Açıklamasında; Derya Tuna: “📍Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” demis ne düşünüyoruz bu konuda katılıyor muyuz derya ablamiza jsjsjs
Saçmalıyor yanındakinden her zaman daha güzeli ya da daha yakışıklısı illa ki çıkacak ve sen tipe göre beklenti içindeysen zaten daha güzelini ya da yakışıklısını görünce ona gidersin koşa koşa. Bu kadının dediğine göre o zaman çapkın kadınlar da başka erkeği görünce baksın ne de olsa daha yakışıklı demi karşısındakide ona bakar o zaman kadınların da suçu yok demiş oluruz.
Güzel kızlar ve yakışıklı erkekler her yerde var ve bu ülkedede dolu. Soruda kadın diğer kadınlar güzel olduğu için demiş bende yorumda erkekle ilgili de söyledim bu herkesin yakışıklı ya da herkesin güzel olduğunu açıklamak değildi sen benim yorumumu yanlış anlamışsın cidden ve hemen saldırmaya geçtin kadınlar tipsiz diye
Yoo tamam sorun yok. Madem ki biri benim tipsiz olduğumu iddia ediyor, bunun nedenleri nelerdir gelsin söylesin. Biz her konuda olduğu gibi, eleştiriye de açık insanlarız 😎
Sen kadınlara tipsin diyorsun ya bende diyorum ki bunu diyorsun ya hepiniz yakışıklı mısınız diyorum sende ben kendime göre öyleyim diyorum diyorsun bense bana göre değilsin demek ki herkes değil diyorum
Kendi gündelik hayatımda bi kızda 10 kriter arıyosam, biri bu işte. Benim dilimi anlaması... Bi şey söylüyorsam, ne demek istediğimi, altında ne yattığını ben söylemeden o bilsin.
Sanırım çok aldatılmış, kendini avutmak için züğürt tesellisi yapıyor.. Bari akıl verme, boynuzlarınla yaşamayı öğren. Yabancıların hayatına geniş deyip aldatmayı böylesine meşrulaştıran çarpık bir toplumuz cidden (tabii bu meşruluk sadece erkekler için geçerli). Yakında aldatanlara, tacizcilere de ödül veririz artık, bir kadın bile böyle konuşabiliyorsa.. Yorumları okudum daha da tiksindim insanlardan. Kadınlar dar, dekolte, etek giymesinler dayanamıyoruz diyen erkeklerin gözü çıksa da iki tarafta rahatlasa, mükemmel çözüm. Bir sürü ülkeye gittim, istediğim gibi giyindim, diğer kadınlarda gayet rahat minisini giyerken tacizi geçtim kimse bakmıyordu bile. Burada açık sanılan kıyafetler orada kapalı bile sayılıyor, millet sütyenle bile çıkıyor ama hiçbir erkek bakmıyor çünkü a. b. za değil, sapıklığınızı meşrulaştırmayın.. Zaten ne varsa bu çirkin insanların yoğun olduğu ülkelerde var, içlerideki pslk yüzlerine yansıyor, herkesi kendi gibi çirkin görmek istiyor, güzeli hemen yok etmeye çabalıyor.. Bıktık böyle kadınlardan erkeklerden.
Şöyle bir gerçek var kadın istemezse yaprak kımıldamaz, erkek kadını yatağa atamaz kadın erkeği yatağa atar erkek kendisi yaptığını sanır, rızası dışında yapılan tecavüz gibi uç örnekleri işin içine katmıyorum linçlemeyin. Ama bir kadın istemezse erkek sadece avucunu yalar. Ha bu açıklama tacizi “onun da rızası vardı” gibi meşrulaştırmaya çalışır gibi saçma olmuş o ayrı
Bu tip insanlara asla laf anlatmaya çalışmam. Kısaca Pick Me Derya Tuna diyorum 😅 Kocişi onu aldatırsa biz de "aa suçu yok ki adamceğizin güzel kadınmış aldatmış canım kızma sen de" deriz. Gerçi evli mi bilmiyorum da 🤷♀️
Bu ülkede erkeklerin hiç bir suçu yok zaten tüm suç kadınların niye çünkü burası ataerkil bir toplum , kadına hak verilmez asla. Bu toplumun sindirdigi kadinlarda kadına hak vermez! Şimdi ben bu ataerkil toplumun baskısından müsadenizle 2 dk çıkıp cevap verecem: Bir erkek kendini ve güdülerini geliştirmemiş ise aç gözlü bir çapkın olur. Ben, kendini ve güdülerini geliştirebilmiş hiç bir erkeğin saçma sapan ćapkınlıklarına şahit olmadım hele hele bir kadının giyimi üzerinden bahane üretip yaptıklarına kılıf uydurmaya çalışanını hiç görmedim... bir düşünün sizlerinde görmediğine bahse girerim. Bu durumda suç kadının değilmiş. Kadın doğası gereği zarif yaratılmış bir varlıktır. Kadının dişiliğini yok ederseniz hayatın hiç bir zerafeti kalmaz
şimdi şööyle normal şartlarda bakılmaz ayıp diye bişey var (dı) ama sen şimdi oranı buranı gösteren dar hatları belli eden şeyi giyip kendini sokaklara atarsan kusura bakmayın da bu yeni doğmuş kuzuyu ormana salıp kurda kuşa yem olmamasını umut etmeye benziyo bu site bile milletin ne derece ab4za, sapık, sapkın ve kansız olduğunun kanıtı daha gizli profil kadınlara evli/nişanlı/sevgilisi olması fark etmeksizin yürüyolar neler yazıyolar hatta yattıklarını (gerçek olmasa dahi) meziyet gibi anlatıyolar. bir de bu postta denen bişey bi söze benziyor ''k*ncık kuyruk sallamazsa ıt skemez'' diye bi laf var ona atıf yapmış resmen.
"Kuyruk sallayan" bir kadın görünce her erkek çapkındır demeye getirmiş, ki aslında bu, erkekleri aşağılayan bir ifade, kabul etmiyorum. Sokakta dekolteli giyinmiş bir kadını sözle, elle taciz etmeyi meşrulaştırmaktan da farkı yok. Nasıl ki "kadın ne giyerse giysin, tacizi haketmez" diyorsak, bir kadın, ilişkisi olan bir erkeğe yeşil ışık yaktığında da "erkek kendine hakim olmalı" diyoruz. @angel2597
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani kelime seçimi yanlış demek istediği bir bakıma doğru ama yanlış olmuş yine de. Evet goze yasak yok insan gözünü kapatacak değil teşhir varsa hele ama kadın ışık yaksa bile erkek iradesine sahip olabilir bu bir meziyet ayrıca kadın her zaman ışık yakmaz ya da kabul etmez ama erkek buna rağmen harekete geçebilir. Son olarak kendisi de evli bir adamın koynuna girdiği için demekki Tatlıses suçlu değil kendisi suçunu itiraf etmiş ama keser döner sap döner, Ayşegül Yıldız da onun elinden alır Tatlıses'i. Ve kendisi gibi de çirkin de değil çok güzel kadın demekki Tatlıses suçlu olamaz
Çok doğru söylemiş , bu kafir kizlar taş gibi giyiniyor kar ince bel büyük kalça yüksel bel kot fiskirmis göğüsler dekolte mini elbise tüm vücut hatları belli oluyor bunları görünce kuduruyorum, kendi karimizi beğenmiyorum bunlar yüzünden keşke herkes edepli giyinse teşhir etmese kwndini bacım olmuş millet
Nerden biliyorsun Hallendigimi, kapalı kadın, asla dikkat cekmez tesettürün amacı odur. Hiçbir şekilde vücut hattı belli olmayacak susulu puslu giyinmeye ek makyaj yapmayacak, elbisesi çok bol olacak, pantolon filan gitmeyecek. En makbul çarşaf , kapalı bu şekilde olur. Bu kapaliya hallenmem ben. Kapalı olupta daracık giyinenlere peygber efendimiz s. a. s. onlar giyinik ciplaktir demiş. Vesselam
Bir erkegin bir kadına karşı ilgi duymasi Seksi bir kadını görünce hele çok normal. vucudun verdiği tepki bu fizyolojik birsey, hemen abaza diyorsunuz.
Birçok erkek, çok açık ve derin kıyafet giyen kadınları yollu olarak nitelendirir ve bunun verdiği rahatlıkla sözlü tacizde bulunabilir. Kılık kıyafet nasıl olursa olsun hiçbir sebep tacizi haklı çıkarmaz. Ancak en kötü ihtimalle çok sayıda abazanın bakışlarına maruz kalırlar ki öyle giyinenler de zaten bu amaçla giyiyorlardır. Kimse ''Kendimi rahat hissettiğim için giyiyorum'' demesin şimdi, kıvırmanın lüzumu yok. Biz penis dekolteli pantolon giyiyor muyuz? Giymiyoruz.
Sizde pantolon giymeyin lütfen bazılarınızın ön tarafı çok belli oluyor bir de squat yapmış poponuzla hiç giymeyin, kadınları siz bozuyorsunuz.. Bakın Arap erkekleri ne güzel elbise giyiyor
Dediğim gibi siz böyle şeylerden sapıklık yapabiliyorsanız bizde herşeyiyle belli olan bir organa sapıklık yapabiliriz, sizde poponuzu saklayabilirsiniz. Çok Araplaşmak istiyorsanız savb giyebilirsiniz, böylelikle elinizde olmadan belli olan şeyde kapanır.. Ya da en temizi direk tek yön uçak bileti almanız
@Bodyofnothingness Vajina hatlarını belli etmek için taytın altına kasıtlı olarak iç çamaşırı giymemekle bir erkeğin istemsizce ereksiyon hâlinde önünün kabarması aynı değil.
Yuh be ne bakmışsın, Xray cihazı mübarek.. Vajina sizinki kadar belli bir organ değil ayrıca gözünü oradan çekip insanların yüzüne odaklanabilirsiniz. Ayrıca kimse de siz bakın diye yapmıyor öyle istediği için giyiyor.. Yurtdışında neler var görsen, bir erkek bakmıyor sizin gibi.. Ne demişler, dost başa düşman ayağa sapık... a bakarmış..
@Bodyofnothingness Çok şükür milletin orasına burasına bakacak kadar alçalmadım. Ancak böyle duyumlar çok fazla zaten. Bunu bazı kadınlar bizzat kendileri dile getiriyorken neyi inkâr ediyorsun?
Yahu o bazı kadınlar dediğin zaten yukarıdaki gibi vasıfsız başka kadınların hayatını kıskanan varoşlar... Aklı başında insan o sözleri kullanır mı? Senin miden o kadının yorumuna bulanmamışsa hiçbir şeye bulanmaz
@Bodyofnothingness O kadınaları kastediyorum zaten ben de! Bu niyetle o tür kıyafetler yani cinsel organı belli edecek düzeyde giyinmeleri sana özgürlük gibi mi geliyor? Bana teşhircilik gibi geliyor.
@Bodyofnothingness Görüşümde ''kılık kıyafeti ne olursa olsun hiçbir sebep tacizi haklı çıkarmaz'' ibaresine yer verdim.
Ben, sadece teşhircilik için abartı kıyafetler giymenin normal olmadığını söyledim. Sense bana Arap ülkelerine gitmemi tavsiye edip üstüne üstlük röntgenci dedin.
Bu tip tartışmaların içinde olmayı kendime yakıştırmıyorum, sanal ortam dahi olsa. Haydi selametle
yani ibo evliyken iboyla fingirdesen oydu sonra da elinden ibo yu da aldilar :) yani bu durumun her seklini yasamis bir kadin :) 50 yasini gecincede kendini bilge saniyor :))))
Nesi haklı bu kadının ya İbo evliyken hem de eşi hamileyken İbo yu Perihan Savaş ın elinden aldı sinir oluyorum şu kadına. Hadi diyelim kadın öyle erkek niye önüne gelen her kadına taviz veriyor? Erkeğin karakteri, onuru, ahlakı nerde sormazlar mı adama? erkekler de sütten çıkmış ak kaşık değil kendilerini masum değiler
Erkeklerin ahlaksızlığına kılıf uydurur olmuşlar. Kendi nefsini sahip çıkamayan erkekler suçu kadınlarda bulurlar. Bu bayanın bir hayranı gelip askıntı olsa o zaman da erkeğin suçu yok, böyle giyinirsem olacağı mudur mu diyecek? Şu ağzımızdan çıkan kelimelere keşke dikkat etsek.
Valla ben bakmıyorum ha bazen öyle kızlar görüyorum içim gidiyor nefesim kesiliyor ama vücut hatlarına bakmak hele hele rahatsız edercesine benim doğamda yok. "Ya git konus ya da dön arkanı git"karakterimdir. Ben Kedi ya da köpek değilim kizlarda kancada et. Ama bazi kızların yanında öyle düdükler var ki cidden kafami duvara vurasim geliyor neyseee.. Birde kizlar erkeklerden daha çapkın ki bir kızın bana yaptığını yürüyüşünü , tekkifini adini neyse ben yapamam
Himm... Evet.. Özgecan i Mersin'de tecavüz edip, parçalara bölüp öldürüp, sonrada yakanlarinda hiç suçu değildi. Kesin ozgecandan bir hareket geldi ve bunu yaptılar demi ? Bu kadar zır cahil açıklama olamaz. Şu söylemi ile Türkiye'de sırf bayan cinayetine kurban gidenlerin. Kemikleri sızlar. Ayıptır, yanlıştır. Yazıktır. İnsan önce kendi nefsini terbiye etmeli...
Derya Hanım çok haklı. Kedi kuyruk sallamasaydı eğer tecavüze uğramazdı. Ya da 3 yaşındaki öz çocuğu tahrik edici davranmasaydı babası tecavüz etmezdi.
İbrahim Tatlıses onu Asena ile boynuzladığında demekki suç ondaymış. Vay çirkin Derya vayy😅 kıskançlığından Asena'ya at suratlı niye dedi madem? Cidden çok çirkin Derya Tuna😏
Umrumda değil açıklamaları. Bir olay varsa her iki tarafta aynı oranda suçludur. Cinsiyetçi insanları, hele kadının kadına düşman oluşunu tiksinerek izliyorum her zaman.
Erkeklerin suçu yok çünkü kadınlar giyimine dikkat etmeli, kadınlar yürüyüşüne dikkat etmeli, kadınlar oturuşuna dikkat etmeli... Böyle sürer bu! Ne yazık bu zihniyete sahip insanlar sadece tek taraflı bakıp yine yapılması gerekeni kadında arıyor.
Yanlış söylemiş.. Çünkü gerçekten kuyruk sallamayı bırak dönüp bakmadığın yıllarca konuşmadığın halde seni bulup binbir tatlı sözle baş belası olan erkekler var. Erkeklerin suçu evet var. Kadının suçuysa merhaba demek…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aga burada bile fotoğrafımız olmadığı halde bir sürü erkek yürüyor bu da mı bizim suçumuz
Kişi kendinden bilir işi. İbrahim tatlıses ile evlenmiş sevgili olmuş bi şekilde arkadaş olmuş kadınları ve onların yaptığı açıklamayıda ciddiye almıyorum.
Kadın kadına şunu yapıyor ya daha ne diyeyim ben bazıları kadının en büyük düşmanı yine kadın derken doğru söylüyor çok var böyleleri insanın siniri bozuluyor
Kafayı mı sıyırdı yaş ilerledikçe? Aldatılmayı hakettiğini kabul ediyor bu açıklamasıyla resmen. Ama kendi adına konuşsun bana kalırsa. Çünkü bütün kadınlar gururludur ve aldatılmayı haketmez.
Deli oluyorum bu nisantası bebekten cıkmayan kadınların halkın icine giriyomus gibi ahkam kesmesine. Otobuse metroya binsin bakalım sonra konuşalım kendisiyle, beyin fakiri
İbo kadar statülü mü? Kadınları döven bir amelenin statüsü mü olurmuş.. Okumamış etmemiş, iğrenç şarkılar söyleyen, şiddet yanlısı birini anca onun gibiler yüksek görür
Tam da birkac saat once bu ikiliye ilgili video seyretmistim, ustune denk gelmesi ilginç oldu. Soylediginde haklilik payi var ama komple katiliyorum diyemem. Erkekler gibi kadinlar da capkin bu arada, erkeklere özgü bir sey degil.
Şu katil olana dime.. herifte öyle aman aman bir tipte yok he maymun süratli .. gel gör ki 2 tane kızın katili olan tipe yatma teklifi eden kadınlar bile ifşa oldu.
Benimde çok tuhafıma gitmişti.. Yani umutcan denen muptezelede yazmassiniz yani hanımlar