Ririciğim Dior defilesine bu şekil katılmış. Kendisi hamile biliyorsunuz ve bu kombini baya gündem oldu. Çocuğun adı Ayaz olsun diyenler bile var 😂 Gülşen’in elbiselerine sürekli laf eden İzzet ve Işın ikilisi bu kombine ne der?
Rihanna’nın son kombini İzzet Yıldızhan ve Işın Karaca’yı isyana sürükler mi😂?
bence siz moda konusunu bilmeden bu konu hakkinda paylasim yapmayin mizah bile yapamazken kendinizi ne zannedip koskoca rihannanin koskoca dior icin giydigi kiyafete yorum yapma hakkini kendinizde buluyosunuz gercekten cok yobaz ve eziksiniz sizinle ayni dili konustuguma ve ayni ulkede yasadigimdan utanc duyuyorum
@esmaa42 askim benim bu kadin moda ikonu olmasa bu kadar unlu olmazdi ayrica diordan bahsediyoruz degil mi o kadar pahali marka varken en taninanlar arasinda dior yer aliyor neden sence pahali oldugu icin mi guzel kiyafet yaptigi icin mi sus bence rezil insan
yav bu kadın naaptı böyle. umarım 2. çocuğu düşünmüyordur. dünya bi rihanna hamileliği daha kaldıramaz... çok güzel diyenlere saygı duyuyorum ama hayrette ediyorum. ben zevksizim ona kanaat getirdim. çünkü bi göz zevki bozulan ben varım sanırım...
Rihanna afedersin seyine bile takmaz o dediklerini, varlıklarından bile haberdar değildir. Rihanna'ya sallamak da cesaret ister, adami pişman eder. Acayip bir aura ve ozguven var kadinda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgürlük, moda, farklılık bu değil. Ben Bi İnsnaın kendini sergilemesini tuhaf buluyorum. Kişinin kendine yaptığı en büyük haksızlık bence
bence siz moda konusunu bilmeden bu konu hakkinda paylasim yapmayin mizah bile yapamazken kendinizi ne zannedip koskoca rihannanin koskoca dior icin giydigi kiyafete yorum yapma hakkini kendinizde buluyosunuz gercekten cok yobaz ve eziksiniz sizinle ayni dili konustuguma ve ayni ulkede yasadigimdan utanc duyuyorum
Dümdüz bir insanı koskoca diye anıp gözde büyütmek çok üzücü. Ve sırf ünlü ve pahalı diye bir markayı da kıymetli sanmak...
@esmaa42 askim benim bu kadin moda ikonu olmasa bu kadar unlu olmazdi ayrica diordan bahsediyoruz degil mi o kadar pahali marka varken en taninanlar arasinda dior yer aliyor neden sence pahali oldugu icin mi guzel kiyafet yaptigi icin mi sus bence rezil insan
Aşkımla başlayıp rezil insan diye bitirmen😂😂 Tavsiyem papatya çayı içmen😄
@esmaa42 Bu MALA ne papatya çayı ne de başka bir şey fayda eder!
yav bu kadın naaptı böyle. umarım 2. çocuğu düşünmüyordur. dünya bi rihanna hamileliği daha kaldıramaz... çok güzel diyenlere saygı duyuyorum ama hayrette ediyorum. ben zevksizim ona kanaat getirdim. çünkü bi göz zevki bozulan ben varım sanırım...
Valla kıyafet değil bu kombinezon bu resmen. Kandırmışlar bunu kıyafet diye birde üstüne para almışlar yazık...
Rihanna afedersin seyine bile takmaz o dediklerini, varlıklarından bile haberdar değildir. Rihanna'ya sallamak da cesaret ister, adami pişman eder. Acayip bir aura ve ozguven var kadinda.
çocuk içerde zatürre oldu be riri ört şu karnını artık kadın 😂
Kadın yıllardır hamile olmayıbeklemiş gibi değil mi ya😂 çok da yakıştı ona hamilelik😍
Bebek için çok sağlıksız. Konuşulmak için bu kadar abartmak üzücü. Zaten güzel kadın, gerek yok ki
Riri annem neden böyle yapıyorsun halbu ki çok iyi bir tarzın var algıları yikicam farklı olucam diye ne hale sokuyor kendini
Yabancılara bir şey demezler.
Moda kadın.
Çok yakışıyor ya❤️
Hiç mi utanmıyorlar anlamam ki
Ben çok beğendim
Gözel işte neyi var
Çok da fifi..
Delircekler kesin!
Ay çokta umrumda idi
Tuhaf bir karı ya
çok güzel olmuş 🤩