abi iyimisiniz gül gibi adam. kibir ego kasıntı yok. saf erkek ya delirmişsiniz siz. şu tiktoktaki efektle çenesinin kemğini fışkırtan kaşlarını simsiyah yapanlar varya onlardan daha tatlı geliyor bana. tabi zevkler ve renkler tartışılmz kendi yorumum bu.
Bi şey diyeyim mi @princessnokia Bu profil muhtelemen bu çocuğa ait 😁😅🤣 kendini övüp kabul ettirme peşinde 😄 hangi kız böyle resim paylaşır. Yanlış mıyım kanka?
hayır ben esmer ve erkeksi sakallı seviyorum. arkdslarr zevkler ve renkler tartısılmaz kişi kendi yüzünü seçemiyor Allah yarattı birkere zaten. saygı duyalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tip o kadar ofsayt ki vücudu göremiyorum gölgede bırakıyor
Aga b*k atmak için söylemiyorum, adamda harbi kötü durmuş vücut
bence gayet Seksi duruyor
Kötü sevmem böyle vücut yapısını ben
bence çok iyi
Bedava verseler almam ahahsh
yaa deme öyle çok tatlı biridir
sırf bu adam için hindistan hayalleri kurdum yıllarca
Dunya da bi tane kalsa donup bakmam o derece
Nesi çekici bunun. Mağaradan yeni çıkmış gibi
@Ben_arıza zaten çekici yapan şeyde maskülenliği
hâlâ cekici diyorsun
itiraf et sende hoşlandın ama yediremiyorsun
bence sen dalga geciyorsun ya da gozlerin KÖR
abi iyimisiniz gül gibi adam. kibir ego kasıntı yok. saf erkek ya delirmişsiniz siz. şu tiktoktaki efektle çenesinin kemğini fışkırtan kaşlarını simsiyah yapanlar varya onlardan daha tatlı geliyor bana. tabi zevkler ve renkler tartışılmz kendi yorumum bu.
tiktok mu izliyorsun
arada girip bakıyom niye
ben bakmiyorum oyle bi ima attin sanki bana oyle geldi
Bi şey diyeyim mi @princessnokia
Bu profil muhtelemen bu çocuğa ait 😁😅🤣 kendini övüp kabul ettirme peşinde 😄 hangi kız böyle resim paylaşır. Yanlış mıyım kanka?
gercekten etkileyici bir yorumdu 👍
he kanka hndistanlı ünlü bi aktör gelip burada kendini övcek. heyt allahım. siz bizim aşkımızı hafife alıyor sunuz
Tamam çocuk vücut kaslı üçgen vücutlu ama birde yüzüne bakar insan.. Neyse herkesin zevkleri farklı
tamam sen haklısınız
siz
Fizik fena değil de yüzünü beğenmedim.
Ulaşamazsın buna😃😃
:(
😃😃🤨 Ulan bizdede kas var nolmuş sanki sanş versen
Bu mu yakışıklı?
evet fazlasıyla çekici
Benim vücudum da böyle
ama onun gibi olamazsın
Ondan daha fazlasıyım
berbat
Ben daha çekiciyim
hayır ben esmer ve erkeksi sakallı seviyorum. arkdslarr zevkler ve renkler tartısılmaz kişi kendi yüzünü seçemiyor Allah yarattı birkere zaten. saygı duyalım