Bu kız bu sıralar mantıklı şeyler yapıyor ha bizde deli sanıyorduk helal olsun eski sevgilinin dediği illaki doğrudur. Kulak asmak lazım biriyle konuşurken eski sevgilisinden bilgi almak gerek bence
Bu şekilde uyarmam tabi ama bilğim bi. yamuğu varsa söylerim. d
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bahar bu aralar mantıklı davranıyor aslında bence zeki bir kız ama dikkat çekmek için canım gibi davranmayı tercih etti ben uyarmazdım çünkü kesin kıskandığımı hâlâ aklımın eski sevgilimde olduğu falan düşünülürdü yaşasın kendi anlasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uyarsam kıskandığı mı düşünebilir bu yüzden yaşasın görsün
Postlarını görmüyosun herhalde. Sadece bacak ve meme değil bana göre aşırı dekolteli ve abartı pozlar veriyo. Şort veya crop giymek ayrı, bacaklarını a*ına kadar açıp poz vermek ayrı. Şahsen özürlü damgası yiyerek milyoner olmak istemezdim. Gerçekten emek ve çaba sarf ederek bi yerlere gelmek çok daha zevk verir emin ol.
Sen para ve ün için hamile taklidi yapar mıydın? Belki de. Karakter meselesi, istiyosan her şeyi yapabilirsin. Kendini avutmak için bi sebep yok. Herkes zengin olabilir. Şimdi bi rezillik çıkarsam tanımayan kalmaz. Ama neden yapayım?
Herkes zengin olamaz :) ve evet yani yapabilsem yapardım, ne oluyor ki hamile taklidi yapınca kötü bişey mi hamile taklidi yapmak. Para için başkalarına zarar vermem onun haricinde kim ne istiyorsa yapabilir
Beynini kullanarak zengin olmak yerine aptallığınla ünlü olmak senin seçimin. Ben bu yolu seçmeyince fakir avuntusu oluyo. Ve emin ol varoşundan zenginine kim isterse ünlü olabiliyo çünkü devir çok değişti. Herkesin doğrusu kendine. Ünlü olmak istersen videoda inleyebilir, aletinle oynayıp yanlışlıkla paylaşabilir veya özürlü taklidi yapabilirsin. Aptal olmak kolay.