Benim saçlarımda böyle kıvırcık her renkte çok güzel duruyor. Bir ara benim saçlar hürrem kızılı idi. Bayağı bir beğenilmişti. Ben yakıştırıyorum gerçekten hoş oluyor. Birde kıvırcık saç her zaman daha avantajlı yıka köpük sür ve çık. Böyle oluyor ahenkle dans ediyorlar.
Orjinal kivircik birde beyaz tenli olsam kesin yaptirirdim. Kivirciklarin neresi siradan abi ben onu anlamiyim pirasa gibiyim. heryerde var benden :( kivircik direk siradanliktan aliyor ya
Sen beğendiysen yaptır zevk ve renkler tartışılmaz. Artı kıvırcık saç her kıza yakışmıyor ben severim kıvırcık saçlıları ondan benim için 1 adım öndeler
Orjinal kivircik birde beyaz tenli olsam kesin yaptirirdim Kivirciklarin neresi siradan abi ben onu anlamiyim pirasa gibiyim. heryerde var benden :( Ama yakisip yakismamasi evet zaten genelde dogallara yakisiyor permalilari kastetmedim ben.
Verilenlede mutlu olmak güzeldir :) bazisida bu sekil begenmiyo onlarda sen ben gibisini isteyebiliyolar. Dusunsene surekli ayni sekil kaliyo bir duzlestirmeye kalksan saatler alir ama biz gibiler istese daha cabuk sekil verir sacina bu acidan cok sanliyiz istesek onlarinki gibi biz yapabiliriz ama :)
Benimde sacimda dumduz. Sekil almiyor. Insan kendinde olmayani daha guzel bulur belki onlar kivirciktan sikayetcidir :D bu arada bende gorseldeki gibi kivircik severim caktrma :D
En İyi Cevaplar