BERİKA DEMİR'DEN BOMBA İTİRAF

Bir kadin böyle bir şey paylaşında neden haber değeri olur?

Paparaziler de eski Amerika yerlileri gibi parlayan şeyleri severlerdi. O parlayan eşyalar için altın verirlerdi. Gemiler dolusunu avrupaya taşıdılar. Şimdi de yine para kazanıyorlar, kendi hayatlarını yaşamayan insanlardan. İlgilenmiyorum, bu tür yaşam tarzlarıyla. Bne kendi hayatımı yaşıyorum
Cevap
14Cevap
Yani yaşadığımız çağda enteresan değil 😂
Bu mu Cesur Paylaşımlar Yav Ahlaksızlik Edepsizlik Bari Kabul Edelim Cesurluk değil Rezilliktir bu Toplum Nasıl Bu hale geldi ya Özgürüz Diye Ahlaktan Çıkanlar Tamam İstediğini giyer insan ama Kendisini teşhir etmeden namus önemli
İmkan var kullanmış. Napsın sevgili şükrü diye başlayan bir mektup mu yazsın hahah. Elbette normal
Normal ya bizimde yürümek istediklerimiz varda korkuyoruz üstelik ünlü bile değil
Allah kavuştursun 😄
Korkma yürü. Ne demişler isteyenin bir yüzü kara vermeyen amokaçi
Anlamadığım şey neden insanlar özelini paylaşma gereği duyuyor sonumuz yollu kaynayan bir türkiye
Normal tabi herkes birbirine yürüsün aküsü çok yüksekmiş. Bu tip okumuyor muydu? Burnu maykıl jeksına benziyor neyse
Haber değeri cinsel obje Erkekler konuyu merak ederek (fotoğraflara bakıp salmak için) tıklayacaktır.
Haber kanalı da para kazanacak
Spora devam mı? Sacların rengi doğal olmuş yakısmıs nasılsın uzun zaman oldu
erik gibi kütür kütür.
sen paylaşmasan haber değeri olmaz
Kim bunlar tanımıyorum
Sinir oluyorum bu kadına
Ylnz diyilsin Şevval Şahin kdr bunada sinirim bnde
Normal hoşlanmıs yazmıştır
yani hep erkekler mi yürüyecek dm den :)
bende yürürdüm :))))
böyle birini ilkkez görüyorum, 😂
Hı hı normal
İlgimi çekmiyor böyle şeyler
senin gib güzele kaç kişi yürülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?