Hem birbirlerini takipten çıkmışlar hem de bütün fotoları kaldırmış Hande. Pr ilişkisi olduğunu sanmıyorum ben, acaba Kerem Hande’ye büyük ayıp mı etti Hande bu kadar sert tepki gösterdi
Hande ile Kerem çifti birbirlerini takipten çıkmışlar, büyük aşk bitti mi ya😞?
Aman ne büyük dert çok da umrumda boş ver ikisi de para içinde şöhret içinde yüzen insanlar. Bunların gerçekten aşk yaşadığına hala inanıyor musunuz 😒 Yanlış anlama ama şu magazin kadar saçma bir şey yok şu hayatta. Başkalarının ne yaşadığından özel hayatından bana ne yani.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aşk Falan Yoktu aralarında Kerem Denen Serseri Zevkini Aldı bitince İsteği terk etti Doğru ya doğru Şimdikiler Çok rezil gerçekten rezil olanlar Keyfi sevgili olup cinsellik yaşayınca ayrilma Birde sözde aşk ulan aşkın adını kirletmeyin Be Sevgi Kalpten gerçekten çok sevmek tir öyle beraber olurum bırakırım demek değil bu şerefsiz lik hande de kaşar zaten kaç kişiyle sevgili oluyor bu sevgi değil zevkine
Kerem hala takip ediyor Hande yi, Hande takipten atmış. İlginç gerçekten gerçi kerem tüm eski sevgililerini takip ediyor 😅 büyük aşk demen komik sanki 10 yıllık, 20 yıllık aşıklar şunun şurası da 1 yıl sevgili kaldılar nesi büyük aşk 😂
Murat la sevgiliyken onu aldatmış birden Kerem le sevgili olmuştu ailenizin cici kızı yeni projesinde ki başrol oyuncusu ile sevgili olma planları vardır.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
49
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaaa sen ciddi misin? Off ya bütün tadım tuzum kaçtı. Bu arada biraz anlatır mısın bize de. Büyük aşk olduğu kanaatine nasıl vardın? Bunu soru paylaşacak kadar önemseyecek ne yaşadın? vs. Biraz paylaşsana merak ettim. Böyle orijinal numune insanlar hep dehşete düşürür ve meraklanırım skljflksdjflksjd
Ayrılınca neden takipten çıkarlar anlamam. İki yetişkin, medeni insansın devam ettiremezsin ayrılırsın ama takiptende çıkmazsın. Senin başın sıkışır onun ki sıkışır eski günlerin hatrina yardım eder insan iletişimde kalır.
Pöfff mahalle yanarken O... da sacini tararmis o hesap Ablaasi bunlara kafa yoracak kadar üniversite sınavına çalışsan hem kendine faydan olur hem de vatana millete
@Zemherri111 ben de nasıl seçildiğini hiç anlamıyorum ya neresi güzel yüzünde doğru düzgün mimik bile yok ya ondan daha güzel ve daha yetenekli olan oyuncular varken bir de onu seçtiler
Hande çok itici o siritisi bile insani gıcık ediyo ablası baya güzel valla taş gibi hatun görünce yanlış kişi ünlü olmuş dedim valla sanmıyorum kerem bunu * 😅😅😂🤪