Disney + bugün açıldı <3 Dizi ve filmlerini çok merak ediyorum, Cansu Dere ve Pınar Deniz'den hangisi daha güzel oldu
Pınar Deniz
Cansu Dere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cansu biraz yaşıda var, hafif ayva göbeği kıyafetinden pot yapmış ama kıyafeti son derece şık. Pınar karın dekoltesi sayesinde abdominaleri boy göstermiş sanki meydan okumuş. Gencim güzelim ahanda buradayım demiş. Kapıştırmak gerekirse Pınar kazanır. Ama açık ara değil Cansunun da hakkını yememek lazım.
Cansu Dere daha şık ama Disney plus daha çok üyelik esnasında olan ben de başta olmak üzere bir çok kişinin üyelik oluşturma ve ödeme kısmında yaşadığı sorunlardan dolayı sosyal medyada gündeme oturdu.
Pınar Deniz’i severim. Ama kadın böyle özel davetlerde bildiğin batırıyor kıyafetiyle bütün imajını. Hem saç hem makyaj berbat olmuş. Cansunun ki süper bir seçim olmasa da, en azından pazardan alınmış plaj kıyafeti gibi durmuyor.
En iyisi eda ece ve cansu dere olmuş. Pınar deniz o kadar güzel kadın ama çingene gibi giydirmişler. O kadar paraları var giydikleri şeye bak ya delirdim
Cevap
65Cevap
Pınar Deniz, siyah olan harika
Hepsini çok özensiz buldum. Disney bu kadar reklam yapmış ve aşırı özenli bir davet hazırlamışken Disneyi yansıtacak şekilde özenle hazırlanmış kostümler beklerdim. Kimisi utanmasa pijamayla gelecekti ayıp ya
heç
@Catutigernos yalansa doğru de
Yalansa niye doğru diyorum yalan derim :P
Olmaz yalansa doğru demen lazım😂
Algı yönlendirmesi yapma bana yemezler :P uyanık mısın sen :D
Aaaa daha neler😝
Denilenin tersini yapmam demek bu tür yönlendirmelere kanacağım anlamına gelmez :o
Yok benim amacım zaten kandırmak değil 🙄
hımm neydi peki amacın :)))
Söylememm
peki söyleme :D
O değil de bu zengin ve popüler kişiler ayrı bi dünyada yaşıyolar sanki biz normal bi şekilde evde otururken bunlar çanta ellerinde artist artist pozlar veriyolar bana itici geliyo üst sınıf insan sevmiyorum
o kadar güzel kadın, o kadar igrenc giyinmis ki.. en güzeli cansu bence
Pınar'ın kıyafetini Cansu'nun saçlarını beğenmedim. Ama şıklık olarak Cansu daha önde.
Makyaj yapip peruk takip killarimi aldiktan sonra bir kac da estetik yaptirip acik secik giyinsem bunlardan daha sik ve guzel olurum bunlar ne
Daha kolayi ruhunu bi kadin vucuduna nakletmek
Dohru soyliyoesun hemen bir nakliye sirketiyle iletisime gecmem lazim
Birisi yatantan kalkıp gelmiş diğeri güneşin bence yaz aylarında böyle şeyler düzenlenmesin suratına ne yapsalar sırıtıyor herkesin
Pınar Deniz dedim. Zaten fiziği de güzel kadın. Cansu Dere yi sevmiyorum. Erkek düşmanı (feminist) açıklamalar yapmıştı bir ara.
Feminist erkek düşmanlığı değildir
@bentukenmiske Manipülasyonlarını da al defol git yorumumdan. Nefret ediyorum feminizmden anlıyor musun? Nefret, nefret, nefret. Hepiniz faşistsiniz. Allah belanızı versin. Erkek düşmanı yaratıklar. Nasıl feminizm erkek düşmanlığı değildir. Taciz tecavüz iftiralarını destekliyorsunuz bea. 2milyon erkek süresiz nafaka ödüyor sizin yüzünüzden. Suratınıza tüküresim var. Hem de genizden balgamlı. O kadar nefret ediyorum sizden. Feminist bir kızın işe yaradığı tek an erkeklere köle olduğu andır. Köle feminist kadınlar dışında hiçbirine en ufak bir şans vermem. ASLA sevgili falan da olmam bir feministle.
Görüşümün altından defol miyavlayan mısın ne boksun. Linç etmeye gelmişsiniz ve köpek gibi saldırıyorsunuz bu o kadar belli ki. İsteyen istediği görüşü yapar. Kaybolun gidin.
@Miavlayan
Miyavlayan sen ismin gibi tam bir kezbansın. Kezban kezban dolanırsın. Kesin dinci, şeriatçı, homofobik, cinsiyetçi (erkek düşmanı) birisindir. Ki zaten öylesin. İşe yaramaz birisin. Mutfağa git soğan doğra. Bir işe yara. Kezban :D Mutfak robotu :D
Cansu dere daha hoş ama kıyafet seçimlerini beğenmedim geceye damga vuracak bir tarz geliştirmemişler.
Yaşları birbirinden uzak, buna bağlı olarak pınar Deniz bir adım onde çekicilik konusunda sanki☺️,, ayrıca kıyafeti de çok yakışmis kendisine
Hiçbiri aslında şık değil ama ben yüz olarak baktığımda Pınar daha güzel tip olarak o yüzden pınar dedim
Cansu daha guzel giyinmis. Pinar denizin elbisesi lessss. Kesimi onu daha kalin gostermis. Saci olmamis niye boyle olmuss yaa
Yani gerçekten beğendiğim iki oyuncuydu hatta Cansu dere beğendiğim bir karakter
Ama bu kostümleri çok mu aradılar ya
o saç o makyaj Wasat
Pınar Deniz çok güzel bir kadın olmasına rağmen bazen çok iğrenç giyiniyor bu da onlardan biri
Siyahli olani sevmedim bikini üstü gibi o ne öyle. Diğeri iyi.
Cansu yaşlanmış biraz.
Pınar daha genç ve güzel gözüküyor
Ucuz ruhlar
Ucuz hayatlar...
İtici buluyorum çıplaklığı
Sen çıplak görmemişsin çarşafla çıkmalarını istiyosun herhalde
@KutsallıkAdına kes lannn popiş lalesi
Ben Alanyaliyim
Senin hayalini kurduğum şey
Benim 24 saat gözümün önünde.
Aç köpek...
Kaybol şimdi
Pınar Deniz karın kaslarını göstersin diye göğüslerini harcamış. 👎
açıkçası ikisi de birbirinden seksi kadınlar. yani sonuna kadar kapışırlar birbirleriyle ama burada cansu daha güzel giyinmiş
Artık sokaktan geçen kızların ünlülerden daha iyi kombin yaptığını düşünüyorum.
Cansu Dere kıyaslanamaz Cansu Dere genç neslin hayalidir
Cansu dere her zamanki gibi , sade ve şık.. çok hoş 😌
Michael Jackson'a benzediği için Cansu'yu elerdim ama soru şık giyimden olduğu için o diyorum.
Cansu candır gerisi heyecandır. Yılların başarılı ve güzel oyuncusu diğerimi tanımıyorum bile. Bu cansu ben çocuklende böyleydi şimdi ben yaşlandım hala çok güzel :)
Tabiki cansu kadin 40 yaslarinda pinardan daha genc gözüküyor
Fotoları ütüyle mi çekmişler anlayamadım. İkisi de birbirinden solgun
Pınar daha güzel, elbise berbat. Cansu ona göre daha iyi giyinmiş.
Biraz yemek yedirin bunlara erken olecekler sonra 😅
Cansunun saclarını beğenmedim Pınarın sade bi guzelligi var ama makyaj biraz daha buğulu olabilirdi
ikisi de hoş gelmedi ama ikisinden biri seçilecekse Cansu Dere daha iyi gibi.
Pınar denizin kıyafeti fazla değişik olmuş. Plajdan sonra giydiğimiz elbiseler gibi. Cansu Dere daha sade güzel olması gerektiği gibi giyinmiş.
Kıyafet olarak Cansu dere ama yüzü çok kötü görünmüş porselen gibi parlıyor cidden ne sürdüyse artık
Pınar denize bayılıyorum, araplıkta varmış ondan bu kadar hoş...
Pınar Deniz'in fiziği de güzel yüzü de ama ne kıyafet ne saç hiç olmamış. En son katıldığı bir ödül törenindeki hali de iyi değildi. Güzel kadın fiziği de güzel ne giyse yakışır aslında ama seçtiği kıyafetler maalesef kötü.
İkisi de şık değil. Şıklık denince 'dekolte' olarak algıladıkları için hiç de şık olmamışlar.
ikisi de kötü ama tercih cansu dere olur kötünün iyisi..
birinin kıyafeti kötü, diğerinin en kıyafeti hem saçları kötü :D
Cansu dere açık ara önde ama onun da makyajı saçı olmamış , pınar deniz daha güzel bir kadın ama onun da sırf göbek kaslarını göstermek için seçtiği o elbisenin üst kısmı gerçekten kotu duruyo
Cansu Dere seçenek olamaz onun olduğu yerde sıralama olmaz. O tektir o birdir.
Kıyaslanamaz.
Cansu derenin saçını beğenmedim malesf. ikiside hoşuma gitmedi o da var
Cansu dereyi severim tutarım ama burada gerçekten güzel olan Pınar deniz bence
pınarın kıyafetı kım yırttı mk saddsadsa
iki arasında tercih sunmuşsunuz, cansu dere :)
Öbürü çok saçma cansu dere idare eder
Eyşan her zaman favorim
Cansunun tipi ne kadar iyiyse fiziği de o kadar kötü
Kıyafet olarak Cansu Dere daha iyi
Siyah yakışmış 🌹🌹
Cansu Dere ❤
Kadın hem sade hem zarif 😍
Sokak serserilerinden farkları yok. Yol kenarındaki eskort gibiler
İkisinde beğenmedim açıkçası.
Bunlar kim ve güzellik göremiyorum
Pınar Deniz şeklini koymuş bence.
Cansu Dere her zaman şık
En iyi giyinenlerden biri Aslı'ydı. Cansu Dere'de çok zarif ama ❣
Cansu dere şık olmuş.
İkiside çok şık olmuş ama Cansu dere favorim
Pınar deniz hem güzel hem seksi
İkisindende bir nane olmaz
1. Fotoğraf baya fark atıyor 👀
Beyaz elbisenin modeli daha güzel bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?