https://www.sondakika.com/magazin/haber-engelsiz-yasam-dernegi-nden-odul-torenine-tekerli-14990656/

Neden yaptığı hakkında fikrim yok ama oturuş şekli bir tuhaf. Hem zaten bundan engelli kardeşlerimiz rahatsız olduysa bizim karşı çıkmaya hakkımız yok. Türkiye'deki ünlülerin gündeme gelme, farklı olma çabalarından hiç hoşlanmıyorum.
Ya o sandalyeye mahkum olmus nice insan var sen onlarla dalga gecer gibi show yaparsan dava da açarlar yuzüne de tükürürler bu ne ya sanatcı adı altnda yapmadıgı rezillik kalmadı ergenler bile bundan daha olgun
Farkındalık yaratmak için sandalyeye oturduğunu düşünüyorum. Ancak duruşu hoş olmamış..
Eig için Teşekkürler 🌞✨✨
Tepki gösterecek bi bu vardı sanki hey Allahım
Cevap
3Cevap
Bazı insanları rahatsız edebilir ama bence abartılmış
Bu kadında nefret ediyorum kendini Lady gaga sanıyor, Sen Dünyaca ünlü yıldız değilsin Tamam Layd gaga 'ın da garip davranışları oldu ama böyle terbiyesizlik yapmadi.
Ben yanlış anlamadım hani gösteriş için bile olsa kötü amaçla yaptığıı düşünmüyorum gereksiz duyar olmuş
Yaptığı destek falan değil. Belki öyle düşünmüştür ama onlar için kirilcak bir durum
Bu kadın ruh hastası gündeme gelmek için farklı soytariliklar deniyor yakında çırılçıplak ta çıkar sahneye
Allah tekerli sandalye ye mahkum eder inş, mal ya bunlar
Saçmalık hayvansever engelli ya da başkası ne düşünecek diye yaşamak zorunda mı bu ünlüler ya
İsterse eşek üstünde gider size ne oluyor
bunlar yollarını şaşırmış
Dalga mı geçmiş tam tersi destek değil mi
Kafayi yedi unlu zatlar
haklılar
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?