- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılben eski sevgili ile arkadaş kalınacağını sanmam. yani dünyada başka insan mı kalmadı? madem iyi anlaşıyoruz, sevgili olalım. madem anlaşmıyoruz, yolları ayıralım. öptüğüm adama arkadaşım mı diyeceğim. asla demem. yürüsün gitsin başka arkadaş edinsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum hala da öyle yaklaşık 7 gün önce falan ayrıldık benim fevri hareketlerim yüzünden ayrıldıktan sonra bile kavga ettim kızları takip etti diye ama bende etmiştim yine bir şey demedi dün yine konuştuk ama bu sefer artık ayrılığımızı kabullendiğimi ve hayatına karışmayacağımı söyledim ılımlı yaklaştığımı görünce kafana bir şey mi düştü falan dedi bende düşman olmaya gerek yok ama can ciğer arkadaş da olamayız dedim o da istediğin zaman yazabilirsin ben hep senin yanında olurum falan dedi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki aşkı karşılıksızdır belki de farklı sebepler vardır imkânsızdır ama insan karşısındakine o kadar bağlanır o kadar sever ki asla kopamaz çıkmaza girer hayatımda o olsun da isterse arkadaş olarak bulunsun ama yeter ki bir yerde bulunsun diyebilir. Onun için sadece adı arkadaşlıktır hisleri başkadır halâ onu sever , ona sadık olur , aşıktır hayatına da ondan başka kimseyi sokmaz. Bu durum olağan bence ama şu durum çok ilginç mesela o kadar yaşanmışlığın var vaktinde sevmişsin sonra da arkadaş olarak devam ediyorsun gerçekten arkadaş olarak görüyorsun. O zaman demek ki sadece heves oyun gibi bir şeymiş.
05 Yorumla
Soran+1 yılHala sevdiğini söylüyor ama ben arkadaş olamayacağımızı ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir şey var ben asla eski sevgiliden yeni olabileceğini düşünmeyen biriyim ama ilk anlattığımı kendim yaşadım. Sevgili olmadık gerçi ama gerçekten içten çok sevdim seviyorum da. Olsun istedim o beni istemedi ben de asla kopamadım sohbetini tek kelimesini tek fotoğrafını dahi özlüyorum her ne şekilde olursa olsun benimle kalacağına razı gelecek duruma geldim. Yani mesela o beni arkadaş olarak görüyor ama ben sevdiğim hayatımın merkezine koyduğum adam olarak. Muhtaç gibi hissediyorum çok degisik bir his zaten ondan başkası da ilgimi çekmiyor. Ama galiba senin konuştuğun kişinin niyeti farklı biraz bilmiyorum
Soran+1 yılSevgilimdi 1 yıl sevgili olduk ve beni çok önemseyen kıskanan falan biriydi ben sadece sinirlendiğimde bitsin istemiyorum falan diyordum bu da ondan rahatsız oluyordu yapma diyordu yine yapıyordum en sonunda bitirdi ve 1 hafta hiç konuşmadık geçen birilerini takip ettim diye kavga gibisinden yazdı kavga ettik daha sonra bugün yazdı bende alttan aldım kavgalık bir şey söylemedim ilişkiyi yürütemedik diye düşman olacak değiliz dedim o da arkadaş mıyız yani dedi arkadaş da olmam ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim
Cevap sahibi+1 yılDirekt arkadaş miyiz yani diye yazması ilginç geldi bana
Soran+1 yılBanada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgiliden arkadaş filan olmaz. Hisler bitmiş olsa bile anılar unutulmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten beni sevdiğini biliyordum öyle bir insan değil benim hatam yüzünden ilişkimiz bitti ve ilişki bittikten sonra bile bende instagramı açtım takipleştim o da yaptı ona bile bağırıp çağırdım baya aldığım hediyeleri falan bile istedim anlicağın rezil ettim kendimi ama onu çok seviyorum.3 gün felan konuşmadık her neyse en son konuştuğumuzda özür diledim ve artık kabullendiğimi dile getirdim, sana karışmayacam kavga etmeyecem ve kıskanmayacam dedim o da kıskanma demiyorum ki sen abartıyorsun falan dedi en son da düşman olmamıza gerek yok ama arkadaşda olamam dedim o da zor zamanında ben yine yanında olurum dedi bitti konuşma
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular varsa ve fazla yaşanmışlık mümkün değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim her kavgada bitsin dememden dolayı ayrıldık ve bir haftadır konuşmuyorduk. Erkekeri takip ettiğimi görünce yazı ve kavga ettik bugün biraz daha sakin konuştuk bende o kızları takip etti diye bağırıp çağırmıştım. Biraz ılımlı yaklaştığımda hayırdır ne oldu falan dedi bende ilişki yürütemedik diye düşman olmamıza gerek yok dedim evet Faln dedi ve daha sonrasında arkadaş mıyız dedi bende hayır arkadaş olmayacağımı söylemiştim sadece düşman olmamıza gerek yok iyiliğini isterim dedim
- +1 yıl
Mantıklı olanı demişsin iletişimi kesin gerek yok bittiyse
+1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı bir durum bu açıkçası ayrılık nedeni de bu durumda çok önemli yani tamamen bakış açısıyla alakalı ama ben olmazdım sanırım.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim her kavgada bitsin dememden dolayı ayrıldık ve bir haftadır konuşmuyorduk. Erkekeri takip ettiğimi görünce yazı ve kavga ettik bugün biraz daha sakin konuştuk bende o kızları takip etti diye bağırıp çağırmıştım. Biraz ılımlı yaklaştığımda hayırdır ne oldu falan dedi bende ilişki yürütemedik diye düşman olmamıza gerek yok dedim evet Faln dedi ve daha sonrasında arkadaş mıyız dedi bende hayır arkadaş olmayacağımı söylemiştim sadece düşman olmamıza gerek yok iyiliğini isterim dedim
- +1 yıl
Anladım. Düşman olmanıza gerek yok elbette ama arkadaş kalmanıza da gerek yok bence yani bitmiş bir ilişkiden bahsediyoruz. Bence arkadaş kalınan ilişkilerde illa ki bir taraf birtakım duygular hissediyor ve bu nedenle arkadaş kalmayı tercih eder genelde ki eski sevgilinin de niyeti bence bu
Soran+1 yılEvet ben onu çok seviyorum ve takıntı haline getirmiş durumdayım uzak durmak daha iyi
- +1 yıl
Arkadaş kalırsanız ve o size asla bir şey hissetmesse ileride daha çok acı çekersiniz bilginiz olsun..
Soran+1 yılEvet bu yüzden uzak kalacağım
+1 yılOlunmaz. Ne yapacaksınız birbirinize yeni sevgililerinizi mi anlatacaksınız cxx olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılDayanamammmmm
- +1 yıl
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur zamanla, geçmişinde bırak onu ve ona kulak verme hiç, madem bitti... En doğrusu bu şekilde uzakaşmak
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBunu başarabilen var mutlaka ama ben olamam. Bir zayıf anım olacak be sonuçları zarar verecek durumlar olur gibi geliyor. Ve hiç mi dostum yok o mu kalmış. Kendi adıma yanlış geliyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ne yaşadığınıza bağşaı ama Zor. Eski sevgilisen yeni sevgili olur öu desen daha olumlu bakardım
15 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olamayacağımızı ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim
Soran+1 yılBilmiyorum sadece onu seviyordum
Soran+1 yılBir yıllık güzel bir ilişkiydi aileler biliyordu ve ailesi ile tanışmıştım
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKöpek yerine koyarsan kafanda ve bunu ona çaktırmazsan ve ona köpek gibi davranırsan olabilir. Ama köpek muamelesi yapınca sonra tekrar aşık olabiliyorlar dikkat et.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilidenarkadaş ollmaz diye bir kural bir yasak yok ise de bu ne kadar normalleşir o da bir muamma. Bence uzun ömürlü olmaz. Arkadaş kalınamaz bir türlü...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbenim de eski kız arkadaşım böyle kalmak istemişti ama bana çok ters eski sevgili değil sadece ben bir kızla arkadaş kalamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur, en son yemek falan yiyecem dedi olur görüşürüz dedim yazmaz bir daha galiba
- +1 yıl
Yazmaz sanırım eski kız arkadaşım gibisin 2 yıllık ilişkim vardı çok fevriydi senin gibi ve her şeyimi düşünürdü onu böyle seviyordum arkadaş kalmak daha kötü inan bana
+1 yılHer buluştuğunda gülüp eğlendiğinde eski sevgili olduğunuz aklınıza geleceği için olsa bile yorucu olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur, en son yemek falan yiyecem dedi olur görüşürüz dedim yazmaz bir daha galiba
- +1 yıl
Belli olmaz yazadabilir tek taraflı mesafeli olunması gerektiğini düşünüyorum en azından senin açından en iyisi budur çünkü yıpranırsın diğer türlü
+1 yılYaşadığınız ilişkiye bağlı o tamamen arkadaş kalsanız bile unutamadığınız anılar hep yüzünüze çarpıcak bunu göze alıyosanız neden olmasın
02 Yorumla
- +1 yıl
Sen istemiyorsan konu kapanmış çoktan
Eski sevgiliden arkadaş falan olmaz zaten birbirinize arkadaşlık yapabiliyor olsanız ilişkiniz bitmezdi
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ki
Soran+1 yılYemek falan yiyeyim dedi bende olur görüşürüz dedim 2 saat oluyor yazmadı yazmaz galiba daha
+1 yılOlabilir neden olmasın başından konuşun herşeyi geri dönmeyeceğinizi eskileri ima dahi etmeyeceğinizi ve başlayın arkadaşlık güzel bir şey
06 Yorumla
- +1 yıl
Nekadar saçma sebepler ve davranışlar yazdıklarını asananlari sakin kafayla oku ve dış gözlemci olarak bak ayrılmanız kötü olmuş özür dile ve tekrar başlama isteğini söyle olgun insanlar gibi
Soran+1 yılSöyledim tabi ki kabul etmedi ben zaten pişmanım
- +1 yıl
Arkadaş olmayı kabul et pişman olmazsın tek başına kendini yiyeceğine durumu kabul etmene yardımcı olur inan
Soran+1 yılHayır ben onu bu kadar çok seviyorken göz önünde olması daha kötü olur
- +1 yıl
Olmaması daha kötü olur dene gör
+1 yılOlmazz. Özel anılar paylaşmışsınız o kadar sevgiliyle arkadaş bir olur mu? Bir süre sonra arkadaşlığın boyutu değişmeye başlar. Unut gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olamayacağımızı ama düşman da olmamıza gerek olmadığını söyledim. Kötülüğünü istemem dedim
- +1 yıl
Dövüşmeden ayrılmak en güzeli. İyi yapmışsın.
+1 yıleski sevgiliden arkadaş yapmak, dağılmış şanzımanı toplamaktan daha zordur. olmaz, unutun gitsin. o paraya yenisini alırız.😂
01 Yorumla
+1 yılÖyle olmadı bir de böyle deneyelim. Çok saçma bit öneri. Bittiyse bitti arkadaş olmak ne yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynısını söyledim düşman olmam ama arkadaşta olmam iyiliğini isterim dedim
+1 yılNe demek eski sevgiliden arkadaş kalalım.. Bu da bir çeşit genişlik olur 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten beni sevdiğini biliyordum öyle bir insan değil benim hatam yüzünden ilişkimiz bitti ve ilişki bittikten sonra bile bende instagramı açtım takipleştim o da yaptı ona bile bağırıp çağırdım baya aldığım hediyeleri falan bile istedim anlicağın rezil ettim kendimi ama onu çok seviyorum.3 gün felan konuşmadık her neyse en son konuştuğumuzda özür diledim ve artık kabullendiğimi dile getirdim, sana karışmayacam kavga etmeyecem ve kıskanmayacam dedim o da kıskanma demiyorum ki sen abartıyorsun falan dedi en son da düşman olmamıza gerek yok ama arkadaşda olamam dedim o da zor zamanında ben yine yanında olurum dedi bitti konuşma
- +1 yıl
O zaman senden kaynakliysa da iliskine sımsıkı saril bence sevgiler kolay bilunmuyor. Ve ayrica şu sosyal medyayi da birakin bir yana.. instagram vs. tehlike durum aliyor iliskilerde
+1 yılÖyle saçma bi şey olur mu hiç? Arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden arkadaş olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur
- +1 yıl
İlişki bitince biter her şey. Uzatmanın anlamı yok, öyle arkadaşlık adı altında tekrar bi şeyler denemenin gereği de yok
Soran+1 yılArkadaş da değil aslında sadece düşman olmamıza gerek yok dedim o da kötü anında yanında olurum yanında kimse olmaz olurum falan dedi
Soran+1 yılBen zaten arkadaş olamayacağımı söyledim sadece düşman da olmam iyiliğini isterim dedim
- +1 yıl
Ben onun için dedim. Arkadaş kalmak istemesinin asıl sebebi ilerde ilisikiyi tekrar deneyebilmek
Soran+1 yılOnu hala çok seviyorum, ama dönmez bu saatten sonra
- +1 yıl
Hep öyle olur bi süre sonra biter gider tükenir her şey
+1 yılYani bu durum kısıden kısıye değişir ben arkadas kalamazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hala seviyorum çok fevri hareketlerim vardı ilişkimiz bitti bittikten sonra da kavgalarım oluyordu dün konuştuk ve bittiğini kabullendiğimi düşman olmamıza gerek olmadığını arkadaş kalamayacağımı da söyledim. O da kötü günün olur yanında kimse olmaz ben yine yanında olurum dedi bende istediğin zaman yazabilirsin dedim o da sende yazabilirsin dedi sonuçta sırf seviyorsun diye ilişki yaşamak zorunda değilsin yanında olurum falan dedi. Ama ben onu çok seviyorum ve sürekli hayatımda olursa atlatmam daha zor olur
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle olur. Ama hisler ve yaşanmışlıklar çok fazla ise gerek yok
02 Yorumla
- +1 yıl
Tabi senin kararın arkadaş da kalabilirsiniz. Biraz zaman geçince gerginlik azalır
+1 yılolmaz. eğer ilerde yine sevgili oluruz dersen olur. öbür türlü olmaz.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz, olur diyen kişiyi de samimi bulmam.
04 Yorumla
- +1 yıl
Tamamdır işte gayet mantıklı bir cevap vermişsin yani düşman olmadan ayrılmayı hakettiyse çok mantıklı.
Arkadaş kalalım derken ki amacı muhtemelen farklıydı onun ama sen bozmuş oldun o amacını.
- +1 yıl
Erkekleri takip etmenden sonra kavga etmeniz doğal yani yanlış anlamada bu yüzden kavga etmeyeceğin bir sevgili zor bulursun zaten ha tabiki onun yapması da aynı şekil yanlış.
Olmuyorsa da olmuyordur yani doğru cevap vermişsin.
Hayırlısı olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence hiç bulaşmamanı öneririm çünkü yaşanmışlıklar var
04 Yorumla
- +1 yıl
Gayet olgun medenice bir tutum sergilemişsiniz harikasınız tebrik ederim 👏👏👏 ama ötesi de kendinize kötülük etmekten başka bir şey olmaz sanırım hassas bir hislere sahip bir yapınız var
Soran+1 yılTeşekkür ederim uzak kalmak süreci hızlandırır diye düşünüyorum
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi Amenna ama bu süre zarfında da kendinize mis gibi programlar jestler hedef ve hayaller oluşturursanız harika bir şekilde üstesinden gelmiş olur hemde yeni oluşumlar elde etmiş olursunuz 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. niyeti senin kafani karistirmak arkadaslik bahane./..
01 Yorumla
+1 yılArkadaş falan olunmaz eski sevgiliyle, deli misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBende olmayacağını düşman da olmayacağımı iyiylğini isteyeceğimi söyledim
- +1 yıl
Ne iyi, umarım öyle kalır durumunuz
+1 yılHayır olmaz başka arkadaş olunacak insan mı kalmado
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısını söyledim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiyi eskide bırak yoksa canı istediğinde sadece seni obje olarak kullanır
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
+1 yılOlmaz bence çünkü eğer bir erkek eski sevgiliyse senden bir çıkar elde etmek için seninle arkadaş olmak istemiştir.
04 Yorumla
- +1 yıl
Anladım. Sen şu an onun için gerçek bir sevgili ve dostsun. Onu önemsiyorsun. Belkide oda senin yanında olmak istiyor veya seninle tekrar birlikte olmak için çabalıyor. Bence arayı soğutmayın.
Soran+1 yılO yazmazsa bende yazmam çünkü artık bende yoruldum onun da yazacağını düşünmüyorum artık
- +1 yıl
Anladım. Yinede birşeylerden haberin olsun. Ölümlü dünya
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben olamam mesela ama duygularını koruyanlar varsa yapabilir
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olmayacağını oda biliyor sadece kullanmak istiyor seni
00 Yorumla
+1 yılDevir, Çağ çok değişik kimisi dayanamaz buna kimisi de bu yolu tercih ediyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa vardır ya da yoktur.
ortası benim için hiç bir zaman olmaz00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz yine yeniden hep eski konular açılır daha da nefret edilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz kesinlikle ve emin ol onun niyeti arkadaş olmak değil muhtemelen yokluta kaldığı için tekrar seni elde etmeye çalışıyor
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılNeden peki bunu hiç düşündün mü? Ayrilali cok oldu mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı 1 ya da 2 hafta oluyor, konuştuk ve artık bende ayrıldığımızı kabullendim dedim. Arkadaş mıyız yani dedi arkadaş olamayacağımı söylemiştim sadece kötülüğünü istemem dedim
- +1 yıl
Bu kadar mı? ayrıldıktan sonra bu kadar kisa sürede nasıl arkadaş olmaya karar verdiniz anlamadım
Soran+1 yılBende anlamadım daha yeni yazdı düşman olmamıza gerek yok dedim o da evet falan yazdı
Arada hiç duygu kalmamış olsa bile iki taraftan birisi hep daha fazla sevdiği için ümit beslemeye devam edecektiktir o yüzden eski sevgiliyle arkadaş kalmak pek sağlıklı değil
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi o duygu bende var bende arkadaş kalamayacağımı ve hep iyiliğini isteyeceğimi söyledim
Soran+1 yıl♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrar beraber olma şansınız yok galiba sen seviyorsun hâlâ ama o seni sevmiyor demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
Cevap sahibi+1 yılSen seviyorsun galiba hâlâ, neden ayrıldınız?(söylemek istemezsen saygı duyarım)
Soran+1 yılBenim fevri çıkışlarım oluyordu her kavgada bitsin o bu şu diyordum ve artık kaldıramadı bitirdi
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım artık olmusla ölmüşe çare yok demişler yapacak bir şey yok herşeyin hayırlısı, üzme tatlı canını
Seviştiğiniz insanla arkadaş kalamazsınız.. net.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiğim birisiyle ayrıldıktan sonra arkadaş olmayı kabul edersem tek düşüncem ondan uzaklaşmamak için olur
06 Yorumla
- +1 yıl
Buna tam benzemese de tecrübe ettiğim ilk ilişkim oldu. Arkadaş kalmak çok gerçekçi değil ve bence çok saçma çünkü sevdiğin birisinin başkasıyla olduğunu öğrenecegin bı zaman gelecek en kötü o zaman nasıl bı tavır sergeleyebilirsin ki
Soran+1 yılEvet zaten bir daha yazacağını düşünmüyorum
- +1 yıl
Bir daha yazacağına eminim aradan seneler geçse de bı umut kırıntısı çığ olur adamın içinde. eğer seviyorsa
Soran+1 yılSevdiğini biliyorum yani sevdiğini söylüyor sadece ilişkiyi yürütemedik ve çok kırdık birbirimizi dün düşman olmadığımı söyledim o da bende değilim kimsen olmaz istediğin zaman yaz falan dedi öyle
- +1 yıl
Senin için hayırlısı olsun
+1 yılOlmuyor iki kez iki eski sevgilimle denedim olmuyor hep umutlanıyorlar ve o arkadaşlığı sevgililik sanıyorlar sonra sen istemeyince rahatsiz ediyorlar bnce hiç bulaşma
00 Yorumla
+1 yılExten next olmuyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur dertleselim sende benim derdimi dinlermisin peki
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden arkadaş olur mu bilemedim ama bence eski eşten arkadaş olur, biz arkadaşız yani en azından benim hislerim o yönde 😅
10 YorumlaArkadaş olunmaz sonuçta anılar var iyi kötü akla geliyor
01 Yorumla
Arkadaş kalırsan hiçbir zaman sevgilin olmasına müsaade etmez hep engel olur. Bence arkadaş kalma.
02 Yorumla
Çift kaşardan tost olurda eski sevgiliden dost olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılEski sevgiliden arkadas olmaz mal misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende onu söyledim
- +1 yıl
Aferi kiz
+1 yılArkadaş falan olmuyor eski sevgili olarak kalıyor o
00 Yorumla
+1 yılBiz arkadaş olduk böyle daha iyi ikimiz içinde sorun yok yani
00 YorumlaOlunmaz. Ne yapacaksınız birbirinize yeni sevgililerinizi mi anlatacaksınız cxx olmaz
00 YorumlaOlmaz üzücü ama olamaz
16 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayız ilk sevgilim olmasada ilk sevdiğim oydu
Soran+1 yılTutkulu bir ilişkiydi ailesi de biliyordu tanışmıştım da benimkiler de öyle beni çok sevdiğini kıskandığını da biliyordum
+1 yılOlabilir bence (emin değilim)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz be
- +1 yıl
Arada cinsellik olmadıysa olur
olmaz hiç ugraşma
02 Yorumla
+1 yılYa kıyamam canın çok acır
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazlasıyla acıdı
- +1 yıl
Anam bacım ben napayım nerede şu an ne yapıyor offf çok zor şeyler Allah yardımcımz olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılOlmaz. Denendi ve onaylandı
03 Yorumla
- +1 yıl
Kesinlikle düşman olunmamalı ama arkadaşta kalınamıyor ve arkadaş kalınmaması bence iki taraf için de en iyisi
Soran+1 yılSeven tarafın unutma sürecini uzatıyor bencede uzak kalmak daha iyi
+1 yılEski sevgiliden hiçbir b*k olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen reddettim aynı durumda
00 Yorumla
+1 yılF*çok babby olur ancak
00 YorumlaEski sevgiliden hiç bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılBelli bir zaman sonra olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği