David Rockfellerin cennete düşmek için ölünceye yakın 100 yaşında müslüman olduğu doğru mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalan. O işler o kadar kolay değil. Sen tüm hayatın boyunca her türlü haltı ye. Son nefeste müslüman ol. Onu kibir kaplamıştır. Kendine tanrı diyen biri son nefeste müslüman olsun. Kulağa komik geliyor. Burdan arkadaşlarada duyurulur. Ben şimdi her halti yiyiyim son nefeste müslüman olur yırtarım olayı yanlış. O can havliyle. O kadar ahla o iş imkansıza yakın
Gerçekten samimi bir dönüş ne kadar cani olursa olsun. Onu temizler. Ama son nefeste değil
@tanersdgnr samimi bir dönüşe dediğim bir şey yok. Tövbe edene kadar büyük günah yok. Ama bu olay çok başka. Son nefese kadar şeytanlarla işbirliği yap onlarla çalış her türlü cana kıy. Kusura bakmasınlarda kendini Tanrı yerine koy. Son nefeste zaten islama iman etme isteğinde gelmez. Şeytanlar öylelerinin dostu olmuş kişilerin kalpleri mühürleniyor.
Evet haklısınız. Günahlar kalbi kirletiyor. Bir dönem günahlarımdan ötürü çok kötü olmuştum. Kötü günler geçirdim. instagram keşfette gördüğüm bir videoda hoca duaların kabul olmadığını günahkar kulların kendileri için dua edecek başka birini bulmalarını söylüyordu. Çok sinir olmuştum. Ancak dediğiniz gibi bunlar farklı bunların hayatı canilikle geçti pişmanlık duygusunu kaybetmiştir.
@tanersdgnr o hocada yanlış söylemiş. Allah kalplere mühür vurur. Bu doğru. İnsan her türlü şeyi yapar. Tabiri caizse kalbi akrep yılan çıyanlarla kaplar. Tövbe etmez. Allah başka kimseye zararı dokunmasın diye kalbe mühür vurur. Kalbe mühür vurulan kişide yaptığı haralardan günahlardan dolayı pişmanlık dahi duymaz. Başkasının dua etmesine gelince orada haklı. Gğnahsız ağızla edilen dua kabullük bulur. Biz insanlar günah işliyoruz. Ama başkası adına günah işleyemeyiz. Başkasına ettiğimiz dua Günahsız bir ağızla edilmiş olur. Kalbe mühür vurulmasının en büyük nedeni kibirdir.
Cevap
4Cevap
Kaptan Custo ve Astronotlar da olmadı.
alibeyköy dümeni
Hayır.
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?