Magazin Asap Rocky’nin Rihanna’yı aldattığı iddia ediliyor! Hamile kadına bu yapılır mı😭? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ririciğimiz Asap’ı aldatırken yakalamış diyorlar. Kalıbından, doğacak çocuğundan utan 🤧 Asap Rocky’nin Rihanna’yı aldattığı iddia ediliyor! Hamile kadına bu yapılır mı😭? Cevapla Hamilelik Soruları Aldatma Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Rihanna ya bu yapılır mı 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ririciğin kendi sözleriyle cevaplayalım.thinks he is the perfect man that I shouldn't have ever let go and that's why I let him go https://youtu.be/z29gUKe7zrw 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ooo isyanımıza yenisi eklendi. Rihanna'ya üzülüyorum. Chris Brown dan zulüm gördü zamanında. Şimdi bu sünepe Asap çıktı ortaya. 0 0 Yorumla
Saldır Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu karının da ilişki açısından bi yüzü gülmedi. Erkeklere olan güvenini kaybedip lezbiyenliğe yönelebileceğini düşünüyorum 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rihanna’nın bile aldatılmış olduğu dünyada bizi harcarlar Öyle de oluyor zaten jsjsj 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl hamıle dıye ayrıstırmamak lazım kımse aldatılmayı haketmez.. 1 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Üzüldüm Rihanna eğer dertleşmek istersen bul beni 😂 0 0 Yorumla
İstanbulByfnds1999 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ballas gibi giyinmiş mor mor. Ballası sevmezdim zaten djndkdndjdjdjd 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Rihannaya bile yapılıyorsa bizi havada karada denizde harcarlar 0 0 Yorumla
Black_pearl_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl 1 Rihanna 2 ben şu hayatta aşktan yana yüzümüz gülmedi. 0 0 Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Erkekler bikerede sasirtin be ! Rihannaya sunu yapan hayatta bizi harcalar freud😄 0 0 Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok artık ciddi misiniz ya ulan doğmamış bebeğe yapılır mı bu 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sende olmasan böyle haberleri nereden görcez😂😂Boşansın direk 0 3 Yorumla pinkiepunk +1 yıl Evli değiller ki? 😅 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Düşün artık olaya o kadar uzağım 😀 Yorumla pinkiepunk +1 yıl Aynen :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bütün kadınlar sadık erkeklerden tiksinirler ve çapkın erkeklere aşık olurlar. Bunun milyonuncu kanıtı da Rihannadır. 0 0 Yorumla
Rezanoz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Nedense erkeklerin çoğu kadin hamile olunca aldatir bende hala anlamis degilim bi kisiyle yetinemiyorlarmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erkekler bi kere de şaşırtın 0 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl hep kotu ınsanları ornek gosterıyorlar ıyı adamlar ıyı cıftlerde var.. ama magazınde gundem olmak ıstıyorsan badboy bad gırl olucaksın.. ona ozenıyor unluler.. iyilik prim yapmıyor Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. Erkek milleti işte.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Rihanna ya bu yapılır mı
ririciğin kendi sözleriyle cevaplayalım.
https://youtu.be/z29gUKe7zrwthinks he is the perfect man that I shouldn't have ever let go
and that's why I let him go
Ooo isyanımıza yenisi eklendi. Rihanna'ya üzülüyorum. Chris Brown dan zulüm gördü zamanında. Şimdi bu sünepe Asap çıktı ortaya.
Bu karının da ilişki açısından bi yüzü gülmedi. Erkeklere olan güvenini kaybedip lezbiyenliğe yönelebileceğini düşünüyorum 😂
Rihanna’nın bile aldatılmış olduğu dünyada bizi harcarlar Öyle de oluyor zaten jsjsj
hamıle dıye ayrıstırmamak lazım kımse aldatılmayı haketmez..
Üzüldüm Rihanna eğer dertleşmek istersen bul beni 😂
Ballas gibi giyinmiş mor mor. Ballası sevmezdim zaten djndkdndjdjdjd
Rihannaya bile yapılıyorsa bizi havada karada denizde harcarlar
1 Rihanna 2 ben şu hayatta aşktan yana yüzümüz gülmedi.
Erkekler bikerede sasirtin be ! Rihannaya sunu yapan hayatta bizi harcalar freud😄
Yok artık ciddi misiniz ya ulan doğmamış bebeğe yapılır mı bu
Sende olmasan böyle haberleri nereden görcez😂😂
Boşansın direk
Evli değiller ki? 😅
Düşün artık olaya o kadar uzağım 😀
Aynen :)
Bütün kadınlar sadık erkeklerden tiksinirler ve çapkın erkeklere aşık olurlar. Bunun milyonuncu kanıtı da Rihannadır.
Nedense erkeklerin çoğu kadin hamile olunca aldatir bende hala anlamis degilim bi kisiyle yetinemiyorlarmi
çocuk oyuncağı a dönmüş yazık ya
Yapılır sanki bunların umurunda.
Erkekler bunu hep yapıyor
Asap Rocky’i Gangster Sananlar Var 😂
Aldatılmak kadar kötü bir şey yok
Rihannayi da aldatmazsin ya
Çocuk doğmadan ayrılmasalar bari
Kadının da yaptığı aldatmakla aynı çıplak gezmesi
İnşallah yalan haberdir ya, şu an üzüldüm
erkekler bi kere de şaşırtın
hep kotu ınsanları ornek gosterıyorlar ıyı adamlar ıyı cıftlerde var.. ama magazınde gundem olmak ıstıyorsan badboy bad gırl olucaksın.. ona ozenıyor unluler.. iyilik prim yapmıyor
doğrudur hamileler genelde aldatılır
Şaşırmadım🙄
Erkek milleti işte..
tamam diyomus 😄
Demek ki yapılıyormuş
İyide bundan bizene
yapılır
Yalandır inanmayın
karaktersizlik