https://www.haberler.com/magazin/alisan-kadir-gecesi-alkol-masasindan-paylasim-14908450-haberi/

Tepki göstermesi gerekilen bir konu zaten. İnsanlar neden tepki gösterildiği konusunda belkide amlamakta zorluk çekiyorlar. Kimse kimsenin inancını, yaşayış biçimini sorgulamiyor ve elstirmiyor bu konuya tepki göstermekle. Tepkinin nedeni, inanan insanların, dini inançların ve kutsal kabul edilen dönemlerle, mekanlarla alay edercesine, kufredercesine yaptıkları paylaşımlar. Ya değilse, Pegasus çalışanı ya da herhangi biri, yaşantısında özgürdür, alkol de alabilir, kumar da oynayabilir ya da tam tersi haccada gidebilir, namazda kılabilir. Mesele, insanların inançlarıyla alay etme meselesi yani.
Alişan haklı ve yerinde bir serzenişte bulunmuş bence..
Topluma mâl olmuş bir sanatçı olarak duyarlılığını ortaya koymuş..
Zaten hiç kimse pegasus çalışanlarının Kadir Gecesini nasıl geçirdiğini sorgulamıyor?
Bizim burada sorguladığımız? Paylaştıkları Fotoğrafın üstüne neden bir gece mekanında ellerinde içki kaderleri kaldırarak "Kadir gecesi özel Allah kabul etsin" yazma gereği duydukları?
Biz işin bu kısmındayız...
Bu insanların ibadet edip veya etmemesi ile ilgilenmiyoruz.
Neden bu insanların topluma ve dine yönelik bir subliminal bir mesaj gönderme gereği duydukları biz işin bu kısmındayız..
Zaten Alişan'ın gösterdiği tepki fotoğrafa değil paylaşılan nota yönelik.
Dikkat ederseniz..
Her insanın dini kendine ben anlamıyorum yargılamak insanlara mı kaldı
Her insanın yaşantı biçimi farklı. Siz de birer tanrıça değilsiniz neticede.. Dinini yaşayıp ona uygun davranana saygım var ancak dinine uymayan gelip burada milleti eleştiremez. İnsan başta kendi özeleştirisini yapmalı diye düşünüyorum. Kızlar Bir Adım Öne
Eig için Teşekkürler🎈iyi bayramlar 🍬
Ricalar, teşekkür ederim, iyi bayramlar 🍭
buda yırtık dondan çıkar gibi hep bu tarz konularda
deme öyle :)
@istridyekabuğu ne diim?
bi yazmadın ki ben sana diyeceğimi diym offff
Cevap
3Cevap
Ünlülerin hepsinin tepki göstermesi gerekiyor, evet. Atılmışlar işten zaten de.
Habere ilk defa denk geldim.
Kişilerin veya toplumların inançlarına saldırmayı özgürlük olarak benimsemiş ahlak ve edep yoksunu insancıklar. Biz ne ara bu kadar değersiz bu kadar sığ bu kadar saygısız bir toplum haline geldik.
Topraklarımızda yaşayan diğer dinlere mensup insanlarımız bile böyle bir şeyi haya duyduğu için yapmıyorken, sözüm ona Müslüman anne ve babanın yetiştirdiği bu ve benzeri çakalların benzer şaklabanlıklarını yaparken hem cüreti hem de cesareti nereden aldıklarına şaşırmamak mümkün değil.
Bu insanların inançlarına yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Cezası kesinlikle işten çıkarılma ile sınırlı kalmamalıdır.
Sanatçıların ne tepki verecekleri hiç umurumda değil; zira örnek alınabilecek çok az sayıda sanatçı var.
Beter Olsunlar Şeref (siz Pislikler Resimde görmüştüm Ulan orada olacan hepsini hastanelik edecen Hadsiz herifler Madem müslüman değilsin belki Ama ne hakla alay etmeye dalga Geçmeye Hakkınız yok Allah bildiği yapsın böylelerini umarım tövbe etmeden ölmezler Şimdi Gelip Görüş de bazı Pislikler Tepki gösterir işte İşten atılması soruşturulma olur mu Bal gibi olur Allaha karşı saygısızligin bedeli ağır olmalı
alişan sanatçı mı? kaç şarkısını beğenerek dinliyorsunuz, bir de oyunculara sanatçı diyen bizden başka millet var mı acaba? Ayrıca sana mı kaldı milletin dinini nasıl yaşadığı. alişan gündem değiştirmeye çalışıyor olabilir. sokakta karton toplayan çocukların sorumlularına tepki göster dinine bu kadar bağlıysan, şu çocukların durumu dinini alakadar etmiyor değil mi?
Küçük beyinler
@cesaretyada her şeyden önce medyadaki gücünü kullanarak kendi halinde insanlara zarar vermiş... eğer böyle kişileri ''dinime küfrediyorlar'' diye kınamak yerine, mantığıyla uyarsaydı hem doğru mesajı verirdi hem de o insanlara doğru davranışı öğretmiş olurdu. ben de tebrik ederdim. sanatçı olsaydı topluma böyle yaklaşırdı...
Tepki göstermekte haklı, ama tepki biçimi yanlış yani sana göre doğrumu?
@cesaretyada zaten kaçak dövüşüyor... tepki gösterilebilecek bir şey fakat iç yüzüne inildiğinde olayın parametreleri tartışılır. hükümetle ilişiğini de bildiğimden, yalakalığına yapmış diye düşünüyorum. bunu söyleyen o olmasaydı, bu tepkiyi masum bulabilirdim...
Alakası yok bence Alişan yine bir şekilde gündeme gelmeye çalışıyor
İyice soguttunuz insanları dinden aferin
Haklı inanmazsın ama saygı göstermelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?