https://www.mynet.com/sahan-gokbakar-bebek-bezinde-kdv-onergesinin-reddedilmesine-isyan-etti-391112-mymagazin

Bebek bezi a 101'de 30 TL bir şeydi soft marka. Ya bu durumda kaliteye bazen çok önem veriyorlar mesela daha uygun fiyatları var tuvalet kağıdı da başta olmak üzere linçleneceğim ama daha ucuzunu almak gerekmez mi şimdilik? Ünlülerin isyan etmesi şov gibi geliyor, 3 katımız paran var niye isyan ettin ki? Sen gidip alırsın 5 tane bile. ama tabi ki oylar ile reddetmelerini doğru bulmuyorum neredeyse lüx oldu artık petrol ofisinde bile iftar saati yazıyor yahu
Bebek bezi, ped, prezervatif, bebek maması, hasta bezleri bunlar gibi hayati ihtiyaç gibi görülecek şeylere karşı bana kalırsa devlet özel şirketlerle rakip olarak daha ucuz olarak üretimini yapmalı ve özel firmalardan satın alınan ürünlerden de vergi almamalı.
Ama olmaz bebişlerin poposu pişmesin sık sık değişebilinsin 😥
Olan vergi indirimleri, iki etiket oyunu ile marketlere kaldı. Ben beze vergi indirimi olsa, yine marketlere kalacağından eminim. Bence vergi indiriminden ziyade maliyet, lojistik ve parakende denkleminde nasıl daha ucuzlatılabilinir ona bakılmalı. Yoksa vergi indirimi üç kuruş.
Cevap
12Cevap
Şimdi şöyle derler: "eskiden bebek bezi mi vardı yav, boklanan bezi yıkar tekrar kullanırdık gene öyle yapın".
Neyi anlamadın Şahan garibansan evlenme evlendi isen çocuk yapmak gibi hata yapma
Sonra sarıklı şeytan köpeklerine mama alınmaz vergi alınmazsa.
Cok pahalanmış.. devlet destek vermeli... millete üç çocuk yap demek kolay
Kullandığımız bez adeti 3 TL ye yakın günde kaç kere değişiyor soylemim
Bu şahan halka sirin gozukmek icin herseyi yapiyor sovmen. O teklif kabul olsa nolacak, daha once gidada kdv indirimi yapildi fiyatlara yansidi mi? Aksine alay eder gibi zam koydular. Gormuyor musunuz devlet elinden geleni yaptikca zamlar hala artiyor. Hukumeti devirmek icin muhalefet, patronlar hepsi bir olmus elinden geleni yapiyor. Bu kadar cahil olmayin bu bes para etmezi bile adam yerine koymayin
sizcesi bizcesi mi kalmış. 24 lü bebek bezi 50-55 tl. kaliteli alırım dersen 70 i buluyor
A101 soffio 39.95
Şok bebeland 55 tl
BİM dekinin de markasını ve fiyatını bilmiyorum ama keşke kdv kalksa. Tamam bir prima alalım demiyorum ama çok kalitesiz bir şey alıp da bebeklerin de poposunu pişik yapmanın alemi yok.
kesinlikle haklı..
bu ara çok mantıklı konuşuyor..
Bence haksız, eğer bebek bezinin fiyatı düşerse iyice köpek yavrusu ürer artık millet, indirmesinler hatta umarım zam yaparlar daha da
Kendi ithalatı olan ürünlerin vergisini kaldırmasınına bile alıştık. Bu mu tuhaf olan.
Siyaset yapıyor 2023 ten sonra bütün gücü bitecek silinecek,
Bebek bezi çok pahalı. Şahan götebakar çok çirkef biri onu savunmam
Zerre ülkeye faydası yok
Şaşırmadım
Tavşan gibi üremesin bu halk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?