Magazin Rihanna ve Asap Rocky'den yeni poz! Tarzlarını nasıl buldunuz? DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese🌸Paris Moda Haftası'ndan Rihanna ve Asap Rocky!Riri'nin yürürken bile poz vermesi ve Asap Rocky'nin eli yerine bacağını tutması😅 Rihanna ve Asap Rocky'den yeni poz! Tarzlarını nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gerçek deri kürk giyenlere samimiyet besleyemiyorum. buraya yazamadığım birçok şey düşünüyorum :d 1 1 Yorumla DorothyBabe +1 yıl O konuda haklısın Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hahha pozlara bak ya 😂 göbeği kapalı giyinmiş büyük başarı 2 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Rihanna’ nın kıyafetini beğenemedim ama rengi aşırı yakışmış. Adam da simsiyah giyinmiş tarz duruyor. Siyahı severim. 2 0 Yorumla
ahahahhahahh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu nee ya. Rihanna bayağı salmış kendini hshsh eskiden favorimdi artik hic beğenemiyorum ayrıca sevgilisiyle iyice romana benzediler. 😬 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sonunda göbüşünü kapattı rihanna😂 2 1 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Harbiden 😅 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şu rihannayı itici bulan bir tek ben miyim ya🙄 Belkide fazla abartıldığı ve sevildiği için itici buluyorumdur 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyice çift oldu bunlar😂 1 0 Yorumla
bidebayilistiyosan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok kötü ya Ririye birşeyler oldu resmen 1 0 Yorumla
xdxdxgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Rihanna evlimi 1 4 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Sevgililer Yorumla xdxdxgirl +1 yıl Hamile ya ondan dedim🤔 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Evet manitadan hamile Yorumla xdxdxgirl +1 yıl Ne hızli manita bide😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Magazin konusunda 343 cevap paylaştı. Güzel askom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gerçek deri kürk giyenlere samimiyet besleyemiyorum. buraya yazamadığım birçok şey düşünüyorum :d
O konuda haklısın
Hahha pozlara bak ya 😂 göbeği kapalı giyinmiş büyük başarı
Rihanna’ nın kıyafetini beğenemedim ama rengi aşırı yakışmış. Adam da simsiyah giyinmiş tarz duruyor. Siyahı severim.
Bu nee ya. Rihanna bayağı salmış kendini hshsh eskiden favorimdi artik hic beğenemiyorum ayrıca sevgilisiyle iyice romana benzediler. 😬
Sonunda göbüşünü kapattı rihanna😂
Harbiden 😅
Şu rihannayı itici bulan bir tek ben miyim ya🙄 Belkide fazla abartıldığı ve sevildiği için itici buluyorumdur
İyice çift oldu bunlar😂
Rihahnaya ne olmuş böyle
Harika görünüyor gerçekten..
Çok kötü ya
Ririye birşeyler oldu resmen
Sıktı arık bu Riho
Kötü.
Gobuse baakk
Rihanna evlimi
Sevgililer
Hamile ya ondan dedim🤔
Evet manitadan hamile