Kalp krizi geçiren usta oyuncu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tüm sevenlerini de çok üzdü bizleri de üzdü, Şimdi Seksenler dizisinin Babası, Abisi olan Fehmi Özdemir (Rasim Öztekin) nin Yerini Kim Dolduracak :(
Seksenler dizisinin Fehmi babasının yerini kim doldurur sizce?
Seksenler dizisinin diğer dizilerden farkı. Bir oyuncu rahmetli olunca o oyuncunun yerine yenisini doldurmuyorlar daha önce berber recepti galiba o ölünce berberi önce kasapın kardeşi aldı sonra yürütemeyince emlakçı olmuştu. Aynı şekilde şimbil bakkalın sahibi mehmet abi karakteri ölünce de market bir süre kapalı kaldı. Sonra bekçi bekire vermişlerdi. Oda yapamadı. Sonra başka birine verdiler o işletiyor. Dizi de bir karakter öldüğün dediğim gibi onun yerine başka oyuncu aynı rolü oynamıyor yeni bir karakter geliyor. Eğer dizi devam ederse. Fehmi baba karakterine de gıyabında cenaze düzenlerler senaryo o yönde değişir.
O hakkı Birol güven kaybetti 2012 den bir gelecekten bir seneryo yaptılar orda fehmi çok yaşlıydı eğer cenaza yaparlarsa önceki gelecek seneryosu çelişkiye girer tıpkı nazlıyı Niyazi ile gelecekte evlendirip sonra seksenler de mecbur evlendirdikleri gibi
O senaryoyu bozdular zaten. 2012 den farklı bir senaryo ilerliyor gibi geldi bana. Karma karışık olmuş. Bilemedim yine de en son takip ettiğim de durum böyle idi.
işte eğer o 2012 sahnesi yayınlanmasaydı bugün fehmi özdemir için cenaze namazı kılınır ve onun yerine de kimse geçmezdi film en azından mantıklı olarak devam ederdi şimdi onun yerine birini bulmak zorundalar oda diziyi tamamen bozacak birol güven başarılı yapımlar yapıp eninde sonunda berbat edern tek başarılı yönetmen bu dünyada.. tıpkı çocuklar duymasın da çakma havucu çakma duyguyu getirdiği gibi.. olmadı bide çakma meltemi getirip sonra pişman olup tekrar pınar altuğu getirdiği gibi
Seksenler de niyaziyi canlandıran oyuncu değişmişti. Belli siyasi sebeplerden dolayıydı galiba o zamanlar da ondan sonra diziye soğuma gelmişti. Birol güven iyi ama dediğin gibi bazen ileri görüşlü hamleler yapamıyor. İzleniyor diye reyting amaçlı devam ettiriyorlar şuanda.
bak aklıma niyazi gelmedi onu da değiştirdiler ondan sonra dizi de ergun gitti, nazlı çağatay gitti, fehmi gitti sonra öldü, berber gitti bakkal öldü, birçok değişim oldu, pastacı sami eski eşini bıraktı nankör bir kadınla evlendi her dediğini yaptıran, ki ilk başlarda o kadını dizi de kimse istemiyordu, genellikle dizi den birçok oyuncu gitti, umarım sonu çocuklar duymasın gibi olmaz
şu an galiba her gün yeni bölüm yayınlanıyor stok çekiyorlar bölümleri bir kaç bölüm daha böyle götürürler. Dizi 2012 yılına nasıl bağlanacak bilmiyorum karman çorman olmuş her şey o yüzden izlemeyi bıraktım. Baya günlük yayınlanan 1saat süren dizi olmuş sıkıcı gelmeye başladı.
yahu sıkıcı olmazdı aslında o 2012 sahnesi olmasaydı fehmi için öldü denirdi ama eğer illa birini bulacaklarsa erdal özyağcılar var o adam yapar :) ama oda başka dizide devam ediyor
doksanları ben izlemedim, ama benim favorim erdal özyağcılar :) o adam tam komedyen adam gerçi rasim öztekin gibi olmayacak ama teselli için en sağlam karakter
öyle deme :) sen onun komedi filmlerini bilmezsin kemal sunal da postacı da da oynadı onun komedyenliği genellikle sert karakterler üzerine olmuştur bizimkiler de ev babası rolünü çok iyi yaptı
Kemal Sunalın tüm filmlerini izledim. postacıyı biliyorum. Ama gülmemiştim oradaki karakterine aksine sinir olmuştum. Birde şark bülbülün de biri vardı şabanın yanındaki şabanı milleti döven gazino sahibi o yaşıyor mu acaba.
O seksenlerde olsa iyiydi renk katardı iyiden iyi aslında. Fehmi için başka göbekli isim kim var ki bıyıklı da olması lazım. Metin Akpınar desem onu zaten getirmez trt izin çıkmaz. Erdal özyağcılar zaten dizisi var.
bak en azından fehmi özdemiri canlandıracak bir karakter biliyorum ama o da başka dizide oynuyor çok başarılı biri ama yine de rasim öztekin gibi olmaz Erdal Özyağcılar bizimkiler de oynayan o adam yapar teselli eder
rasim öztekinin bir çok filmini izledim, ferhan şensoy ile çevirdiği bir dizi var boş gezen ve kalfası uzun sürmedi bu dizi ama felsefik bir anlatımı vardı :) toplumun aksak yönlerini veren bir dizi tiyatro alınması
aslında gelir de rasim abinin bir sözü var bu işler de ustalık öldüğün de biter, usta çırak ilişkisi gibi tiyatro ile kökleri başlar oyunculuğun da temeli ordan gelir, günümüz de artık ne tiyatro kaldı ne sinema artık youtube da her çıkan oyuncu olduğunu sanıyor
ondan sonra demesinler türk dizileri neden başarısız, başarılı oluruz elbet de bu geleneği devam ettiriz ama yol önemli rasim abilerin yolundan gidip bu işin sadece para kazanmak olmadığını anlarlarsa gelenek devam eder, bence o kavuk bundan sonra böyle giderse kimse giyemeyecek
Youtuber sinemacılığı saman alevi gibi yapılıp yok oluyor gidiyor bak Halil söyletmezin filmi geldiği bile gitti.) :) kimse Kemal SUNAL Kimse Rasim Öztekin Olamaz, olmaları için öyle Youtube da vlog çekerek bu iş bitti olmaz saçlarının ağarması lazım
En İyi Cevaplar