Giyinmesini de beceremiyor ya! Oğuzhan Koça Allah yardım etsin zor bu kızı taşımak. Zaten yakışmıyorlar. Evlenseler çok uzun süreli olacağını sanmıyorum
Allah'ım jürilik ne zor iş hepsi dikkate değer tek birini bir adım öne çıkartmayı bence hakeden... Evet... Vee... Evet. Aurasını zarif ve hoş buldum kadınlardan ve erkeklerden tek kişi tercih etmek istedim... Evet. Cansu Dere..🍀🍀
Resimde çok fazla oyuncu olmayan oyuncu var ama işini iyi yapanlar da var tabiki. Kadınlarda favori her ne kadar ahlaki değerler ayaklar altına alan dizilerde rol alan kişileri pek tasvip etmesem de (Sadakatsiz) Cansu Dere diye düşünüyorum. Diğerleri oyuncu mu emin bile değilim.
Erkeklerde de Aras Bulut 1. favorim gerçekten çok başarılı işlere imza attı. 2. favorimde Burak Deniz.
Hiçbirisi. Yaptıkları işe saygım var ama değerli içerikler üretebiliyorlar mı? Bu konuda şüpheliyim. Buna rağmen kazançları senin benim hayalimde canlandıramayacağım paralar. Ne zaman bu insanlar saçma sapan mafyatik, entrikalı 3 saatlik boş dizilerde oynamak yerine gerçekten sanat yapmaya yönelirler o zaman birilerine sempati duyarım.
Hande Erçel... Hem güzel kadın, hem kıyafeti diğerlerine göre daha sade ama şık. Ondan sonra Pınar Deniz diyebilirim. Ama Demet Özdemiri görünce gözlerim kanadı resmen...
En İyi Erkek Görüşleri