Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (33) "canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme" suçundan yargılandığı davada haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıl hapis kararı verilmişti. Son gelişmeye göre dava yeniden görülecek!
İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin cinayetine ilişkin davanın yeniden görülmesine karar verdi.
— Vaziyet (@vaziyetcomtr) January 17, 2023
Davanın ilk duruşması 15 Şubat 'ta görülecek. pic.twitter.com/HGZ2OQ81Pc
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
O Şeref yoksunu cemal metin avcı elime geçse bizzat onun canını ben feci şekilde alırım 😡🔪⚒️ bi insan nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor be hem boğarak öldürüyor sonra varile koyup yakıyor ulan devlet sende adalet ne arar eğer gerçekten adalet olsaydı bu itin yaşamasına izin vermezdin idam yasasını getirirdin Masumların katledilmesi son bulsun artık gün Şeref yoksunu pisliklerin katledilme günü olsun Ben Türkiye de Adalet olduğuna inanmıyorum dediğim gibi adalet olsaydı suçlular serbest kalmaz şu an yaşıyor olmaz di eğer gerçekten adalet olsaydı ama Allah senin belani vercek cemal metin bekle ve gör sen kıza üzüldüm 😥
Bence 23 yıl fazla bile. Erkek katleden hiçbir kadının bu kadar çok ceza aldığını görmedim. 10 yıl hapis cezası veriliyor erkekleri katleden kadınlara. Kaç kere gördüm haberlerde. Hatta bir çoğu kadın ceza bile almıyor tacize uğradım diyerek yalan söylüyor cezadan yırtmak için. Mahkeme de inanıyor serbest bırakıyor kadını. Kimsenin ölmesini istemem ama adaletin terazisi şaşmış durumda. Kadın erkek öldürünce ya ceza çıkmıyor ya da 10 sene iken, erkek kadını öldürünce müebbetden aşağısında adalet sağlanmadı deniyor. Bence saçma. Böyle adalet olmaz. Eşitlik olmalı.
Bu olayda kadının erkeğe tuzak kurarak uyuşturucu verdiği, uyuttuğu ve bir erkekle birlikte ağzına pe nis koyarak tecavüz ettiği söyleniyor aşağıdaki yorumlarda. Ha bu doğru mu bilemem. Ama bilmediğim için de bu olayla ilgili kesin yorumda bulunanam. Medya erkeklere karşı o kadar nefretke dolu ki. Tahrik indirimi verildiyse bunun elbet bir nedeni vardır. Bir erkeğe kolay kolay tahrik indirimi vermezler. Hele ki erkek düşmanlığının bu kadar yoğun olduğu bir toplumda. Bence olayın detayını tam bir öğrenmeliyiz. Medya paylaşmıyor gerçekleri. Çünkü feminist oldukları için kadından taraflar.
Kime inanacağımızı şaşırdık. Ama bildiğim kesin bir şey varsa o da asla ve asla medyaya ve feministlere inanmamam gerektiğidir. Kız suçlu değilse, adama ceza verilsin tabi ama eğer ki o şantaj, para isteme, tehdit vs varsa derhal serbest bırakılmalı o adam. Zaten cinayetin karşılığında yeterince hapis yattı. Zor şartlar altında işlenen cinayete 10 yıldan fazla hapis verilemez.
Tahrik indirimi nedir ya? Bir insanı canice öldürmede ne gibi bir tahrik indirimi olabilir. Gözlerinin önünde anasını mı bacısını mı mikmiş? Neyin tahrik indirimi? Kıza bakınca zayıf cılız bir şey. Saldırdı desem bunun saldırısından ne olabilir. Bağırdı küfür etti desem tamam edebilir karşısında bir sapık var sonuçta. Neyin tahrik indirimi.
Kız adama uyutucu haplar verip çıplak fotoğraflarını çekmiş. Bu sırada kıza başka bir erkek yardım ediyor ve adamın ağzına s*kini falan sokarak fotoğrafını çektikten sonra eşine atmamak koşuluyla adamdan para istiyorlar.
@BirFilmKarakteri Kaynağı nerede peki bunun?
Kaynağı ananin a*ında git araştır biraz daly*rak.
Hadi canım gerçeği böyle mi olayım 😳😳😳😳😳
Olayın
Evli adamla önce ilişki yaşadıktan sonra adama uyutucu haplar verip çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yapan bir şahıs, sırf kadın diye mağdur rolüne büründürülüp, davası bu kadar uzatılmamalı. Salın adamı gitsin.
İnanmıyorum 😳 vay be olayin öyle miymiş?
karısını aldatan birine az bile yapmış ben olsam boğazını keserdim
@anothernightout bunu bilmemek, bilmekten daha zor. Biraz arastirip sorusturan disa acik bir beyin bu bilgiye ulasirdi.
@zİstilacıTürİnsan evli adamla ilişki yaşayan kadın da başına geleni hak etti öyleyse
adam kuyruk sallarsa kız niye hayır desin sonuçta evli olan o değil sorumlu olan da o değil o olmasa adam başkasını bulcak
Benim de başıma böyle bir durum geldi. Adam benimle senelerce konuştu bekarım diye. Sonra buluşunca ben evliyim dedi. Sonra hala devam etti. Ya diyorum ya boşan gel ya da beni rahatsız etme. Boşuna zaten senelerimi çaldın.
@anothernightout konustugun kisinin evli oldugunu senelerce anlamayan biri de ne bileyim
@zİstilacıTürİnsan birisi kocanla birlikte olursa kadını haklı bulacaksın yani
Ben de durur muyum. Anasını karısını satıyor diye ilan verdim
@anothernightout hayir sen karisindan bosanmadi diye cirkinlestin
Evet. Ne boşanmiyor ne de benden ayrılmıyor. Gidip yeni sıfır telefon alıyorum adamın fotoları çıkıyor.
@anothernightout karisini aldatan bir or*spu cocugu, boşanıp gelse kabul edecektin yani?
İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan abisi Vedat Gültekin, cinayetle ilgili şunları söylemişti:
"Kız kardeşim burada üniversite okurken kendisiyle arkadaş olmak isteyen kişi kendisini bekar olarak tanıtıyor. Sonra kız kardeşim kendisinin evli olduğunu öğrenince bir daha aramamasını söylüyor. Adam bunu duyunca kız kardeşimi yaka paça vurarak, darp ederek, arabasına bindirerek, ormanlık alana götürüyor."
Kardeşinin nasıl feci bir cinayete kurban gittiğini ayrıntılarıyla anlatan Vedat Gültekin, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bizzat davaya müdahil olacaklarını söyledi. Bu olay yarın başkasının başına gelebilir," diye konuşmuştu.
şantaja dair hiçbir kanıt bulamadım
öyle bişi olsa tabikide eşimi öldürürüm o olmasa başkasıyla olur
sorumluluk bekar tarafın değil evli tarafın
O karısıyla arasında olan bı durum. Sorunu varsa gitsin karısıyla çözsün. Ben ne diye ortada kaldım ki. Karısı gelse kapıma gel şimdi inandır ben bilmiyordum evli olduğunu diye.
Kaç kez sordum bekarım demişti. Annemle yaşıyorum falan dedi. Ne bileyim annem dediği kadın karısı diye.
@zİstilacıTürİnsan bırakılmıştır. "Buna ilişkin fotoğraflar maktul tarafından sürekli olarak Cemal Metin Avcı’ya karşı tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanılmıştır. Maktul elinde olan bu kayıtlar ile daha büyük menfaatler elde etmek için bazı kişilerden akıl almaya çalışmıştır. Henüz maktul kayıp iken bir işletmeci ile kolluk görevlisi arasında 20.07.2020 tarihinde geçen konuşmada “elinde Muğla’daki bir işletmeciye ait görüntülerin var olduğunu, bu görüntüleri yayınlarsam biter bu, para istesem demişti” şeklinde yazışmalar olduğu sabittir. Mahkeme dosyasında mübrez bulunan banka hesap hareketleri ile işbu görüntülere ilişkin yazışmalar, Maktulün kardeşi ve ev arkadaşının beyanları bir arada değerlendirdiğinde maktul, Cemal Metin Avcı’yı tuzağa çekerek kendisinden tehdit ve şantaj ile haksız olarak menfaat elde ettiği açıktır. Bu baskılar altında Cemal Metin Avcı, maktulün istediği paraları her defasında vermek zorunda kalmıştır"
şantaj olsa polise giderdi çok saçma
şantaj için kimse cinayet işlemez amaç nedir senin hakkında kötü olan bişiyi saklamak cinayet işlemek ne o zaman amacı saptırır
Al işte eğer abisi gerçekleri yazmış ise benim de başıma gelen bu. Ben de bilmiyordum evli olduğunu. Zaten şüphe edince soğudum uzaklaştım. Yine de yakınlaşmaya çalıştı. Evime geldi
bütün yazılanlara baktım öyle bişi yazmıyor
@anothernightout "Zaten şüphe edince soğudum uzaklaştım. " bu cümleyi sen kurdun. " ya boşan gel ya da beni rahatsız etme." Bu cümleyi de sen kurdun. Karar ver suphe edince soğuyup uzaklastin mi yoksa boşan da gel mi dedin?
@zİstilacıTürİnsan ben bircok kaynaktan bu bilgiyi dogrulattim ve sana ispat etmek zorunda degilim
ispat edemezsin zaten çünkü öyle bişi yazmıyor bütün kaynakları okudum
ha yapsa bile aldatmaya yeltenmeseydi böyle olmazdı olduysa da sonuna kadar hak etmiş
Soğudum yazmadım aramadım kendisi yeniden geldi yanıma. Bundan dolayı devam ettik. Ama baktım yok boşanmiyor ben de sildim tamamen. Gidip yeni telefon falan aldım. Oradan bile fotosu çıkıyor. Sıfır telefonda. Ses kayıtları duruyor.
sd kartta kalmış demek ki
@zİstilacıTürİnsan esini aldatan erkegi asla savunamam. Evli adamla birlikte olan ve ona santaj yapan kadini da savunamam. Ben adamin yeterli cezayi cektigini dusunuyorum uzun süredir cezaevinde. Yuce Turk adaleti dogru karari verecektir.
@anothernightout paranoid şizofreni
Hatta çok garip bişey de olmuştu. Ben bigun bı konudan dolayı biryere gidecektim. Bı baktım arabada birisi oturmuş bana bakıyor dikkatlice. Meğersem buymuş. Hafiften korkmaya başladım bile. Benim oraya o saatte gideceğimi nereden biliyor ki.
@anothernightout snapchat kullaniyorsundur ve bilgiler sd kartta kalmistir istilacinin dedigi gibi
valla o evli olanı geren bişi yapamıyorsa evlenmeyip her b0ku yeme hakkına sahip
@zİstilacıTürİnsan evliyken esini aldatan da evli insanla birlikte olan da en hafif tabirle sapıktır
Snapchat kullanmıyorum. Neyse işte. O kadar kişi bana ses atıyor arkadaş üniversite grubu ailem falan. Ne diye illa onun sesi duruyor ki.
Tanıdığım güne lanet olsun. Gayet pozitif hedefleri olan kafami ne güzel toparlamışdım. O adamdan sonra böyle oldum. Kafa gitti. Umarım atlaturim bı şekilde
@anothernightout geçer
yalan söyleyip söylemediğini nerden bilicen
zorla aldatma olmıcağına göre bu evli olan kişinin sorumluluğu
AMA SİZE O BİLE ZOR GELİYORREEE
Bı de şey. Biz tartıştık WhatsAppda sonra yine oldu ve beni engelledi. Ama başka şekilde ulaşıyor bana. Yani şey imajı çiziyor bak WhatsAppda engelledim konuşmuyor görüşmüyorum ama işte arka planda öyle değil. Başkasına arattiriyor.
@zİstilacıTürİnsan bebegim evli kisinin sucu yoktur mu diyorum ben? Neden illaki bir taraf tutmak zorunda hissediyorsun kendini?
@anothernightout senin metres yillarin umrunda degil
çünkü en çok onu ilgilendiriyor bir söz veren o sonuçta ama bekar biri için böyle bi zorunluluk yok
@zİstilacıTürİnsan anlıyorum bu senin bakış açın
Bı gün gelmiş kapıyı tıklatiyor açayım diye. Açmadım. Sonra açtım konuştuk. Diyorum ki açmasaydim ne yapacaktın? Kapıcidan anahtar alacaktım diyor.
Zaten biliyorum ben evde olmayınca da giriyor eve. Bı gün geliyorum yatak odasının ışığı açık. Bı gün geliyorum mutfağın penceresi açık. Bı gün geliyorum tualetin kapısını kapatmış.
Umurunda değilsem ne diye evime kadar geliyor? Gitsin karısınin dizinin dibinde otursun. Gelmesin kapıma.
o ne ya hamamböceği gibi
Hahahha ne güldüm ya hamamböceği gibi yazmışsin. 😂😂😂
Bir Film Karakteri Bu erkek düşmanı feminist medya bu bilgileri neden sakladı peki? Yıllarca bunun haberini yaptılar. Yani bir erkeği uyutup, ağzına pe. nis sokup fotoğraflarını çekip sonra da bunlarla tehdit edip şantaj yapmak bu kadar hafife alınacak bir şey mi? Bu feministler ne içiyor lan! Madem olay böyle ne diye müebbet istiyorlar, ömür boyu hapis istiyorlar. Olay tam tersi olsa kadını kahraman ilan edip, erkeği suçlarlardı. Ama ben yine de elinde varsa bir kaynak görmek isterim. Tabi medyanın bunları sakladığı aşikar. Muhammet Reşiti de bu şekilde ölüme götürdüler.
@Strong_Warrior "yargılandığı davada haksız tahrik indirimi uygulanarak" al sana feministlerin kanalindan kaynak
@anothernightout Ya sen niye kendi olayını anlatıyorsun. Burdaki olay farklı. Sırf kendi cinsiyetinizden biri diye kadın milliyetçiliği yapıyorsunuz. Şu adamın bazı gerçekleri dile getirmesi erkek düşmanı feministlerin zoruna gitmiş olmalı ki yorumlara üşüşmüşler. Bir sürü engellediğim kızın bu yorumun altında olması bir tesadüf değil. Ben şunu anlıyorum şurdan: Bütün erkek düşmanlıklarının altından feminizm ve feministler çıkıyor.
tecavüzcülerde ondan serbest herhalde
@zİstilacıTürİnsan ben mi serbest bıraktım bana ne diyorsun
daha feministin anlamını bilmiyor konuşuyor burada
aynısı annenin başına gelince de nau seni savunan bulursun
@zİstilacıTürİnsan feminism
/ˈfɛmɪnɪz (ə) m/
Nasıl telaffuz edildiğini öğrenin
noun
the advocacy of women's rights on the basis of the equality of the sexes.
bana ne yabancı kaynaklardan
İngiliz değilim
@zİstilacıTürİnsan Feminizmin ilk dalgası
Düzenle
19. yüzyılın son yıllarına doğru birçok Avrupa ülkesinde; Amerika Birleşik Devletleri ve Avustralya'da feminizm ve özellikle de kadın hareketlerinin kitlesel ilk dalgası başladı.
Aldatmak kötü ama o kadar da abartılacak bir şey değil. Esas sıkıntı tehdit ve şantaj. Tehdit ve şantaj aşırı ağır bir şey.
İnternette ne yazdığının hiçbir önemi yok. Bu kadar sa f olmayın. Feminizm taciz tecavüz iftiralarında bile kadını savunan, kadınların daha erken emekli olmasını, erkeğin kadına süresiz nafaka vermesini, kadın beyanı esastırı savunan bir ideoloji. Abi sizde testosteron diye bir şey yok mu ya. Siz nasıl erkeksiniz de feminizmi savunuyorsunuz. Feminizmi savunana erkek demem ben.
abartılacak bişi değil mi tamam aynını eşine de dersin o zaman aldatmaya yeltenip b0k yemese bunlar olmazdı zaten
@strong_Warrior ya biliyorum buradaki olay farklı ama ben de başka bir deyişle mağdurum yani. Bekar sandığım erkek evli çıkıyor senelerce oyalayor. Ne boşanmak istiyor ne de beni bırakıyor. Evet belki telefonla benimle olan iletişimini kesti ama ev adresimi bildiği için geliyor işte. Ben baştan bilseydim evli olduğunu bu şekilde ne konuşmazdim onunla ne de beklemezdim. Bı de kalkmış diyor ki iki hafta konuştuğun birisi senin psikolojini nasıl boza bilir. Ne 2 haftası 2017 senesinden beri tanıyorum kendisini. Kaç sene olmuş konuşalı, yazışalı
Adalet müebbet vermekle de sağlanmaz kızı yakacak ondan sonra içeri girecek karnını doyuracaklar besleyecekler
Yapacakları şey canlı yayında aynı şekilde yakmak canlı canlı herkes izlesin akıllarda kalsın korku salsinlar düşünenlere
Reis olay o şekil olmuyor. Yakarak öldürmemiş. Öldürdükten sonra yakmış. Bu olayı medya tamamen eksik ve yanlış anlatıyor. Bak ben yeni bir şey öğrendim yukarıda. Film karakteri isimli üyenin yorumunu bul oku. Bu olayda kız da masum değilmiş. Adama tehdit ve şantaj yapmışlar. Hap verip uyutmuşlar. Tecavüz etmişler ağzına pe nis falan koymuşlar. Film karakteri yazmış yukarıda. Bence davanın detayını bilmeden çok emin konuşmamak lazım. Muhammet Reşit için de tecavüz etti demişlerdi. Adamın suçsuz olduğu ortaya çıktı.
Adama suçsuz demiyorum ama kız da hiç masum değilmiş diyorum yanlış anlaşılmasın.
@Strong_Warrior haklısın doğru söylüyorsun araştırmak lazım net ben tam bilmiyorum bakmadım genelde çoğu bu tür olaylar biliyorsun böyle olmuyor olayın aslı böyleyse düşünceler değişir
Ama işin esas sıkıntısı şu. Millet bir haber okuduğu zaman detayını incelemeden inanıyor. Bu adam suçsuz yere hapis yatsa , öldürülse suçlusu kim olucak? Medya. Peki medya topyekün bu yalanı yayarsa, gerçeği gizlerse ne olacak. Olan biz erkeklere olacak. Bak bir erkeğin başına gelen bütün erkeklerin başına gelmiştir. Bunu bu şekilde düşünmek lazım. Düşünsene tecavüze uğruyorsun, ağzına pe nis koyuyorlar, tehdit ve şantaj yapıyorlar. O ruh haliyle bir insan neler neler yapar. Ve erkekler böyle durumlarda kaldıkları zaman adalete gidip dava açtıklarında hiçbir medya paylaşmıyor. Femdom diye bir saçmalık çıkarmışlar twitterda. Erkekleri para ile satıyorlar. Tecavüze uğruyor erkekler. Ve erkekleri satanlar da kadınlar. Youtube sa videoda izledim. Ve bunu bir kadın itiraf edip söylüyor. Gerisini sen düşün. Bu feministler çok tehlikeli ve maalesef erkekler öyle uyutuluyor ki halimiz yaman, çok kötü. Allah erkeklerin yardımcısı olsun. Bak kadınlar da öldürülsün, tacize tecavüze uğrasın demiyorum. Herkes insanca yaşasın. Huzurlu ve rahat yaşasın istiyorum. Ama erkeklere yapılanlar gizleniyor, umursanmıyor ve asla adalet sağlanmıyor. İşin en kötü yanı, bundan daha da kötü yanı bunların hepsi gizleniyor radikal şekilde medya tarafından. Ne diyeceğimizi şaşırdık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ben bundan sonra erkeklerle ilgili olaylarda yüzde 100 ses ve video kanıtı+diğer bütün mesajlaşmaların HEPSİNİ görmediğim sürece inanmayacağım. Ben medyanın bu yalanlarını gördükten sonra kadın hakkı savunmayı bıraktım. Feministler kadın haklarını bir yalan propaganda furyasına çevirdiler. Bir ara egm paylaştı. Bir gazetenin uydurma bir kadına şiddet haberi paylaştığını ve bunun kurgu olduğunu paylaştı. Neler neler yapıyor bu medya. Uyanık olmak lazım.
Ölüm şekli korkunç ancak evli bir adamla sırf paralı diye dost hayatı yaşayan birinin de masum tarafı olduğunu düşünmüyorum. Ben bu olayda en çok katilin eşine üzülüyorum, Allah o kadını kurtarmış ancak ruh hali nasıldır kimbilir..
Adaletin sağlanması için kısasa kısas olmalı ama bu da başka bir vahşeti doğurur.
Müebbet ceza olabilir.
Kararı okudum ben.
Teknik ayrıntıya girsem büyük tartışma çıkar. Hiç istemiyorum. Ama kişisel görüşüm, canavarca değil gibi görünüyor.
biraz daha açar mısınız acaba konuyu.
@H_İ_Ç hukukçu iseniz tartışalım. Yoksa iş kişisel bir hale dönüyor. Teknik açılardan değerlendirmek isterim. Ama bu platformda mümkün olmuyor. Kadın hakları savunucuları var.. Ben de bir kadınım. Kadın haklarını da savunuyorum o kısımda sorun yok. Ama dosyanın özelinde (okuduğum karara göre) TCK 62 uygulanmasında ben kişisel olarak bir sakınca görmedim. Ayrıca ölüm gerçekleştikten sonra delilleri yok etmek parçalayıp yakmış. Bu durumda ölüm şekli canavarca değil. Gelen adli tıp raporunda ölümün gerçekleşmediği, diri diri parçalandığı ancak bunun tıbbi muayene ile ortaya çıkabileceği, sıradan birinin bu durumu anlamasının mümkün olmadığı, bu nedenle öldürmeye yönelik hareketlerin icrası sırasında parçalama ve yakma eylemlerinin gerçekleştiğinin kabulünün mümkün olamayacağına dair değerlendirmeler var. Öldürmeye yönelik eylemlerin icrası sırasında yavaş yavaş acı çektirerek öldürmeye dair (yakma, parçalama gibi) icrai hareketler, canavarca şekle girer. Ancak delilleri ortadan kaldırmaya dair olarak yapılmış ise bu ayrı bir arttırım sebebi olmakla birlikte canavarca olarak değerlendirilmez. Bu durumda ölüm anının tesbiti ve bu tespitin ne suretle yapılabileceği önem kazanır. Adli tıp raporunu ve dosyada dinlenen tanıkların ifadeleri (özellikle maktulün kaybolduğu zaman maktulün kardeşinin ilk ifadesi) birlikte değerlendirildiğinde bir sonuca varmak daha doğru. Ben ilk derece mahkemesinin kararını bu çerçevede değerlendiriyorum.
Şu yazilana bakarak konusulmaz bu kiz ne halt yedi de geberdi pislik sekilde yasarsan sonun pislik olur
Umarım adalet tecelli eder ama ne kadar adalet olsada ülkede ki ayılar bitmiyor
Reis olay o şekil olmuyor. Yakarak öldürmemiş. Öldürdükten sonra yakmış. Bu olayı medya tamamen eksik ve yanlış anlatıyor. Bak ben yeni bir şey öğrendim yukarıda. Film karakteri isimli üyenin yorumunu bul oku. Bu olayda kız da masum değilmiş. Adama tehdit ve şantaj yapmışlar. Hap verip uyutmuşlar. Tecavüz etmişler ağzına pe nis falan koymuşlar. Film karakteri yazmış yukarıda. Bence davanın detayını bilmeden çok emin konuşmamak lazım. Muhammet Reşit için de tecavüz etti demişlerdi. Adamın suçsuz olduğu ortaya çıktı.
Adama suçsuz demiyorum ama kız da hiç masum değilmiş diyorum yanlış anlaşılmasın.
@Strong_Warrior Yav arkadaş kız lan kız tamam uyuşturucu çekimşlerde ulan erkek adam kadına el kaldırımı erkekliğin raconu bu mu
lan erkek adam ne olursa olsun kadına sıkmaz vurmaz dövmez öldürmez çapı büyük olan erkek raconu olan adam olan erkek kadını öldürmez anladın karşıma geçip işte kız suçlu oğlanın suçu yok deme ulan kadın suçlu olur namuzsuz olur diyelim ama öldürülmez anladın hele hunharca şimdi karşıma geçip erkeklik adalet taslamayın
bak kardeş adını çıkarırsın canını çıkarmazsın bende alkol alıyom günde 100 lük üç şişe uyuşturucada alıyom sevgilim beni aldattı ama öldürmedim beter ettim adını çıkardım ben kral oldum o ayak altı anladın kendimi kral etmek varken ayak altı etmem kadını öldürüyor işte kadına eli kalkıyor dedirtmem o zaman kadınlarda öldürsün aldatan kacalarını :D
Olay sadece aldatma değil. Sadece aldatma olsa haklısın. Aldatmayı çok da sik le miyor insanlar zaten. Ama olayın içinde tehdit, şantaj ve bir erkeğin ağzına pe nis koyarak fotoğraflarını çekmekle tehdit etme ve para isteme vs varsa, ki yukarıdaki Film Karakteri adlı üye böyle bir şeyden bahsediyor o zaman işler değişir. Bu kadar yüksek tahrik altında cinayet işleyen birine müebbet veremezsin. 10 sene hapis bile fazla olur. O da cinayet işlediği için. Gidip dava açmalıydı derim. Gidip dava açmış mı onu da bilmiyorum. Olayın tam detayını kesin olarak bilmeden yorumlamak saçma. Kız da haklı olabilir erkek de.
Kadına el kalkmaz olayı saçmalıktır. Hurafe ve kalıp bir cümle. Bir kadın bir erkeğe tokat atıyorsa o erkek de geri tokat atma hakkına sahip. Aksi halde hiçbir karşılık vermemek erkeği köle olarak görmektir. Erkek güçlüdür ve yeri geldiğinde bu gücü kullanabilir. Öldürsün demiyorum. Sen lafları çok yanlış yerlere çekiyorsun. Bak kadınlar güzel varlıklar. Kadınları elbette seviyoruz. Durduk yerde de şiddet uygulansın falan demiyorum. Ama bir kadın erkeğin iyiliğini suistimal edip erkeğe şiddet uygulamaya kalkıyorsa o erkeğin kendini eşit şekilde koruma hakkı vardır. Öldürsün ya da dayaktan komaya soksun demiyorum. Manipülatif konuşacaksın şimdi yine. Lafları yanlış yere çekeceksin. Bir kadın bir adama küfür ettiyse o adam da ona küfür edebilir. Bir kadın bir adama tokat attıysa o adam da o kadına tokat atabilir. Hayır erkek kadına tokat atamaz , kadın erkeği istediği gibi tokatlayabilir diyorsa bir erkek bu mazoşistliğe girer. Ayrıca kendisinin tokatlanmasına karşılık vermeyen bir erkeğin özsaygısı yerlerdedir. Bu da sana son yorumum. Senle anlaşabileceğimizi sanmıyorum. Görüşlerimiz, hayat tarzımız her şeyimiz tamamen zıt. Sırf hassas bir konu olduğu için yazdım bu yorumu.
@Strong_Warrior nerden biliyon orada mıydın erkek de adam olup o duruma düşmeseydi :D
Adaletin nasıl sağlanacağına inanıyorsunuz?
Adaleti bitirdiler benim adaletin sağlanacağına karşı umudum yok.
Şu adaletsizliğe bak birini öldürmesi ve bu kadar cani şekilde ve sadece 23 yıl. Ömür boyu hapis olmalı! Ailesini düşünün ya vicdan.. bu katil vicdansız hapiste çürümeli
Umarım hak ettiği cezayı alır ve adalet sağlanır...
Ülkede böyle hakimler olduktan sonra çok bi beklentim yok. yasalarda b. k gibi zaten
İnşallah sağlanır bu idamın gelmesiyle mümkün olur anca bu. Böyle ş*refsizler idamı hak ediyor.
şaka mı lan bu bende az ceza alan suçları araştırıp ona işkence edeyim o zaman
Bu ülkede Adalet sadece kadın isminden ibaret olduğu sürece mümkün değil maalesef
Katil zanlısı ve yakınlar Bi tomar parayı hakimin cebine sıkıştırırsa nafile
23 yıl fazla diye düşünüyorum şantaj tecavüz iddiası doğruysa
anan öldürülünce de aynını biz deriz
@zİstilacıTürİnsan şantaj tecavüz ederse birine de
karısını aldatmaya yeltenmiş gözü olmasaydı böyle olmazdı oh olmuş
darısı öbürlerinin başına
şantaj yokmuş araştırdım
İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan abisi Vedat Gültekin, cinayetle ilgili şunları söylemişti:
"Kız kardeşim burada üniversite okurken kendisiyle arkadaş olmak isteyen kişi kendisini bekar olarak tanıtıyor. Sonra kız kardeşim kendisinin evli olduğunu öğrenince bir daha aramamasını söylüyor. Adam bunu duyunca kız kardeşimi yaka paça vurarak, darp ederek, arabasına bindirerek, ormanlık alana götürüyor."
Kardeşinin nasıl feci bir cinayete kurban gittiğini ayrıntılarıyla anlatan Vedat Gültekin, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bizzat davaya müdahil olacaklarını söyledi. Bu olay yarın başkasının başına gelebilir," diye konuşmuştu.
@zİstilacıTürİnsan böyle olsa tahrik indirimi neden alsın
ne alaka 9 cep telefonu çalan hırsız niye serbestse, 2 yeğenine tecavüz eden adam 3 ayda nasıl çıktıysa, 2 kızı öldüren katil nasıl serbestse o yüzdendir
@zİstilacıTürİnsan delil yoktur
kamera kaydı var
ses kaydı da
tanıklar vs
Sağlanmalı sadece öldürenler değil yardım edenler de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almalılar.
Türkiye de adalet aramak kerhane de bakire aramaya benzer herkes kendi adaletini kendi dağıtsın yazık gerçekten
Yargı konusunda devleti suçlayanlar var , elbette devletin hataları vardır. Ama adlı merciler bence çok masum değiller.
Aynı cezayı yapan görmedikçe gerçek adaletten söz edilemez!! ADALETİN HESAP SORDUĞU YERDE, MERHAMET HAKLARINI KAYBEDER
heee heee burası türkiye sence
yazdıgınız bu kısa yazı bile adaletsizliği anlatmaya yetti
Adalet hiçbir zaman sağlanmayacak
Keşke sağlansa ama sanmam
Türkiye de adalet yok
Sağlanmaz Türkiye'de adalet yok
Umarım adalet sağlanır
Düzgün adalet yok Türkiye'de 😞
Sanmıyorum ama inşallah sağlanır.
adalet ne zaman sağlandı ki
Umarım adalet yerini bulır
ne şekilde yaşarsan o şekilde ölürsün
Adalet hiçbir zaman olmadı...
İnşallah sağlanır
Hmm adaletten ne anlaşıldığına bağlı
Sağlanmaz
Umarım
Sağlanmaz 2 gün sonra salınır
Duvardaki adalet yazısına gülüyorum
sanmam
Çok yazık keske
Umarım sağlanır şüphemiz yok
Umarız sağlanır
sağlanır
Valla ben bu kadına acımıyorum evli adamla olmuş
adamda yvşak olmasaydı o zaman
Evet
Oha öyle anlatmadılar kız karına anlatırım diye tehdit edince öldürmüş diye anlattılar
işte onda bile kendi hemcinsinlerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar klasik erkek aldatsa bile sorumlusu kadın yapar
Ne alaka adam gebermekten beter oldu o adama iyi oldu
İnşallah
Zahmet olacak ama
Sağlansın adalet.
Bunu asmak lazım.. 🦂 '
Sanmıyorum
Sağlanmaz
sanmam.
beşer kanunu şaşar
Sağlanır
Dilerim sağlanır
Belki