'İstek parça’ çalmayan müzisyenin kaburgasını kırdılar. Sizce insanların bu öfkesi neden var?

İHA’nın aktardığına göre Mudanya ilçesinin Eşkel semtindeki bir eğlence mekanında, 10 kişilik grup sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer’den ikinci kez ‘çiftetelli’ parçasını çalmasını istedi.

Müzisyen Süslerer ise biraz vakit geçtikten sonra tekrar çalacağını belirtti. Bunun üzerine grup müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı. 10 kişi, tartışmanın ardından molaya çıkan Süslerer’i bahçede öldüresiye dövdü.

Kaburgası kırılan Süslerer hastaneye kaldırılırken jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettiği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Ölümden döndüğünü belirten üç çocuk babası Süslerer şöyle konuştu:

“Oyun havası çalıyorduk. Yaklaşık 10 dakika sonra sanatçının gelmesiyle müziğe ara verdik. Daha sonra yanıma sahnede oynayan müşterilerden biri geldi ve aynı parçayı bir kez daha çalmamı söyledi. Ben de bir müddet sonra tekrar çalacağımı belirttim. Ardından küfürlü konuşmaya başladı. Yine sabırlı davranıp bir şey demedim. Sonra bu 10 kişi bana pusu kurdular. Mola yapmamı beklemişler. Arka bahçeye çıkınca bir anda dövmeye başladılar. Bir türlü kaçamadım. Kaburgamda kırık ve omzumda çıkık oluştu. Üç gündür işe gidemiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim. İki telefonum da kırıldı.”

İstek parça’ çalmayan müzisyenin kaburgasını kırdılar. Sizce insanların bu öfkesi neden var?
'İstek parça’ çalmayan müzisyenin kaburgasını kırdılar. Sizce insanların bu öfkesi neden var?