Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok garip insanlar var. O kadar zenginsin, dünya kadar mal mülk arabaların var, fukara edebiyatı yapıyorsun diye adama saldırıyorlar. Evet adam o kadar param var torunlarıma bile yeter bana ne millet ne halt ederse etsin demiyor, bazı soytarı şarkıcı müsveddeleri gibi simit ye diyip yalakalık yapmıyor ve aç bilaç ekonomik sıkıntı çeken vatandaşın sesi olmaya çalışıyor, açlıktan ağzı kokan, maaşının yarısını elektrik ve doğalgaza ödeyen canım çıkıp, adama saldırıyor ! Tamamen zeka seviyesi olayı, yazık ve bu millete müstahak
Bırakalım işkembelerini dolduradursunlar.
Geçim derdi yüzünden intihar eden, hastalanan, yoklukta terbiye edileni sma lı çocuklar için destek göremeyen, ilaç alamayan ve saymakla bitiremeyeceğimiz olumsuzların altında ezilen halkımın ilk imtihanı değil bunlar.
Rolex saatleriyle 2,5 Tl lik halk çorbasına kaşık daldırıp sokakları toz pembe zanneden sözüm ona ümmet çocukları bunlar.
Hak'kın adaleti çetin olacak.
Haklı ama yeni olan bir durum değil daha önce zilyonkez adisyon paylaşıldı meclis lokantası şöyle ucuz böyle ucuz diye. Hani yeni bir bir şey olmadığı için oha diyemedim yani. Sasirilacak bir şey yok. 600 milletvekili ucuza tikiniyor işte
Bu millet bunlara mustahak bir secimde gidip kimse oy vermese görürler analarinin bir yerlerini..
Cevap
57Cevap
milletin yiyemediklerini yiyen, giyemediklerini giyen, milletin gidemediği okullara giden, milletin oyuyla milletten daha iyi yaşayıp milletini düşünmeyen bu kişiler benim vekilim değildir. Bu mevzu sadece yedikleri yemekler vs. ile alakalı değil, hayatın her alanında milletine üstünlük taslayan insanlar bunlar. Milleti el üstünde tutan değil ezen insanlar bunlar, siyasette kim varsa hepsi böyle herkes böyle. Kendi ceplerini düşünmekten başka bir işe yaramayan kişiler, Türk bayrağı roze takıp bu ülke için bir şey yaptıklarını zannediyorlar. Sabahtan akşama kadar çalışan, nöbet tutan, millete hizmet eden emektarlar, memurlar vs. bunlar kadar değer görmüyor.
Adamlar meclise gitmeden maaş alıyor ona takılıyorsunuzda yemek fiyatlarına mı takılıyorsunuz ! Bu arada askeriye içersindeki fiyatlarda bu şekilde yani subay astsubay herkes kdvsiz yemek yiyor. Personel maaşı yok , kira yok, elektrik su fatura gider mider yok.
Haksız çünkü yıllardır bilinen bişey. Yeni keşfetmiş gibi davranmasını nedeni ise sanatçılara emir geldi üst akıldan. Hepiniz destek verin halk ayaklansoon diye. Ucuz ve eski bir siyaset. Geziden sonra akıllandı sanıyordum insanlar ama akıllanmadılar sanırım.
Bu adam iyice sovmen oldu. Onun umurundami istedihi herseye sahip ve vatandasin gecim derdi umrunda bile degil. Sadece tweet atarak duyarli olunmuuor bizde adet olmus sozde sanatcilar duyar kasiyor. Yanhinlarda basladi belli ki olumlu yepki aldi hosuna gitti ve heryere salca olmaya basladi. Mesela jaluk kevent elinden geldihince herkesin yardimina kosuyor ama kolay kolay kimseyi elestirdigini gormedim. Elestirmenin bi faydasi yok vatandasa. O kadar samimiyetsiz ki bu, cem yilmaz, şu faturasini paylasim halkla sanki dalga gecenler. Ama maalesef sazan gibiyiz hemen ayliyoruz; aa ne kadar dogru soyledi, helal olsun diyoruz hemen. Samimiyetsiz.
Bu ülkenin ünlüsü, şusu busu da mal arkadaş.
Meclis loktantasında sadece milletvekilleri yok, meclise sadece mebuslar gitmiyor. Orada bir sürü sıradan vatandaş, devletle işi olanlar, vekilleri çeşitli olaylar için ziyaret edenler, gazeteciler şunlar bunlar gidiyor.
Milletvekillerinden çok başkaları yemek yiyor oralarda. Yeter ya! Meclis nedir, ne iş yapar, niye vardır bilmediği gibi düşünmeye tenezzül etmeyen her türlü cahil cühela senelerdir taktı bu mevzuya.
Millet meclise gelsin de aç maç kalmasın diye yapılmış bir uygulama bu, milletvekilleri sanılanın aksine, milletvekili maaşıyla falan abad olmuyor bizde. Asıl yolsuzlukları, usülsüzlükleri eleştirmesi lazımken ulusalcılığı tutan muhalefet böyle mal mal işlere takılıyor
Şahan Gökbakar haklı falan değil. Eee milletvekillerine laf atınca ortam düzeliyor mu? Sorumlu kimse ona konuşmak gerekli. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemine geçerek tüm yetkileri Cumhurbaşkanına vermiştir, dolayısıyla iyiden de kötüden de sorumlu Cumhurbaşkanıdır. Böyle yuvarlak cümlelerle halkın bir kesiminin sempatisini kazanıp bir kesiminin de tepkisini çekmemeye çalışmak komik oluyor. Neyse söyleyin? Zenginsin diye 2.000 TL ödemen gereken fatura 10.000 TL gelmişse onu da söyleyeceksin. Kimse zengin diye soyulmak zorunda değil. Bir vergi alınacaksa "Gelir Vergisi" adı altında alınır. Böyle dolaylı yollarla halk yıpratılmaz. Siz böyle saçma sapan yorumlara bakmayın. Al ben de "Meclis lokantası çok ucuz, biz en ucuz esnaf lokantasında daha pahalı yemek yiyoruz." dedim ne oldu? Taşın altına elimimi koymuş oldum? Yoo. Ünlülüler sizi iyi kekliyor böyle devam edin :)
Ne demek haklı mı?
Her şeyleri bedava zaten. Binmişler vatandaşın sırtına.. Hala alkış tutuyoruz, tapıyoruz bunlara neredeyse. Saçmalığımıza doymayalım!
Eleştirmekte sonuna kadar haklı. burada çoğu insan bayramdan bayrama et yiyo cidden gördüm evde yemek yapamayıp kahvaltılık yiyenler var. Bizim durumumuz biraz iyi olsa dahi çoğu zaman bizde aynı şekilde akşam yemeği yerine kahvaltı yapıyoruz fiyatlar uçmuş hakkımızı asla helal etmiyoruz. Bunlar ellerinde Kuranla gezen insanlar hani diyodunuz "Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir" diye nerede? 🤔
Vay ve gariban işçi, kendini assın sürünerek çalışıp hasta olsun insanlar ama siz 18 liraya kebap yiyin ne diyim ki hepsinin hesabını soracağız, zamanı gelince
İşte demokrasi işte laiklik işte o oy vererek kanun koydurduğunuz vekillerin feraseti? Bu lokanta fiyatlarına neden hiçbir partiden tepki gelmiyor? Çünkü hiçbir parti milleti düşünmez, kendini düşünür her zaman söylerim konu parti değil, sistemdir. İnsanın koyduğu sistem de doğruluk olabilir mi, aha milletin halini şikayet ediyorlar kendileri sefa içerisinde
Siyasilerin umurunda bile olmaz Şahan'ın bu tepkisi. Üstelik bu konuda toplum genelinde bir anket yapılsa çoğunluk milletvekillerinin bu tür imtiyazlara sahip olmasını normal karşılayacaktır emin olun.
Halkın enflasyonu ile meclisinki bu kadar farklı olduğu için de halkın sorunlarının çözümü mümkün değil maalesef..
Türkiye öyle acayip bir ülke ki Recep İvedik yapımcısı Türkiye’nin halini eleştiriyor. Türkiye o kadar kötü durumda işte.
Kuru ekmek yiyorsa aç değil diyen vekillerimiz de var.
Kim hak yiyorsa boğazında kalsın.
Haklı olmaya haklı da bu son yangınlarda sonra muhalif olması sasirtici. Meclis lokantası yeni aklına gelmiş sanırım.
Adam haklı hem birsürü maaş alıyorlar birde bedavadan yemek yiyorlatr ayıp ya bir sürüü gariban varr günah lann
Helal olsun Şahan Gökbakar'a
Dediğine haklı mı diye sormaya bile gerek yok. Biz bunları dışarıda yesek 10 katı fiyat gelir önümüze
Türkiyenin en gereksiz gider kalemleri;
milletvekilleri, kişiye atanmış özel araçlar, aşırı sayıda ve çok gereksiz statülerdeki memurlar..
Hayır diyenlerin beynini s... m! bu canım olduğu sürece daha çok terörist derler bize.. bi zahmet ölsünler
O inanmıyorsa biz baygınlık falan geçirip hastanelik olalım bence.
Diğer türlü yazmak çizmek mantıklı değil.
TBMM Türkiyenin değil bence, halk zorla karnını doyursun , bunların haline bak, TBMM Türkiye nin olsa halkı bu durumda olur mu?
Adam haklı yenen hak milletin hakkı ne ayrıcalığı var bunların etin tadını unutmuş millet bunlar bedava yaşıyor
ve en iyi şekilde yiyorlardır tatları mükemmel falandır
AK Partiye oy veren kardeşim de 30'lu Yumurtaya 50 - 60 TL veriyor işte.
@maria0
İtiraz etseler, yüksek ihtimalle oy birliğiyle reddedilecektir.
Şaka bir yana, kimsenin vatandaşı düşündüğü yok. Hükümet değişse bile, ben bir şeylerin değişeceğini düşünmüyorum. Lakin, buradaki fiyatlara itiraz etmesi ve düzeltmesi gereken hükümettir. Çünkü yönetim onun elinde.
Yarı parasını biz ödüyoruz. Benim payım varsa içerisinde helal etmiyorum.
18₺ çay parası alınmış çaylar ikram olmalıydı vekil var karşısınızda
Vergi olmadığı için bukadar güzel yiyip icebiliyorlar saraylilar neden vergi versin ki 😂
O kadar maaş alıyorlar bide her türlü indirim aliyolar bu nasıl iş
Daha neler neler varda anca bunlara laf edilebiliyor. Darısı diğer ayrıcalıklara diyelim inşaallah.
Haklı vekilliğin bu kadar abartılı olmaması gerek ömür boyu maaş dokunulmazlık bunlar son bulmalı artık.
O kadar yüksek maaşlar alıp yinede düşük fiyatlı yemekten yararlanmamalılar saçmalık.
Buna hayır oyu veren 9 andaval beni engellesin, sitede bari görüş açımda koyun görmek istemiyorum
Bu kadar şaşacak ne var? Devletin tüm kurumlarında ki yemekhane, lokanta, berber, terzi, market vs gibi yerler ultra ucuzdur. Orduevinde kuzu şişin 1,25 tl olduğunu hatırlıyorum yıl 2009 du.
Adamlar halkı sömürüyo meclis lokantasında bedava olsun ama artık yandaşlarını zengin etmeyi el altından rüşvet almayı bıraksınlar 100 siyasetciden 2 tanesinin bile vatan sever olduğuna inanmıyorum
Hakkım haram olsun ne diyim akpsi mhpsi chpsi alayı aynı kameralar karşısında tartışıp aynı sofrada yemek yiyorlar güzel soyuyorsunuz ülkeyi valla helal olsun
Halk nasıl olursa, İdareciler de öyle olur Azizim.
Halk iyi olursa İdareciler de iyi olur. Halk kötü olursa, İdareciler de kötü olur.
Lan biz bi kahveye 25₺ veriyoz normal mekanda bk yesinler
Toplumsal konularda duyarsız kalmayan, korkmayan, sinmeyen sanatçıya saygım sonsuz.
Seninle birlikte aynı görüşü yazmış biri
Zehir zıkkım olsun burunlarından fitil fitil gelsin kık diye canları çıksın yiyenin de yedirenin de
Yeni mi haberi olmuş😒 0 vergili, dışarıya göre bi hayli ucuz çorbalar pastalar tatlılar kebaplar.
Toplumsal konularda duyarsız kalmayan, korkmayan, sinmeyen sanatçıya saygım sonsuz.
Bu 50 yıl önce de böyleydi bugün mü konu oldu ben 2016 askerlik yaptım kebap 8 TL idi
En azından ödeme yapıyorlar..
Onu da yapmayabilirlerdi..
#Vesselam
Haklı adam şimdiye kadar anlatılmak istenen buydu sonunda bi ünlü el attı gerçi yanlış yaptı kariyer hayatı bitti artık garibimin
Demokrasi saçmalığının adil olduğunu düşünen varsa em büyük örneği bu sömürünün başka bir ismi Demokrasi
Boğazlarında kalsın diyorum. Hak yiyen b. k yer.
Fakirden alıp zengine vermek bu olsa gerek.
Eşek olana semer vuran çok oluyor.
Haklı tabiki. Biraz zam gelmiş sanırım ben 13 liraya yemiştim hepsini.
bedavaya yaşıyorlar..
eyyy haramyiyiciler lahanaya gelince katurr kuturr ey meclis bıçağa gelince meeeee
Zıkkım olsun
Millet aç bunlara haram olsun
Haksız diyen 5 erkek kim çok merak ediyorum
adam haklı gibi duruyor
Haklı.
Halk aç gezerken şu hale bak..
Haklı tabiki. Milletvekilleri utanmaz.
Tabiki de haklı
Haklı
Şahanda olmasa yani 😒😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?