Bu akşam Survivor’da Adem ve Atakan arasında yaşanan kavgaya şahitlik edeceğiz. Atakan’ın hareketiyle başlayan olay Adem’in Atakan’a sözüyle büyüyor. Sizce kim haklı ve bu olayın şampiyonluğa etkisi ne olur?
ADEM
ATAKAN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Survivor’da Adem ve Atakan arasında büyük kavga! Sizce kim haklı? Bu olay şampiyonluğa etki eder mi?
Dün bununla alakalı bir videoya denk gelmiştim. Ne kadar saçma ve gereksiz hareketler bunlar ya? Adem diye bilinen şahıs kim bilmiyorum ama Atakan'a yaptığı hareketten dolayı haksız. Avatar Atakan yamultur. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kurgu ama etkileyebilir
Ademe yapılan asla bir sporcuya yakışacak hareketler değil atakanın şampiyonluğu sıkıntı bence
Atakan çocuklaştı iyice, saçma sapan tripler hep bi üzerine yürümeler. Adem'in de dediği laflar ağır ama haklı olan Adem bence.
Dün bununla alakalı bir videoya denk gelmiştim. Ne kadar saçma ve gereksiz hareketler bunlar ya? Adem diye bilinen şahıs kim bilmiyorum ama Atakan'a yaptığı hareketten dolayı haksız. Avatar Atakan yamultur. :D
ahsjsjdj Adem yumruk vursa bok çuvalı gibi yapışır yere Atakan, alakan olmayan konuya girme
tamam abi sen haklısın dfghdfh
https://www.youtube.com/watch?v=VdHOG7d_GCU
yaygan yaygan yanıt verip t. şk geçtiğini sanıyorsun da, dövüş olayıyla ilgin yok belli, ben de diyorum ki ilgin yok girme konuya
Adem net atakanin yaptigi terbiyesizlik
İkisi haksız