Murat Boz, konserde terini sildiği havluyu seyircilerinin üzerine attı. Havluyu almak için birbiri ile yarışan kızlar, havluyu paylaşamadı. Birbiri ile çekişti!
Ne düşünüyorsun?
Murat Boz’un terli havlusunu konserde paylaşamadılar! Ne düşünüyorsun?
Ben fetişistim diyorum işitmediğim söz, hakaret, nasihat kalmıyor. Gidip adamın terli havlusu için kavga ediyorlar. Ne oldu şimdi? Ben sizin kirli çoraplarınızı, ayaklarınızı, ayakkabılarınızı öpmek koklamak isteyince tü kaka, siz yapınca normal! Bu kadınları anlayan biri varsa lütfen gelip bana da anlatsın.
Bunlar işte kafelerde falan otururken erkeklerin basit canlılar olduklarından, kadınların detaycı ve duygusal olduklarından bahsederler kendi kendilerine.
Üçüncü sınıf bir popçunun havlusu için de şu duruma düşerler
İnsanmar çıldırmış gerçekten. Tamam çok sevebilirsin anlarım, hadi bir eşyası için ortalığı yıktın onu da anlarım ama "terli" bir havlu için birbirine girmek nedir? Benim bunu yapabileceğim tek kişi Leonardo DiCaprio falan muhtemelen ajdjwsuheha
@YourName333 Katılıyorum yani şunlara bi bakın hayatında ilk kez para görmüş insan tepkisi veriyorlar neredeyse birbirlerine zarar verecekler. yabancı ülkelerde bir ünlüden imza ya da fotoğraf isteyeceğin zaman sıraya girersin ve kimseyi rahatsız etmezsin
Zihin olarak avam, cahil ve gerideyiz. Bunu görmek çok üzüntü verici. Daha geçen gün kilosuyla vs dalga geçilen bir adamdı görseldeki. Ne oldu? Parayla bu hale geldi, içi aynı kalmış...
Fazla saçma buluyorum. Evet insanların ünlü insanlara, herhangi bir spor dalına veyahut kendilerince hayranlaştırabildikleri herhangi bir kişiyi idol olarak görmesi ve hayranlık duyup beğenmesi oldukça normal ancak her şeyin dozu olmalı. Bir insana terli havlusuna bile muhtaç olacak kadar insanların hayranlık duygusunu hissetmesini hiçbir zaman anlayabileceğimi düşünmüyorum. Bir tık düşüklük ve bana eziklikmiş gibi geliyor. Tanrı bile benim için tapılamaya değer bir öneme sahip olamıyorken bir insana taparcasına insanların hayranlık duyması epey mantıksız ve acizlik.
Hiç bir isme alanında en iyisi de olsa hayran olamadım yemin ederim Hollywood yıldızı yanımdan geçse dönüp bakmam rahatsız etmeyim diye düşünürüm ben de mi terslik bunlarda mı anlamadım.
Bunlar oy kullanmasin. Vatandaşlıklari ellerinden alınsın. Sınır dışı edilsin. Murat boz ve Eser Yenenler hepsine bir tane terli havlu hediye etsin. Hangi havlu kimin ilk tahminde bilen olursa Survivor a gönderilsin ve ilk turda elensin. Bunlar hangi havlu olduğunu 2. turda da bilecek kapasiteye sahip değiller de neyse artik
Utanmadan çekinmeden bunu yapmasındaki seviyesizliğe mi kızayım yoksa kızların normalde yaygara kopararak" ıyyy "diyecekleri havlu için tartışmalarına mı? Bilemedim. Kim bu ya 😂
İyicene bouldu toplum al sana neden bu haldesin bu ülke niye bu halde bu insanlar niye halde bu daha hiç bir şey değil bir tek bu değil bu pislik iğrenç millet varken bu ülkenin iyi olmasını bekleyemezsin zaten
Günahkârlar kulları sevdikleri kadar Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellemi sevseydi insanlar. Onun ahlakını örnek alsalardı. Dünya da tek bir mazlum bile kalmazdı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yapılan bu terbiyesizliğe mi kızayım kızların kendini orada rezil etmesine mi üzüleyim bilemedim...
Daha büyük bir saçmalık olamaz diye düşünüyorum. Adam terini silip seyircilerin üstüne atmış birde bu yetmiyormuş gibi kızların havluyu paylasamamalari komik geliyor. Ünlü olunca tabi.