Danla daha güzel olmuş.
Duygu daha güzel olmuş.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya hakkaten bazen çok saçmalıyorsunuz memlekette başka dert kalmadı mı yok o kızıl olmuş bu saçını sarıya boyatmıs çok da önemliydi kusura bakmayın ama sırf israfsınız😒🙄
Bu sitede ne işin var
Profilimde sorduğum sorulara bakınca ne işim olduğunu öğrenebilirsin he sen adı kizlarsoruyor şeklinde olan bir forum u niye kullanıyorsun sen erkek degilmisin burası kız sayfası triplerinde birisin anlaşılan ama bu yine de Elalemin derdi seni mi gerdi sözüne karşılık verebilecek kadar geçerli değil
Beyinsiz ne alaka beyinsiz
Sen neyin kafasını yaşıyorsun kendin yazıp kendin oynuyorsun
Yürü git iş bul işsiz züğürt
Allah'ım bide erkeklere yobaz, kaba hödük derler argo kullanmadan küfür etmeyi beceremeyenler direkt olarak kötü konuşmaya başlıyor Ben hanımefendi diye hitap ediyorum ama yanlış yaptığımı düşünmüyorum böylece herkes asıl zekasını karakterini ortaya koymuş oluyor ha bu arada Trakya Kapıkule den Aydın'a doğru seyir halinde 2 tır malımız var demem o ki birine ıssız demeden iki kere düşünün mümkünse tanımadığınız birine de işsiz güçsüz muamelesinde bulunmayın 😉
Ben de Trump ın baş danışmaniyim beyinsiz
Kendinize yetmeyen aklınızdan Trump istifa edecek öyle mi 😂 ben başta demiştim bu hanımefendi hayal görüyor kafası iyi değil diye ondan sonra da tartışmaya zekası yetmeyen hemen hakaret eder argo kullanır böylece kimin ne olduğu da anlaşılır demiştim yine yanılmadım bir vizyona sahip olmak bunu gerektirir çünkü. Bana boş işsiz diyen siz, gidin önce bir zeka testi yaptırın bulmaca falan çözün diksiyonunuzu düzeltin üslup, edep yol yordam öğrenin ama bunlardan önce de bir psikologa görünmeyi ihmal etmeyin 🤭😌😌
Yöre yöre iş ara
Duygu Özaslan zaten sarışın değil miydi? Farklı gelmedi bana açıkçası. O yüzden tercihimi Danla'dan yana kullanıyorum. Kızılın kendi çekiciliği yeter çünkü :)
Cevap
25Cevap
Duygu Ozaslan sarışın değil miydi?
Danla'ya da yakışmış ama Duygu'nun saçları daha güzel.
Bu fenomen dedikleriniz bana ne katıyor? Ben ikisininde ne yaptığını bilmiyorum, ilgilenmiyorum saçlarının rengiyle
İşim gücüm yok bunu mu kovalayım. Sizin işiniz gücünüz yokmu isterse lacivert'e boyarlar onların umurlarında mı sizin yakışıp yakışmaması hakkındaki düşünceleriniz.
bu yorumu okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm sorudan çıktım kapattım.
Görsele baktıktan 10 saniye sonra soldaki küfür ediyor zihnimde.
O açıdan hiçbirinin umurumun kenarında olduğunu söyleyemem, kim kazandırmak istiyorsa kazandırsın para bunlara.
Merak ediyorum, bunları böyle reklam edince para falan mı kazanıyorsunuz?
Öyleyse anlayalım da hak verelim
danlayi ilk videolarindan beri takip ediyorum (takibe aldigim tek fenomen) komik dogal kendi halinde mal biri iste bazen kendimi avutuyorum onunla cok bos ama eglenceli bi kiz ve guzell , duyguyu hic begenmiyorum
Danla Biliç tabii ki! Yapması gerekeni yapmış sonunda... Bembeyaz tenine çok iyi gitmiş. Duygu Özaslan'a gelince, sarışın değil miydi zaten ya? Çok fark göremedim ben ama kötü de değil.
iki karıyı da hiç sevmem 10 üzerinden ikisine de puanım 1.
Kızıl sevdim için... ıkısınıde bana getirin vallahi billahi yatmam onlarla.. makyaj şu kadın sahtedir
Duyguya sarı çok yakışmış ya. Danla zaten turuncuydu uzun süre ama bu renk olmamış
İkisi de vasıfsız tek dertleri saç rengi ve bir de sevgili.
Konudan bağımsız... milyoner oldular tuhaf videolar çekerek, tuhaf şeyler yaparak zengin olmak büyük zeka gerektirir gerçekten, imreniyoruz onlara tüm gençlik olarak 😑
Ikiside estetik guzeli o para bende olsun tas gibi hatuna donerim sksksk
İkisini toparlasam bir Meryem üzerlik etmez oyuzden 0
İkisine de yakışmış danla daha bir değişik geldi gözüme
Hiç birini de sevmiyorum ve umrumda da değiller açıkçası
ikisi de itici bazı fotoğraflarda ağzı açık sinek girecek en sonunda
Her hangi bir vasıfları, bir eserleri olmayan insanların ünlü ve fenomen olması olayını hala kafamda halledemedim. Millet olarak o kadar malız ki hazine gibi keşfedilmeyi bekleyen mücevherler varken bomboş insanların peşinde koşuyoruz.
Şu kızlardan tiksinen birtek ben değilimden herhalde.
Kızlar ve erkekler şaka mı yapıyorsunuz gerçekten duygu Özaslan mı
Aynı duyguyu hıc sevemedım ıtıcı gelıyor😒
bizene bundan awk başka derdimiz yokmuş gibi s*kimsonik fenomenlerin sacına yorum mu yapıcaz
Bunların hiç birini beğenmiyorum. Hepsi Estetik güzeli başka bir şey değiller
Duygu özaslan kesinlikle sarışınlık seksi lik demek ve duygu özaslan da fazlası ile var
Danla'nın ifşalarıını gördüm ya saçı beni ilgilendirmiyor artık 😂
İkisi de iğrenç olmuş
Bunlar neden ünlü diye hayret ediyor insan
İnan ki ilgimi çekmiyor bunlar daha büyük bir dertler var bunlar canım sırtından para kazanıyor
İkisine de yakışmamış 😂
Duygu ozaslan=euphoria cassie
İkisi de çok yapay ve itici görünüyorlar.
İkisi ne yapsa aynı şey.
al birini vur ötekine
Duygu şahti şahbaz olmuş. Öteki de estetik güzeli
Şahbaz iyi bişi mi
Danlayı pek sevmem ama ne yapsa yakışıyor.
Duygu Özaslan daha güzel olmuş bence
Kızıl saç her zaman daha çekici gelmiştir bana
Danla daha güzel olmuş.
danla ne yapsan yakışıyor be kadıınn❤️
danlaya kizil hic gitmemissss
Danla'yı pek sevmem ama kızıl baya yakışmış
danlayi genclestirmis kizil begendim
Kızıl aşkına diyorum <3 :D
bunlar kim ki yorum yapmaya değmez
İkisi de çirkin gördüğüm bu
İkisininde önceki hallerini bilmiyordum
Bize neeee hangisi ne renk oldu.
Yüzüne gitmiş sarı tonları
İkisini de beğenmiyorum 🙅♀️
Bunlar kim?
Ülkede aptal dolu ya
sorumu simdi bu bizene
İkisi de olmamış.
ikisi de harika
duyguuuu
Duygu euphoria daki cassie ye çok benzemiş.
guzel olmus ama yakismis ikisine de
hiçbiri
Ikiside olmamis
ikisi de cok guzel olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?