https://www.haber365.com.tr/isparta-konseri-iptal-edilen-melek-mossonun-sahnesi-seda-sayana-verildi-h289130

Her taşın altından kadırgalı Aysel çıkıyor..
Seda Sayan"ın gerçek ismi Aysel imiş..
Daha önce başka bir haber de okumuştum..🤣
Bu kadın herkesin ayağına çelmeyi takıp, işi kapma konusunda bir usta gerçekten..
Her yerde Seda... Tv de konserde kadın iki dakika boş durmuyor..
Seda Sayan 60 yaşına gelmiş, hala sahneleri veekranları gençlere bırakmamakta kararlı sanırım.
Küfür edip kalp kırdıktan sonra özür dilesen bile insanın içinde kalır bu. Melek mosso'yu dinliyorum seviyorum ona yapılanlar çok büyük bir ayıp oldu böylemi olmalıydı. hangi gelişmiş ülkede bu yapılır.
Ben seda sayan olsam böyle bir teklif gelse o kadına kötü davrandiniz defolun gidin derdim. Büyük insan böyle yapar
Milletin melek ile alıp veremediği ne anlamıyorum
O yemeklere, iftarlara bosuna gidilmedi
Cevap
18Cevap
Melek Mosso olmalıydı
Seda Sayan tam bir namus timsali çünkü 😄https://www. cnnturk. com/magazin/seda-sayandan-bir-skandal-daha
Az bi gururu olsa sizinle işimiz yok diyip sahneye çıkmaz reddeder ama onda o gurur karakter var mı bilinmez
Eletrige doğal gaza benzine motorine una şekere tuza... vs gelen zamlar bu kadar gündem olmadı konuşulmadı...
Ülke ne hale geldi. Hangi yana baksak ayrı dert.
Yine de güzel günler görürüz umarım.
Hadise kilotla çıkıyor sahneye ahlaki değerleri akıllarına gelmiyor ama adaletsiz lanet dünya
Aranızda Isparta da olan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama ben olsam kınama maksadıyla gitmezdim.
bitmiş bir ironi dönüyor..
8 defa mı evlenmişti bu abla?
Mosso ahlaksız sedasayan mi ahlaklı?
Mossonun kaç tane röportajını izledim takip ediyorum bir ahlaksızlık görmedim aksine o kadar hanımefendi saygılı ki konuşurken resmen büyülüyor insanı
Şu miladını dolduranları piyasa niye halâ silmiyor yav.
Yav ne alaka diyesi geliyor insanın o kadar ki yanlış bir seçim
1234567kere evlenip boşanmış topluma mal olmuş biri doğru tercih olduğunu düşünüyorum
Yedi kocalı Hürmüz gibi dolan
ama
Ailemizin kızı gibi davran
🤔🤔
Şaka mı bu? Ispartayı sınırından kopartıp Suriye’ye katamıyor muyuz?
Tek derdimiz bunlardı zaten aw
melek mosso dinlemiyorum,
Zihniyetleri çürük...
Böyle şeyler görüp şaşırmamak çok garip gerçekten
Bu kadında yüz yok ya
Hangi küfrü yazsam bilemedim
Anasını satim millet zamlara bubkadar tepki göstermedi be mal bu millet 😁
Cok namuslu bir konser olacak
Komik
İroni gibi
Melek mosso napmis
Melek Mosso candır.