlı bir durum bu açıkçası ayrılık nedeni de bu durumda çok önemli yani tamamen bakış açısıyla alakalı ama ben olmazdım sanırım.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim her kavgada bitsin dememden dolayı ayrıldık ve bir haftadır konuşmuyorduk. Erkekeri takip ettiğimi görünce yazı ve kavga ettik bugün biraz daha sakin konuştuk bende o kızları takip etti diye bağırıp çağırmıştım. Biraz ılımlı yaklaştığımda hayırdır ne oldu falan dedi bende ilişki yürütemedik diye düşman olmamıza gerek yok dedim evet Faln dedi ve daha sonrasında arkadaş mıyız dedi bende hayır arkadaş olmayacağımı söylemiştim sadece düşman olmamıza gerek yok iyiliğini isterim dedim

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Anladım. Düşman olmanıza gerek yok elbette ama arkadaş kalmanıza da gerek yok bence yani bitmiş bir ilişkiden bahsediyoruz. Bence arkadaş kalınan ilişkilerde illa ki bir taraf birtakım duygular hissediyor ve bu nedenle arkadaş kalmayı tercih eder genelde ki eski sevgilinin de niyeti bence bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ben onu çok seviyorum ve takıntı haline getirmiş durumdayım uzak durmak daha iyi

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Arkadaş kalırsanız ve o size asla bir şey hissetmesse ileride daha çok acı çekersiniz bilginiz olsun..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bu yüzden uzak kalacağım

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Olunmaz. Ne yapacaksınız birbirinize yeni sevgililerinizi mi anlatacaksınız cxx olmaz

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dayanamammmmm

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur zamanla, geçmişinde bırak onu ve ona kulak verme hiç, madem bitti... En doğrusu bu şekilde uzakaşmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet doğru söylüyorsun teşekkür ederim

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • ByEfendii
      ByEfendii
      +1 yıl

Yani 😬

Yorumla
  • Ezgi-govinda
    Ezgi-govinda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Bunu başarabilen var mutlaka ama ben olamam. Bir zayıf anım olacak be sonuçları zarar verecek durumlar olur gibi geliyor. Ve hiç mi dostum yok o mu kalmış. Kendi adıma yanlış geliyor.

3
    0 Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Ne yaşadığınıza bağşaı ama Zor. Eski sevgilisen yeni sevgili olur öu desen daha olumlu bakardım

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaş olamayacağımızı ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Sen sevgili olalım dese kabul edermiydin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum sadece onu seviyordum

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

İlişlinizin boyutu neydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir yıllık güzel bir ilişkiydi aileler biliyordu ve ailesi ile tanışmıştım

Yorumla
  • Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Köpek yerine koyarsan kafanda ve bunu ona çaktırmazsan ve ona köpek gibi davranırsan olabilir. Ama köpek muamelesi yapınca sonra tekrar aşık olabiliyorlar dikkat et.

0
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Eski sevgilidenarkadaş ollmaz diye bir kural bir yasak yok ise de bu ne kadar normalleşir o da bir muamma. Bence uzun ömürlü olmaz. Arkadaş kalınamaz bir türlü...

0
    0 Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

benim de eski kız arkadaşım böyle kalmak istemişti ama bana çok ters eski sevgili değil sadece ben bir kızla arkadaş kalamıyorum

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur, en son yemek falan yiyecem dedi olur görüşürüz dedim yazmaz bir daha galiba

Yorumla
    • MatthewFox
      MatthewFox
      +1 yıl

Yazmaz sanırım eski kız arkadaşım gibisin 2 yıllık ilişkim vardı çok fevriydi senin gibi ve her şeyimi düşünürdü onu böyle seviyordum arkadaş kalmak daha kötü inan bana

Yorumla
  • Bosdurankisi
    Bosdurankisi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Her buluştuğunda gülüp eğlendiğinde eski sevgili olduğunuz aklınıza geleceği için olsa bile yorucu olur bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur, en son yemek falan yiyecem dedi olur görüşürüz dedim yazmaz bir daha galiba

Yorumla
    • Bosdurankisi
      Bosdurankisi
      +1 yıl

Belli olmaz yazadabilir tek taraflı mesafeli olunması gerektiğini düşünüyorum en azından senin açından en iyisi budur çünkü yıpranırsın diğer türlü

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Yaşadığınız ilişkiye bağlı o tamamen arkadaş kalsanız bile unutamadığınız anılar hep yüzünüze çarpıcak bunu göze alıyosanız neden olmasın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • ButcherBlaviken
      ButcherBlaviken
      +1 yıl

Sen istemiyorsan konu kapanmış çoktan

Yorumla
  • Feza034
    Feza034 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Eski sevgiliden arkadaş falan olmaz zaten birbirinize arkadaşlık yapabiliyor olsanız ilişkiniz bitmezdi

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Feza034
      Feza034
      +1 yıl

Sonuç ne peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamadım ki

Yorumla
    • Feza034
      Feza034
      +1 yıl

Daha sonra bir konuşma oldu mu yani onu soruyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yemek falan yiyeyim dedi bende olur görüşürüz dedim 2 saat oluyor yazmadı yazmaz galiba daha

Yorumla
    • Feza034
      Feza034
      +1 yıl

Yazarsa da snaa tavsiyem hiçbir şekilde cevap falan atma görmezden gel oda kabullensin artık ilişkinin bittiğini

Yorumla
  • Emojimbenim
    Emojimbenim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir neden olmasın başından konuşun herşeyi geri dönmeyeceğinizi eskileri ima dahi etmeyeceğinizi ve başlayın arkadaşlık güzel bir şey

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Emojimbenim
      Emojimbenim
      +1 yıl

Nekadar saçma sebepler ve davranışlar yazdıklarını asananlari sakin kafayla oku ve dış gözlemci olarak bak ayrılmanız kötü olmuş özür dile ve tekrar başlama isteğini söyle olgun insanlar gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söyledim tabi ki kabul etmedi ben zaten pişmanım

Yorumla
    • Emojimbenim
      Emojimbenim
      +1 yıl

Arkadaş olmayı kabul et pişman olmazsın tek başına kendini yiyeceğine durumu kabul etmene yardımcı olur inan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ben onu bu kadar çok seviyorken göz önünde olması daha kötü olur

Yorumla
    • Emojimbenim
      Emojimbenim
      +1 yıl

Olmaması daha kötü olur dene gör

Yorumla
  • MinikManolya
    MinikManolya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Olmazz. Özel anılar paylaşmışsınız o kadar sevgiliyle arkadaş bir olur mu? Bir süre sonra arkadaşlığın boyutu değişmeye başlar. Unut gitsin.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaş olamayacağımızı ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim

Yorumla
    • MinikManolya
      MinikManolya
      +1 yıl

Dövüşmeden ayrılmak en güzeli. İyi yapmışsın.

Yorumla
  • menesselal
    menesselal Takip Et
    Bilge Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

eski sevgiliden arkadaş yapmak, dağılmış şanzımanı toplamaktan daha zordur. olmaz, unutun gitsin. o paraya yenisini alırız.😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • mundodelafresa
    mundodelafresa Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Öyle olmadı bir de böyle deneyelim. Çok saçma bit öneri. Bittiyse bitti arkadaş olmak ne yani.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynısını söyledim düşman olmam ama arkadaşta olmam iyiliğini isterim dedim

Yorumla
  • StarWarsPrensesi
    StarWarsPrensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Ne demek eski sevgiliden arkadaş kalalım.. Bu da bir çeşit genişlik olur 😀

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten beni sevdiğini biliyordum öyle bir insan değil benim hatam yüzünden ilişkimiz bitti ve ilişki bittikten sonra bile bende instagramı açtım takipleştim o da yaptı ona bile bağırıp çağırdım baya aldığım hediyeleri falan bile istedim anlicağın rezil ettim kendimi ama onu çok seviyorum.3 gün felan konuşmadık her neyse en son konuştuğumuzda özür diledim ve artık kabullendiğimi dile getirdim, sana karışmayacam kavga etmeyecem ve kıskanmayacam dedim o da kıskanma demiyorum ki sen abartıyorsun falan dedi en son da düşman olmamıza gerek yok ama arkadaşda olamam dedim o da zor zamanında ben yine yanında olurum dedi bitti konuşma

Yorumla
    • StarWarsPrensesi
      StarWarsPrensesi
      +1 yıl

O zaman senden kaynakliysa da iliskine sımsıkı saril bence sevgiler kolay bilunmuyor. Ve ayrica şu sosyal medyayi da birakin bir yana.. instagram vs. tehlike durum aliyor iliskilerde

Yorumla
  • NujenZanistvan2
    NujenZanistvan2 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Öyle saçma bi şey olur mu hiç? Arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden arkadaş olmaz

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur

Yorumla
    • NujenZanistvan2
      NujenZanistvan2
      +1 yıl

İlişki bitince biter her şey. Uzatmanın anlamı yok, öyle arkadaşlık adı altında tekrar bi şeyler denemenin gereği de yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaş da değil aslında sadece düşman olmamıza gerek yok dedim o da kötü anında yanında olurum yanında kimse olmaz olurum falan dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben zaten arkadaş olamayacağımı söyledim sadece düşman da olmam iyiliğini isterim dedim

Yorumla
    • NujenZanistvan2
      NujenZanistvan2
      +1 yıl

Ben onun için dedim. Arkadaş kalmak istemesinin asıl sebebi ilerde ilisikiyi tekrar deneyebilmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu hala çok seviyorum, ama dönmez bu saatten sonra

Yorumla
    • NujenZanistvan2
      NujenZanistvan2
      +1 yıl

Hep öyle olur bi süre sonra biter gider tükenir her şey

Yorumla
  • Kitapkurdu122333
    Kitapkurdu122333 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Yani bu durum kısıden kısıye değişir ben arkadas kalamazdım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur

Yorumla
  • wesgibbins
    wesgibbins Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.

Genellikle olur. Ama hisler ve yaşanmışlıklar çok fazla ise gerek yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • wesgibbins
      wesgibbins
      +1 yıl

Tabi senin kararın arkadaş da kalabilirsiniz. Biraz zaman geçince gerginlik azalır

Yorumla
  • ilker_casillas
    ilker_casillas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

olmaz. eğer ilerde yine sevgili oluruz dersen olur. öbür türlü olmaz.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Hayır olmaz, olur diyen kişiyi de samimi bulmam.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      +1 yıl

Tamamdır işte gayet mantıklı bir cevap vermişsin yani düşman olmadan ayrılmayı hakettiyse çok mantıklı.
      Arkadaş kalalım derken ki amacı muhtemelen farklıydı onun ama sen bozmuş oldun o amacını.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      +1 yıl

Erkekleri takip etmenden sonra kavga etmeniz doğal yani yanlış anlamada bu yüzden kavga etmeyeceğin bir sevgili zor bulursun zaten ha tabiki onun yapması da aynı şekil yanlış.
      Olmuyorsa da olmuyordur yani doğru cevap vermişsin.
      Hayırlısı olsun.

Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.

Olmaz bence hiç bulaşmamanı öneririm çünkü yaşanmışlıklar var

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Sugarman06
      Sugarman06
      +1 yıl

Gayet olgun medenice bir tutum sergilemişsiniz harikasınız tebrik ederim 👏👏👏 ama ötesi de kendinize kötülük etmekten başka bir şey olmaz sanırım hassas bir hislere sahip bir yapınız var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim uzak kalmak süreci hızlandırır diye düşünüyorum

Yorumla
    • Sugarman06
      Sugarman06
      +1 yıl

Rica ederim hanımefendi Amenna ama bu süre zarfında da kendinize mis gibi programlar jestler hedef ve hayaller oluşturursanız harika bir şekilde üstesinden gelmiş olur hemde yeni oluşumlar elde etmiş olursunuz 😊

Yorumla
  • cryptoGuy
    cryptoGuy Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

niyeti senin kafani karistirmak arkadaslik bahane./..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Terliğinaltı
    Terliğinaltı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Arkadaş falan olunmaz eski sevgiliyle, deli misin?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende olmayacağını düşman da olmayacağımı iyiylğini isteyeceğimi söyledim

Yorumla
    • Terliğinaltı
      Terliğinaltı
      +1 yıl

Ne iyi, umarım öyle kalır durumunuz

Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Hayır olmaz başka arkadaş olunacak insan mı kalmado

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende aynısını söyledim

Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Eskiyi eskide bırak yoksa canı istediğinde sadece seni obje olarak kullanır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun

Yorumla
  • MARJİNAL_BEY
    MARJİNAL_BEY Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Olmaz bence çünkü eğer bir erkek eski sevgiliyse senden bir çıkar elde etmek için seninle arkadaş olmak istemiştir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • MARJİNAL_BEY
      MARJİNAL_BEY
      +1 yıl

Anladım. Sen şu an onun için gerçek bir sevgili ve dostsun. Onu önemsiyorsun. Belkide oda senin yanında olmak istiyor veya seninle tekrar birlikte olmak için çabalıyor. Bence arayı soğutmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O yazmazsa bende yazmam çünkü artık bende yoruldum onun da yazacağını düşünmüyorum artık

Yorumla
    • MARJİNAL_BEY
      MARJİNAL_BEY
      +1 yıl

Anladım. Yinede birşeylerden haberin olsun. Ölümlü dünya

Yorumla
  • ohshiit
    ohshiit Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

ben olamam mesela ama duygularını koruyanlar varsa yapabilir

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    +1 yıl

Arkadaş olmayacağını oda biliyor sadece kullanmak istiyor seni

0
    0 Yorumla
  • NasılsaYoksun
    NasılsaYoksun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Devir, Çağ çok değişik kimisi dayanamaz buna kimisi de bu yolu tercih ediyor.

0
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Ya vardır ya da yoktur.
    ortası benim için hiç bir zaman olmaz

0
    0 Yorumla
  • Utukk_aann
    Utukk_aann Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Olmaz yine yeniden hep eski konular açılır daha da nefret edilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmaz kesinlikle ve emin ol onun niyeti arkadaş olmak değil muhtemelen yokluta kaldığı için tekrar seni elde etmeye çalışıyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • ismail5858
    ismail5858 Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı.

Neden peki bunu hiç düşündün mü? Ayrilali cok oldu mu?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrılalı 1 ya da 2 hafta oluyor, konuştuk ve artık bende ayrıldığımızı kabullendim dedim. Arkadaş mıyız yani dedi arkadaş olamayacağımı söylemiştim sadece kötülüğünü istemem dedim

Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      +1 yıl

Bu kadar mı? ayrıldıktan sonra bu kadar kisa sürede nasıl arkadaş olmaya karar verdiniz anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende anlamadım daha yeni yazdı düşman olmamıza gerek yok dedim o da evet falan yazdı

Yorumla
  • Katreynn
    Katreynn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Arada hiç duygu kalmamış olsa bile iki taraftan birisi hep daha fazla sevdiği için ümit beslemeye devam edecektiktir o yüzden eski sevgiliyle arkadaş kalmak pek sağlıklı değil

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dimi o duygu bende var bende arkadaş kalamayacağımı ve hep iyiliğini isteyeceğimi söyledim

Yorumla
    • Katreynn
      Katreynn
      +1 yıl

Kendin için en doğru olanı söylemişsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

♥️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tekrar beraber olma şansınız yok galiba sen seviyorsun hâlâ ama o seni sevmiyor demek ki

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen seviyorsun galiba hâlâ, neden ayrıldınız?(söylemek istemezsen saygı duyarım)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim fevri çıkışlarım oluyordu her kavgada bitsin o bu şu diyordum ve artık kaldıramadı bitirdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm anladım artık olmusla ölmüşe çare yok demişler yapacak bir şey yok herşeyin hayırlısı, üzme tatlı canını

Yorumla
  • IRobin
    IRobin Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Seviştiğiniz insanla arkadaş kalamazsınız.. net.

0
    0 Yorumla
  • Nightblue90
    Nightblue90 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Gerçekten sevdiğim birisiyle ayrıldıktan sonra arkadaş olmayı kabul edersem tek düşüncem ondan uzaklaşmamak için olur

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Nightblue90
      Nightblue90
      +1 yıl

Buna tam benzemese de tecrübe ettiğim ilk ilişkim oldu. Arkadaş kalmak çok gerçekçi değil ve bence çok saçma çünkü sevdiğin birisinin başkasıyla olduğunu öğrenecegin bı zaman gelecek en kötü o zaman nasıl bı tavır sergeleyebilirsin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet zaten bir daha yazacağını düşünmüyorum

Yorumla
    • Nightblue90
      Nightblue90
      +1 yıl

Bir daha yazacağına eminim aradan seneler geçse de bı umut kırıntısı çığ olur adamın içinde. eğer seviyorsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdiğini biliyorum yani sevdiğini söylüyor sadece ilişkiyi yürütemedik ve çok kırdık birbirimizi dün düşman olmadığımı söyledim o da bende değilim kimsen olmaz istediğin zaman yaz falan dedi öyle

Yorumla
    • Nightblue90
      Nightblue90
      +1 yıl

Senin için hayırlısı olsun

Yorumla
  • orkidegülpapatya
    orkidegülpapatya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Olmuyor iki kez iki eski sevgilimle denedim olmuyor hep umutlanıyorlar ve o arkadaşlığı sevgililik sanıyorlar sonra sen istemeyince rahatsiz ediyorlar bnce hiç bulaşma

0
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Exten next olmuyor maalesef

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olur dertleselim sende benim derdimi dinlermisin peki

0
    0 Yorumla
  • Nisanınumudu
    Nisanınumudu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Eski sevgiliden arkadaş olur mu bilemedim ama bence eski eşten arkadaş olur, biz arkadaşız yani en azından benim hislerim o yönde 😅

1
    0 Yorumla
  • Eceew
    Eceew Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Arkadaş olunmaz sonuçta anılar var iyi kötü akla geliyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • _GönüL
    _GönüL Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Arkadaş kalırsan hiçbir zaman sevgilin olmasına müsaade etmez hep engel olur. Bence arkadaş kalma.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • _GönüL
      _GönüL
      +1 yıl

En güzeli

Yorumla
  • İlkay9120
    İlkay9120 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Çift kaşardan tost olurda eski sevgiliden dost olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • bluebolviy21
    bluebolviy21 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Eski sevgiliden arkadas olmaz mal misin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bende onu söyledim

Yorumla
    • bluebolviy21
      bluebolviy21
      +1 yıl

Aferi kiz

Yorumla
  • _minik_kız_
    _minik_kız_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Arkadaş falan olmuyor eski sevgili olarak kalıyor o

0
    0 Yorumla
  • Sorusoracammmm
    Sorusoracammmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Biz arkadaş olduk böyle daha iyi ikimiz içinde sorun yok yani

0
    0 Yorumla
  • ByEfendii
    ByEfendii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Olunmaz. Ne yapacaksınız birbirinize yeni sevgililerinizi mi anlatacaksınız cxx olmaz

0
    0 Yorumla
  • baygizli6
    baygizli6 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Olmaz üzücü ama olamaz

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • baygizli6
      baygizli6
      +1 yıl

Nick gizli burdan sormak zorundayım yaslarınız kac ilk sevdigin mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

23 yaşındayız ilk sevgilim olmasada ilk sevdiğim oydu

Yorumla
    • baygizli6
      baygizli6
      +1 yıl

Ne yasadınız tutku birlikte olmak falan gectimi aranızda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tutkulu bir ilişkiydi ailesi de biliyordu tanışmıştım da benimkiler de öyle beni çok sevdiğini kıskandığını da biliyordum

Yorumla
    • baygizli6
      baygizli6
      +1 yıl

Aranızda seks olduysa arkadas olamazsınız ya simdi baskasıda okur belki söylemek istemiyorsun diye diyemedim ama sadece burdan sohbet edebiliyoruz yapcak bir şey yok

Yorumla
  • meduxaaaaaaa
    meduxaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Olabilir bence (emin değilim)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmaz be

Yorumla
    • meduxaaaaaaa
      meduxaaaaaaa
      +1 yıl

Arada cinsellik olmadıysa olur

Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

olmaz hiç ugraşma

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • kjhhg793
      kjhhg793
      +1 yıl

eski sevgiliden ne kadar uzak durursan o kadar kârına

Yorumla
  • Elizabeth2
    Elizabeth2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ya kıyamam canın çok acır

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet fazlasıyla acıdı

Yorumla
    • Elizabeth2
      Elizabeth2
      +1 yıl

Anam bacım ben napayım nerede şu an ne yapıyor offf çok zor şeyler Allah yardımcımz olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • laylalayyla
    laylalayyla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Olmaz. Denendi ve onaylandı

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • laylalayyla
      laylalayyla
      +1 yıl

Kesinlikle düşman olunmamalı ama arkadaşta kalınamıyor ve arkadaş kalınmaması bence iki taraf için de en iyisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seven tarafın unutma sürecini uzatıyor bencede uzak kalmak daha iyi

Yorumla
  • illaisimmiolacak
    illaisimmiolacak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Eski sevgiliden hiçbir b*k olmaz

1
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Ben reddettim aynı durumda

0
    0 Yorumla
  • Karikatür3434
    Karikatür3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 95%
    +1 yıl

F*çok babby olur ancak

0
    0 Yorumla
  • Hamraaa
    Hamraaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Eski sevgiliden hiç bir şey olmaz

0
    0 Yorumla
  • Umursamazbirpanda_
    Umursamazbirpanda_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Belli bir zaman sonra olur.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim arkadaş olalım diyor. Eski sevgiliden arkadaş olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilim arkadaşız diyor fakat? 20 cevap verildi
Eski sevgilim arkadaş olalım dedi? 12 cevap verildi
Sevgilim arkadaş kalalım dedi, eski sevgiliden arkadaş olur mu? 41 cevap verildi
Eski sevgiliden arkadaş olur mu ? 83 cevap verildi
Eski sevgiliden dost olur mu? 46 cevap verildi
Eski sevgiliden arkadaş olur mu? 170 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨