Onlar giyince Moda, Bizimkiler giyince Varoş. Fark burada.
10 yıl önce kotunun dizi erise eskimiş diye atanlar şimdi komple yırtık pantolona moda diyor. Bu dünyada bişeyi birinin gözüne reklam süsüyle sokarsan afedersin b. k olsa satın alırlar.
O haberi okumuştum evet.. Biz de merhametten bahsedelim, 3 lira fazlamız varsa bir çocuğu sevindirmekten.. Ama onlar para harcayacak yer bulamayıp b. k koklasınlar..
Korkarım ki filmlerde ve dizilere konu olan artık insan yaşamlarını eziyetlerle satın alan insanlar türeyecek.. Paradan bunalmış ve hayattan zevk almayı bilmeyen ancak faşistlikle, canavarlaşmış insanlar...
haha sesli güldüm :D rihannanın eli belinde duruşuna ne demeli eli maşalı çingene güzeli gibi diğerinde ise tam darbukacı tipi var :D bu da demek oluyor ki şoparlık bunların genlerinde var :D rihannayı abe napıyon ulan urda be urganik ayı derken hayal ettimde bir an için
Hahah, çok güldüm ya!😂 Cennet Mahallesi dizisini de çok severdim, çok eğlenceli bir ikili. Rihanna'nın hamile olmasına ve bebek beklemesine de sevindim. Son zamanlardaki tarzı daha bir sıradışı.
Tamam biraz andiriyor kiyafetlerde birsey sormak istiyorum, gorus atmadigim halde bu sorunun bildirimleri surekli bana geliyorsanki soruyu ben sormusum gibi anlamadim, birde gorus atmadim yani, bakalim simdi gelecekmi
Ya Rihanna sevgilisiyle beraber çekindiği hamilelik fotosunu paylaşınca ben de arkadaşlara Pembe ve Yunus versiyonları diyerek atmıştım fotolarını shssj bence de benziyorlar 😃
rihanna'nın yanındakini tanıyom. Bu eski Kadifekaleli tırnakçı cemil bu cemil. İzmirliler bilir. Milletin cüzdanını telefonunu parasını pulunu tırnaklardı.
Bizimkileri kimse beğenmiyor hemen cahil Kürt çingene diye itip eziyorlar. Peki bunlara neden kimse bir şey demiyor? Çünkü parası olana herkes köle !!! 😡🤢🤮
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir zamanlar Rhianna her sevgilisinden sopa yiyip dururdu... bundan yemedi mi daha