Aşk İlişkileri "Erkekler kapatılsınnn" 😂😂 haksız mıyım? derinha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Namuslu erkolar hariç herkes alınmasın 😂😂 "Erkekler kapatılsınnn" 😂😂 haksız mıyım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Evet kapatılalım destekliyorum seni kesinlikle :D :D 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim ne suçum var len? Çay içiyorum burada masum masum. 1 3 Yorumla derinha +1 yıl Lan denmez bir kadına bunu öğren afiyet olsun Yorumla TraPol +1 yıl Lan değil len. Len kibardir naiftir. Bizden biridir. Yorumla derinha +1 yıl 😂😂 tamam len anladık Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Amazon kadınısınız ya oraya gidin yabancılık çekmezsiniz 🤭 2 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tc erkeği kapatılsın da diğerleri kapatılmasa da olur 😄 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Kesin sevgilin yapanci kız TC erkeklerine kurban olun 😂😂😂 Yorumla sierravista +1 yıl Yabancı erkeklerde hiç sapık olana denk gelmedim ki tc erkeğinin neyine kurban olayım södşslskslaş 😂😂 nefes alan her dişiye yürüyorlar Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Neden niçin kapatılıyor. Sen istedin diye erkekler mi kapatılacak kız hoşt 0 1 Yorumla derinha +1 yıl Hoşt babandir aşko Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yoo hayır o zaman babamda kapatılır ve bu beni paramparça eder 🥺 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Kapatılmasın. d kadın ve erkeklerin birbirini anlamaya gereksinimi var yalnızca. 0 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kapatın canımıza minnet de biz sizsiz siz de bizsiz olamazsınız bir birimizi kandırmayalım😂🤫 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ben de kapatılmak istiyorum bu hayatın fişini çekin 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Açıklamayı yazmasan haksızwın diyecektim valla da haklsıın maalesef ki 😔 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Allah bizim belamizi versin zaten yaşadigimiz bile size hakaret 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl O niye ya naptık gene. İnsallah kapatılır kompl erkeksiz kalırsınız. o zaman cok ararsınız 🙄 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Benim ne sucum var ben kaptan tsubasinin sampiyonluk macini izliyordum.. 0 0 Yorumla
AilenizinFizikçisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl '' Kadınlar da kapatılsın '' namuslu kadolar alınmasın baaak :D :D ( dini boyutta algılamayın , çarparım :) ) 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gözünü kapat kapanmış olur 0 5 Yorumla derinha +1 yıl Çok zekisin Yorumla Kayıpgezginn +1 yıl Evet öyleyim Yorumla Kayıpgezginn +1 yıl Kara çarşafla da gezebilirisn oda çözüm Yorumla derinha +1 yıl Gezerim ayıp mı kara çarşaf Yorumla Kayıpgezginn +1 yıl Değil tabiki o zmaan erkekler bakmaz sana rahat ederisn Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl ama senin odana kapatılsın değil mi :D 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Annenin odası bence en mantıklısı Yorumla uyumluer +1 yıl obaban zamanında kapatılsaydı keşke.. evet bazı erkeler kapatılsın hakketen pislik oluyor Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kapatılırsak tüm dünya krize girer . 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler kapandıktan sonra peki 0 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Şu boş muhabbete girmeseydin keşke.. 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. erkekler tek başına mı namussuzluk yapıyor 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Benim dünyaya ne zararım var şimdi 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kapatılsın ama senle. 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haksızsin biz olmasak sizi kim sevecek 😂😂 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen konuşma çakma feminist. 0 1 Yorumla Mabollaaa +1 yıl En güzel yorum bu kızın jshshdhs Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben kendimi kapattım tek başıma yaşıyorum. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. neyse beni kastetmemiş :) 0 0 Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Niye naptık😂 0 1 Yorumla derinha +1 yıl Sen hariç 😂😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acil susam açil 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Haklısın 😂 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Haksızsın. 0 0 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Oldu başka 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haklısın aşkım 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Haksizsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl fotoğraftaki siz misiniz 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok güzelsiniz maşallah Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben zaten kapalıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Evet kapatılalım destekliyorum seni kesinlikle :D :D
Benim ne suçum var len? Çay içiyorum burada masum masum.
Lan denmez bir kadına bunu öğren afiyet olsun
Lan değil len. Len kibardir naiftir. Bizden biridir.
😂😂 tamam len anladık
Amazon kadınısınız ya oraya gidin yabancılık çekmezsiniz 🤭
Tc erkeği kapatılsın da diğerleri kapatılmasa da olur 😄
Kesin sevgilin yapanci kız TC erkeklerine kurban olun 😂😂😂
Yabancı erkeklerde hiç sapık olana denk gelmedim ki tc erkeğinin neyine kurban olayım södşslskslaş 😂😂 nefes alan her dişiye yürüyorlar
Neden niçin kapatılıyor. Sen istedin diye erkekler mi kapatılacak kız hoşt
Hoşt babandir aşko
yoo hayır o zaman babamda kapatılır ve bu beni paramparça eder 🥺
Kapatılmasın. d kadın ve erkeklerin birbirini anlamaya gereksinimi var yalnızca.
Kapatın canımıza minnet de biz sizsiz siz de bizsiz olamazsınız bir birimizi kandırmayalım😂🤫
Ben de kapatılmak istiyorum bu hayatın fişini çekin
Açıklamayı yazmasan haksızwın diyecektim valla da haklsıın maalesef ki 😔
Allah bizim belamizi versin zaten yaşadigimiz bile size hakaret
O niye ya naptık gene. İnsallah kapatılır kompl erkeksiz kalırsınız. o zaman cok ararsınız 🙄
Benim ne sucum var ben kaptan tsubasinin sampiyonluk macini izliyordum..
'' Kadınlar da kapatılsın '' namuslu kadolar alınmasın baaak :D :D ( dini boyutta algılamayın , çarparım :) )
Gözünü kapat kapanmış olur
Çok zekisin
Evet öyleyim
Kara çarşafla da gezebilirisn oda çözüm
Gezerim ayıp mı kara çarşaf
Değil tabiki o zmaan erkekler bakmaz sana rahat ederisn
ama senin odana kapatılsın değil mi :D
Annenin odası bence en mantıklısı
obaban zamanında kapatılsaydı keşke.. evet bazı erkeler kapatılsın hakketen pislik oluyor
Kapatılırsak tüm dünya krize girer .
Yok be yazık, iyileri de var 😅
Erkekler kapandıktan sonra peki
Şu boş muhabbete girmeseydin keşke..
erkekler tek başına mı namussuzluk yapıyor
Benim dünyaya ne zararım var şimdi
Erkekler olmasa napariz biz
Erkolar kapatılsın
Kapatılsın ama senle.
Haksızsin biz olmasak sizi kim sevecek 😂😂
Sen konuşma çakma feminist.
En güzel yorum bu kızın jshshdhs
Ben kendimi kapattım tek başıma yaşıyorum.
Bir kapanır bin açılıriz😀
neyse beni kastetmemiş :)
Sanki sizi tanıyor gibiyim.
Nerelisiniz?
Niye naptık😂
Sen hariç 😂😂
Haklısın.😂
kapaliyim
Haklısın
Kapat beni
Verin ilgiyi
Olur