Gizli Üye(36-45)+1 yılamacın sadece erkekleri kızdırmak başka bişe değil
nerden görcen ham mın na sokakta üstümüz çıplak mı geziyoz
nerden görcen kaç kere ben sahildeyken geldin :D ya da arkadaşlarım sahildeyken bizle mi güneşlendin den görcen . sakin olim diyorum yok kaşınıyolar :D15 Yorumla
Soran+1 yılYa birak gobekli gobekli memeli memeli geziyonuz kiyafetden yaglariniz fiskiriyo igrenc
Cevap sahibi+1 yıltam olarak yağ ne tarafta bir göster sene :D
https://i.hizliresim.com/zB9kog.jpg
ergen bebe seni
Soran+1 yılGobrgini gizlemissin oradadid
Cevap sahibi+1 yılhasssss iktir ya :D göbeğin yanında oluşan kas çizgilerini görmüyo musun artı o şekilde göğüs yapıp göbeği la neyse senle mi uğraş gece gece :D bb
Soran+1 yılYa bir git kendii tesellimi ediyon
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYahu yeter cidden bu tip sorulardan bikmadiniz mi? Şu sitede sence kizlarin yuzde kaçı kendi profil fotografini kullaniyor? Fake ve gizli profil gormekten memnun muyuz biz yani?
026 Yorumla- +1 yıl
ben kullanıyorum
- +1 yıl
@Tatlıbirüye hepsi demedim zaten yüzde kaçı diye sordum. Ama anladığım kadarıyla sende istisna oldugunun farkindasin.
- +1 yıl
maalesef evet o yüzden ben yazdım zaten. birde şu benden güzeli var mı diye soruyorlar ama gizliden komedi 😂😂
- +1 yıl
@Tatlıbirüye o degil bu soruyu soran bu erkeklerin onunden gecse eminim hic bir erkek bunu gormez ama zirveye oynuyor iste :) kaybedeceksemde buyuk kaybederim diyenlerden 😂
Soran+1 yılNe alaka bu site turkiye genelii konusuyoruz sanala ne bagliyosun
- +1 yıl
bu çok iyiydi 👍😂😂😂 sana şiddetle katılıyorum 😉
Soran+1 yılBana b. k atmaya calisiyosun bakiyorumda bir yaram var gocundun heralde kac kilosun 100mu.
- +1 yıl
@Tatlıbirüye rica ederim :) @soran sakinnol bende Turkiye genelinden konusuyorum. Sen Türk kizlarinin genelindeki ego seviyesinden daha yuksek seviyeyey ulasmis bir ulke dusunebiliyor musun? Ya da dusun cevap ver merak ettim :)
- +1 yıl
100 kilo olan benmiyim hiç gülecegim yoktu 😂😂😂
- +1 yıl
@soran bosuna @Tatlıbirüye ye satasma. Şu an her sekilde senden ote. Zira kendi fotografi ile ben burdayim diyor. Ya sen? Ben soyleyim. Ben soruyu sordum heeeeytt! Modundasın 😂😂
Soran+1 yılBunun burayla alakasi nedir ben zaten sakinim bu soruyu soran diye bizzat uzerime konusmaya calisan sensin. Lafini bil once etdigin sozden haberin yok. Benim nereye oynayip neyi kazandigimda seni pek ilgilendirmez.
- +1 yıl
Al işte bu kiz yukardaki erkeklerim nerede oldugunu soruyor 😂😂 ya iyi guldurdun gece gece 😀😀
Soran+1 yılTatli uyemisin nesin senle muhattab olanmi var neye sicramaya calisiyon sende ikile hadi
- +1 yıl
Bu yorumlara sahip kiz yukardaki erkeklerin nerede oldugunu sadece sorar işte 😂😂
- +1 yıl
@Advertiser ve @Tatlıbirüye bu anonime hakettiği cevabı verdiğiniz için tebrik ediyorum ikinizide okuması oldukça keyifliydi :D
Soran+1 yılYa cidden bir lafa bakmak lazm lafmi diye bide siyelyene bakmk lazim adammi diye sizi insan yerine koyuo ne diye cevap veriyosam. Havlayin yavrum siz birbirinize
- +1 yıl
bana satasan sensin 100 kilo kız gormemissin sanırım sen 😉
- +1 yıl
Yulardaki erkekler senin bu yazdigin yorumlari okuyup bravo derlerdi sana eminim 😂😂😂
- +1 yıl
@Tatlıbirüye bu kişi bizi begenmedi ne yapsak 😂 havlayacakmisiz biz 😀 vay be ne etkileyici kiz. Tamda yukardaki erkeklerin yanina yakisacak biri 👏👏👍 muhtesem 😀😂
- +1 yıl
sokak agzi oooo havlamalar filan kendinden biliyor sanırım öyle degilmi @advertiser? zira zeka önemli zerafet önemli ama işte herkesde olamıyor sonradan hiç olmuyor
Soran+1 yılLan tm susun sizle mi ugrascam gidin ozelde konusun
- +1 yıl
çok ayıp çok biraz kibar olmayı dene
- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHadi ya o acinasi hayatinda sayemde gulebildiysen ne mutlu sana
- +1 yıl
Bravo 👏👏👏👍👍😂
Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Tabi kadınlara gelince "türk kızı kezban" "rus kızı varken bunlar ne" "türk kızları gitsin iskandinav kızları gelsin"(iskandinavya ya gideceksek okey) konu size gelince "türk kası bunlar ehe" "bunu yazanın 9p kilo olması" olmuyor ama böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılIste tatlim sifir bu yuzden paylastim helal olsn
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu aralar spor salonuna giden ozenti erkek cok goruyorum ama aralarinda yuzde 10 u böyle fit
21 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sahile git, denize girenlere bak, bir sürü görürsün..
Ama kalite genelde sıfırdır..
"Açılın amuğagoyüm atlıycam" diye arkadaşlarına seslendiği zaman uyanırsın tatlı rüyandan..11 Yorumla
Soran+1 yılAynnen canim aynen ondan
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. En sağdaki ikilinin arasındaki bir fiziğe sahibim. Çalışmaya da devam ediyorum. Ayrıca bakımlı güzel kadınla, yakışıklı 'fit' erkek aynı kefeye konulamaz.45 dakikada yaptığın makyaj ile,4,5 sene vücut geliştirmiş birisini karşılaştıramazsın gizli hanım
13 Yorumla
Soran+1 yılVucut calisan kadin erkekelre nazaran daha fazla ayrica makyaja aldanan ve isteyen sizsiniz o yuzden buna laf etmen bana cok yersiz geldi. turkiyede erkekler omurlerinde zorlasan 1 yil duzenli spor yapiyo sonra bir omur bununla ovunuyolar
- +1 yıl
Genelleme kurbanı oluyorum ne zaman bir yere görüş atsam. Her erkek öyle değil maalesef ve göstermiyoruz diye de, spor yapan erkek yok bilme. Milyon tane adam spor yapıyor ve sırf dar giyinmiyoruz ya da yarı çıplak gezmiyoruz diye, görmemenin cezası olarak genelleme olmasın.
Soran+1 yılYari ciplak dar giymekle alakasi yok ya zayif ya kilolu var. spor yapan fit erkeklerin Sayisinin azligini sende gayet benim gibi biliyosun genelliyorum scunku geneli boyle. Turk erkegiin kendine bakmadigi da ortada adamlar roll on surmuyo kadin gibi kokmamak icin ne alakaysa artik. son iki senedir yeni yeni bakimli erkeklerin ortaya ciktiginida gayet net goruyosundur diye dusunuyorum
+1 yılevet yok denecek kadar az ama bu tip o erkekle en fazla 10 sene var ondan sonra neyi seviceksin peki?
10 YorumlaAyy bunu yazan kızın 90 kilo olması acı verici ama şöyle söyleyim sana yaklaşık 1.5 yıldırm spor yapıyorum tamam bunlar kadar degilim olamamda ancak gayet bakımlı ve fitim. Kim kırdı senin özgüveninide böyle sorular soruyorsun merak ettim
010 Yorumla
Soran+1 yılAy gotum cok alindim napcaz
Soran+1 yıl90 kilo olan senin annnaaanin koca kicidir benimle karistirma yafrum.
Soran+1 yılSen kim la kopek agliyacakmisim 🤣🤣 anca gulmekden aglarims izin gibilere
Soran+1 yılGelen sensn lan sigir.
Soran+1 yılVerecek cevabin yoksa kendince laf sokmaya calismiyacan o bamya kadar beyninle
Aynen yaaa ben bile lazere gidiyorum. Kıllılar sizi ıyyy 😨 öğğğk kusup gelcem bekle
110 Yorumla- +1 yıl
Ben bile derken :D Asıl lazere gitmesi normal olan sensin hatırlatayım :D
- +1 yıl
ee nolmuş sarı tüyün var diye erkek beğenmek zorunda mıydı :D Her türlü alman lazım :D
- +1 yıl
Zorundasın çünkü :D Kıllı kıllı dolaşsana erkeklerin içinde yiyorsa :D
- +1 yıl
Erkeklere abazan diye hitap eden bir kezban daha. Peki kıllı yaratık nasıl istiyorsan öyle devam et :D
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Göbek kısmına gelince ben de kadınlar için aynısını diyebilirim benim yanımda bir çok kadın kilolu kaliyor 30 beden kot S beden t-shirt giyiyorum :D sen düşün gerisini
00 YorumlaBulup evlen o zaman derim yoksa :) 30 dan sonra g0tü göbeği salıp gene aynı şeyleri söylersen o zaman sorarım sana ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bulurum sikinti yok ama geneliniz biyle ve les gibi kokuyonuz az kendinize bakin.
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörmedim, görmekte istemem. Türk dediğinde Türk kası olacak ve sorgusuz sualsiz üç yarım döneri şipşak gömebilme kapasitesine haiz olacak.
Ayrıca...
Kas dediğin sadece görüntü;
Buyur buradan yak :D
imgz.star.com.tr/.../...20171440254088784_2-41.jpg
276 kilo... Dikkatini çekerim ;)02 Yorumla
Soran+1 yılO resimle kendinimi avutuyosun. Kendinde hicbi ozellik barindirmayan gecmsiiyle ovunmeye calisiyor. O ki gida bulamamakdan zayif dusmus ama vatan sevdasindan o mermiyi tek basina tasiyabilmis. bu resimle kebap yiyip gobekden yaglanan turk erkegini naisl bagdastirabildin buda ayri bir bilmece. Turk dedigin zeki atik caliskandir. Az bedeninize dikkat edin yontulmus ayilar gibi geziyonuz heryerde igrnc
- +1 yıl
Sen bu kafayla evde kalırsın kızım. Bu kafayı kaldır çöpe at. Ayrıca milli değerlerimize de dil uzatma sonra o dil bir yere sıkışıverir ve kopar mazallah ;)
Erkek arkadaş bulamamaktan ters psikoloji geliştirmişsin işte bir nevi savunma ve gurur mekanizması seninkisi...
+1 yılSenin bakımını yapman az zaman alıyor ama bu kası yapacak zaman kimsede yok bu fiziği yapmak için işsiz olman lazım
10 Yorumla
+1 yılspor salonlarinda ve plajda gordum nadirde olsa varlar
23 Yorumla- +1 yıl
sevgiliminde iyi bir vucudu var hemde natural niye baskasinin teklifini kabul ediyim
+1 yılbakımlı güzel kadın çok mu? metrobüste kadınlar daha kötü kokuyor lan...
04 Yorumla
Soran+1 yılKadiblar guzel turkiy3de erkeklwr leş
- +1 yıl
yavrum kafanı meslek lisesinden çıkar az elit yerlere git. benim arkadaşlarımın çoğu böyle...
Soran+1 yılLisede ne isim olur benim. Nerede yasiyomus senin arkadaslarin yavru new yorkdami
- +1 yıl
itüye gel bir spor salonuna gir :D sonra konuşalım :D
+1 yılspor salonlarında bolca mevcut. bakar kör olmamak gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne mevcut bir spor hocasi kasli oluyo oda haplarla
Ne arasın böyle erkekler Türkiyede.
Ona bakarsan Adriana gibi kizlarda yok Türkiyede.11 Yorumla- +1 yıl
Beni hayatında göremeyeceğin için var olduğunu hiç bilemeyeceksin
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bunu diyende sonucta turk erkegi ile evlenicek olmasi cabasidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe evlencem belli olmaz o isler
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi senide bir görmek lazım nesin ki ne istiyorsun :) Bu arada kaç erkek tanıdın da bunu yazabiliyorsun çok aptal ve ergensiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka grzkli turkiye genelindeki erkekleri gormek icin illa tanimakmi lazims okakda avmlerde kutuohanede unide gormuyozmu hic erkek
Soran+1 yılSu yas ortalamalarini biraz yukari cekelim baya alinganiz
Cevap sahibi+1 yılLan salak seni :D Vücudum olsun yüzüm olsun cekip atsam ıslanacaksın gelmiş burda türk erkeklerini kötülüyor evet bakımsızlar var göbeklisi kıllısı onlardan değilim ama TÜRK olduğum için sürekli kötüleme yapan 1.55e 60 kilo olan sümüklü böceklerinde türk erkeğini kötülemesine tahammül edemiyorum :D Kütüphanede ünide görüyoruz yazmış birde :D
Soran+1 yılSen kimsn la tirrek seni gorucne islanacakmisin o igrenc killi vucudunu turunculukdan ozunu unutmus dislerini 31 cekmekden nasir tutmus parmaklarni da al sktr git surdan.
Cevap sahibi+1 yılO değilde iyi eziklenmişsin ikili tarafından :D Allahın cahil sümüklü böceği hemen nasılda pislik leş ağzın döküldü ortaya kudur ya anonimi seni :)
Soran+1 yılSen kim beni eziklemek kim allamin canısı guldurmeyin beni
Cevap sahibi+1 yılKudur köpekkk :D Ağlayacaksın tutmasan kendini fazla eziksin ya bağcılar canısı seni :D
Soran+1 yılAglicam a ma gulmekden 🤣 senin o laf sokma cabalarin anca benim hosuma gider allamin ezigi buyumusde bana asik atmaya calisiyor 😃🤣
Cevap sahibi+1 yılFazla gerizekalısın ya o beyinle itaat et sözlerime ve kaybol gözümün önünden uslu bir köpekçik ol zira bu konuşmalarına ve üslubuna bakacak olursak hayvana hakaret olurda neyse :D
Soran+1 yılYa su olmayan beynini bamya kadar skni i sekilsiz sifatini alda git ugrasamicam
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin aşşağılık yaratık bana emir veriyorsun sen bana itaat edecek yorumumun üstüne yorum yapmayacaksın bok parçası seni. İğrenç üsluba sahip cahil beyinsiz bir varlıksın sadece :D Dediğim gibi bu arada sen itaat edeceksin ! Ha bu arada bamya falan oturamazsın yani kesin konuşmamak lazım
Soran+1 yılLa coluk cocukla ugrasiyom yuru kumda oyna tirrek
Cevap sahibi+1 yılİTAAAT ET KÖPEK ŞU İĞRENÇ ÜSLUBUNLADA YAZIP DURMA
Soran+1 yılSeni orta parmagimla severim
+1 yılSpor yapan sayısı az, ama böyleleri ve hatta daha iyileri mevcut
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakimli olmak kas yapmak mi oluyo 😂 alakasi bile yok katilmiyorum bu goruse 😀
21 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılAllllllaaaaahhhhhhııımmmm 💞
Ateş ediyor bunlar kocam olsa disarı cıkartmamm 💣💥12 Yorumla- +1 yıl
Ne yprsn
- +1 yıl
bende ediyorum sjsbsbs
Gördüm arkadasım var aynen böyle geç karşısına otur izle...
00 Yorumla
+1 yılTabiki gördüm. Ki bundan çok daha fazla gelişmiş vücutlar da gördüm
00 Yorumla
+1 yılGece gece gözüm aydı yeminle:)
18 Yorumla
Soran+1 yılAhah 🍓
- +1 yıl
@KADİR2205 Haram haram BAKMIYORUM BEN BİKERE
- +1 yıl
Şu sade yeşil şortlunun adı neymiş biliyormusun?:)
- +1 yıl
@KADİR2205 Sorancım sen biliyormusun?
- +1 yıl
Haram bakmıyoruz deyip dibi düşen bir kezban daha :D Hocamısın dinsizmisin belli değil
:D
Ayranı yok içmeye faytonla gider sicmaya hesabı sen sanki dünya guzelisin 🤣
024 Yorumla
Soran+1 yılBuda z0ugurt tesellisi ya cirkinsiniz heryeriniz yag dolu vucudunuzda diri hicbiyer yok. Insan vucuduna bakmazmi turk erkegi bakmiyo. Savunmasida ayri guzel sen dunya guzelimisin he oyleyim
- +1 yıl
@perseid78 aha aslanım basmış cevabı ha birde canım ben üçgen vucutluyum ayrıca çıplak mi gezmek lazım bunu göstermek mi lazım ayıp diye birşey var
Soran+1 yılYa senin o ovundugun sey herkesde var geri kalan tirt oldukdan sorna bir banyayla mi avunuyosun. Vucut guzelligini anlamak icin ciplak gezmeye gerek yok giydiginiz giysilerden fiskiran kilolari gormemek elde degil.
Soran+1 yılYa ergenmisin oglum yuru git
Soran+1 yılTabiki yakisikli erkek isime gelmemesiyle ne alaksi var slkmisim nesin
- +1 yıl
@Omerulus canım senin bu söylediğin vücut kas falan hepsi yalan yatağa girince alacağın zevki alamadiktan sonra attığın resim dekiler bir hiç demektir bak arkadaşımız @Omerulus marifetlerini göstersin sana gerekirse mesajlas önce yapacaklarını anlatsın🤣saka bir yana da iyi bir sikilmedenn kas vücut deme canım bilgi ve kondüsyon önemli
Soran+1 yılYa sen kim bana zevk vermek kim kendini herkul mu saniyon zaten turk erkegi biyle ben yatakda bir korum iki ay inler yaagina ama foss ici bos
Soran+1 yılHatun matu haddini bil sende tartisma bile yapamiyacak kadar acizmisiniz. Ne bicim bir tursunuz be siz
Soran+1 yılGit Annnaaaannnnnin aaaaamiiiiiyla oyna yavrum sen
Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Çünkü bakım güzellik kolay, böyle bir fizik yapmak ne kadar fedakarlık gerektiriyo biliyo musun? Mis gibi kebaplardan vazgeçilmez isterse gal gadot olsun.
00 Yorumlaİsim gucum yok simdi seni inandirmak icin ciplak fotomumu atiyim... sen yok san s. s
00 YorumlaEvet çok gördüm, bu fizikten daha iyi fiziği olan konuştuklarımda oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Anca konuşursun dsgsf
Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. Vucutla bakimsizlk olunsaydi imam mafya olirdu cok gordumm
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kendine bakan vucudunada dikkat eder.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şu sağdaki abdullah abi yanındaki hayri en soldaki de muhittin abi.. Gerisini tanımıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılgördüm neydi şu öz yeğenini seven lavuk mankenin adı :)
00 YorumlaBakimimda temizligimde en az seninki kadardir. Amacin dikkat cekmemi soru sormakmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin baban keşke ananı skmeseydi de sen doğmasaydın. Baban Türk ama ananı çatır çutur anlarsın ya
00 Yorumla
+1 yılHangisine bakacagimi şaşırdım
10 Yorumla
+1 yılTürkiş balkonları var onların çünkü :D
11 Yorumla- +1 yıl
Terasa giden balkon candır.
Sanırım hiç karşılaşmadık :P :D
00 Yorumla
+1 yılBen gördüm. Sen göremediysen napalim yani.
00 YorumlaGit o zaman avrupada yaşa orsbucocug
24 Yorumla
Soran+1 yılKendini tnirtma ya annen falan gocunur
Soran+1 yılCejiyorum zaten senin gbi tirregimi dusuncem
+1 yılBen görüyorum çok böylelerini ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo gayette var sen görmemişsin tamam belki onlarda çok yakışıklı ama burası bizim ülkemiz bunu unutmayalım bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim ulkemiz diye erkeklerin kendilerine bakmamalarini hos mu gorelim
Cevap sahibi+1 yılya bak yanlış anladım ama senin dediğin gibide değil var böyle kaslı yakışıklı insanlr ama dediğin gibi bunun göbekli side var yani insanların kendi. tercihleri kendine bakan tabiki daha rahvet görüyor orası ayrı mesele
+1 yılBana birseyler oluyor bdbbd
11 YorumlaYok begenmedim anladım bn bunları 😯😯
00 Yorumlabir kızın cenneti 😁
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Cnnetime gel
+1 yılbizim burda çok var bunlardan
00 YorumlaDiğer konusunda 320 cevap paylaştı. bir ara aynaya baktığımda goruyordum
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu an eser kalmamis
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Görmedim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var bende buna yakınım
00 Yorumla
+1 yıltoptan yok perakende var ama sana yok.
10 Yorumla- Diğer konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılbu fizikte olunca noluyor ki?
00 Yorumla Abartı geliyo böyle kas
10 Yorumla- Diğer konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyilerinin olduğunu biliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hangi sehirdensin ondandir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide ona bKilirsa intadaki kizlarin vucudundan yok kimsede
Cevap sahibi+1 yılnot lisansli sporcuyum
Soran+1 yılNot banane
Cevap sahibi+1 yılnotu digerlerine kiskaniyosunuz biyle fiziginiz olmadiginiz icin deme diye yaxfim
+1 yılCok var mesela ben 😂
00 Yorumlahayir..
10 Yorumla
+1 yılgördüm çok
00 YorumlaValla ben gördüm
00 Yorumlaevet gördüm
01 Yorumla- +1 yıl
Ne hissettin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazalıktan geberiyor kız spora gidin gençler
00 Yorumla- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılgörüyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Ohalde gozlerin var
- +1 yıl
hahhahhahahh
- +1 yıl
Gülme on görüşlerin sağlamdır
+1 yılGördüm. İmrendim de.
10 Yorumla
+1 yılGörmedim
10 Yorumla
+1 yılGörmedim 😄