Şimdi kızılın da kendi tonları var içinde. Koyu veya açık. Göz rengine, ten rengine göre bir renk seçimi yaparsa insanlar yakıştırıyorum ben ama çoğu insan tutturmuş bir 7.77 tarçın bakırı mı nedir? Ctrl+v yapmış gibi geziyorlar ya. Yakışmıyor işte herkese. Yüzünü solgun gösteriyorsa kızıl diye diretmek niye? Tonunu değiştir ya da. Biraz daha koyu tonunu seç. Misal Aslıhan Güner. Sen de eklemişsin görselini. Daha kırmızımsı ve yakışmış. Ben bakır görmekten çok sıkıldım artık.
Bence de abartılıyor ama nedense en sevdiğim saç renklerinden :D düşün kumralım ama kızıl saça bitiyorum. etrafımda hiç kızıl görmedim ama yani bunun için şanslı olmak lazım denk gelmesi için sksjsjsj bir de gözleri mavi ise tamamdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Hayır. Kızıl saçlar daha da abartılmalı hatta.
Önüne gelenin yaptırmaması şartıyla ckskcmx
Beyaz tenli her kadın yaptırabilir jfjf
Bende öyle düşünüyorum beyfendi... 😂
çok sahte bir renk, ben beğenmiyorum
Şimdi kızılın da kendi tonları var içinde. Koyu veya açık. Göz rengine, ten rengine göre bir renk seçimi yaparsa insanlar yakıştırıyorum ben ama çoğu insan tutturmuş bir 7.77 tarçın bakırı mı nedir? Ctrl+v yapmış gibi geziyorlar ya. Yakışmıyor işte herkese. Yüzünü solgun gösteriyorsa kızıl diye diretmek niye? Tonunu değiştir ya da. Biraz daha koyu tonunu seç. Misal Aslıhan Güner. Sen de eklemişsin görselini. Daha kırmızımsı ve yakışmış. Ben bakır görmekten çok sıkıldım artık.
Kesinlikle öyle önüne gelen yaptırınca çoğuna da yakışmayınca mide bulandırıcı oluyor
Bence de abartılıyor ama nedense en sevdiğim saç renklerinden :D düşün kumralım ama kızıl saça bitiyorum. etrafımda hiç kızıl görmedim ama yani bunun için şanslı olmak lazım denk gelmesi için sksjsjsj bir de gözleri mavi ise tamamdır
Knks yemin ederim dün en az 10 kişide gördüm içlerinde sadece 2 kişiye yakışmışsa ckksnckkdkckc Antebe gel sana bol bol kızıl gösteririm😂
Kanks ben kızıl saçlı kız görünce penguen görmüş gibi oluyorum ikisi de nadir çıkıyor çünkü 😂 sjssjj tabi ki de gelince gösterirsin
Ankara'ya gelirsem kızıl yapim da penguen gibi olim o zaman cksmcmxm
kanks siyah saçın yeter senin görmemek ne mümkün sczxczxc
Teşekkür ederim knkss😅🌸
Evet ya bencede çok abartildi. Hani yakışana tamam ama yakışmayan bile yapıyor. Çevremde esmerlerin bile yaptığını gördüm iyy😬😂
Ya bende bende iğrençti😂
Kızıl iyidir candır ilerde evlenirsem kızıl yaptırcam eşimin saçını bu Arada sana da yakışır
Yakışırda benlik değil kckskckd
Yav bir dene
Glfkd
Yani kimileri çingene gibi oluyor ama beyaz tenli ve eli yüzü güzel kadınlara çok yakışıyor.
Keşke sadece yakışanlar yaptırsa 😂
Yapay kızıl güzel durmuyor. Çok şükür ki ben doğal kızılım sjsajsajsa :D
Yapaylardan bahsediyorum önüne gelen yaptırıyor 😂
Evet midem bulandı artık görmekten.
Evet abartıldı öyle herkese de yakışmıyor ki ya 😃
Evet, sarı saç furyası bitti bu başladı. Doğal saç rengimi seviyorum ben, siyaha boyatabilirim ilerde.
Kızıl saça bayılırım deli severim radevu aldım boyatıcam ben de😂
Hayırlı olsun şimdiden😂🌸
Sağolasınnnn😘
Renk körü olduğumdan kırmızı kafalı birini gördüğümde beğeniyorum diğer insanlardan farklı görünmekte
Mümkünse daha da abartılsın lütfen😂
Bir gün karşına balcan aşına yoğurt katmış gibi bir kızıl çıkarsa fikrinin değişeceğine eminim😂
Her kızıl saç gerçekten de bir değil
Bence abartılmıyor ya. Ben bile bazen kıskanıyorum.
Tercih meselesi sonuçta insan ve kişi kendini nasil mutlu görüyorsa öyle olmalı bence
Herkesin yaptığı şey çekici olmamaya başlıyor. Artık çekici olan doğal kalmak..
Kızıl guzel ama bakımı zor. Ben düşünmüyorum. Tercih meselesi..
bu kadına çok yakışıyor birde beyaz tenli kadınlara çok yakışıyor
Kızıl saçı herkes taşıyamıyor. Ama yakışmayan bile yaptırıyor.
Herkes yaptırmamalı yakışan içinse tutku gibi bir şey.
Kızıl , bronz, bakır bu tonlar oldum olası sevdiğim tonlar değildir
Bence bu kadına aşırı yakışıyor..
Bence kızıl saç çok seksi...
Yakışana gerçekten çok hoş duruyor yakışmayanıda maymun yapıyor. Tehlikeli bir renk
Abartıldığını düşünmüyorum, o kadar zarif ve güzel ki😍
Sadece 40 yaş üstü bakımlı seksi kadınlara yakışıyor
Kızıldan sonra bakır çok abartıldı ve yakışmıyorda birçoğuna.. yapmayın kızlar
Her gördüğümüz kızıl kızıl değil maalesef. İskoç olması lazım değil mi
Revaçta olduğu için herkes yapıyor kimisinde durmuyor ama yakışanı da efso oluyor gerçekten
Hayır çok beğeniyoruz.
Özel ricamdır ; Esmerler, kızıla boyamayın saçınızı.
Sarı saçlı daha fazla ona laf etmedin de kızıla mı takıldın 😅 kızıl saç herkese yakışmaz çingene gibi durur çoğunda bence modası geçmeyecek
O ayrı mesele bir gün ona da soru acarım 😂
Güzel bir renk ama önüne gelen yaptırıyor ayrıca çoğu kişiye gitmiyor bile cmmsmcnx
Tonu tutturamıyorlar çiğ kalıyor bazılarında o doğru
Bide ten rengi uyumu gerek
Birleşik krallıkta çok güzellere denk gelmiştim
yakisana cok yakisiyor ya birakin gozumuz senleniyo iste
özellikle beyaz tenli kadinlarda harika oluyor. yuruyen kremali cilekli pasta gibi
Evet ya abartılıyor bencede
doğal kızıl saç kesinlikle hayır ilk tercihimdir yapaylar ise en son tercihim
Hayır bence çok güzel bir renk ama herkese yakışmıyor
Sen benim canımsın ya ben senin o tatlı dilini yerim
Abartıldığı kadar var bence kimisine acaib güzel duruyor çok etkiliyor
Kızılın hissettirdiği his farklı ama hala yine bence
kızıl saç bazı insanlara yakışıor.. Mesela burdaki kız kim bilmiyorum.. Ama yakışmış..
En iyisi kumral ya da sarı.
sarı🤢
Bence geçti kızıl saç arkasından el salla
Dün en az 10 kişide gördüm 😅
Yeto kızlar ya
sen misin bu kızıl saçlı hatun
Evet abartıldığını düşünüyorum
Dünyayı kızıllar yönetsin :D
Aynen öyle çok haklısın
Doğal olması lazım.
Yo yakışan var @VişneliBrowni_
herkes yaptığı için bir özelliği kalmadı
Sarışın için kızılı esmer içinde sarışını yakarım
bence sarı kadar abartılamaz
bilmem ben hiç denemedim daha önce kızıl
Bence de ama gerçekten yakışana da tam oturuyor.
Herkes yapınca havası kaçtı
Yakışan yapsın güzel bence
Abartan abartana ya sıkıldım bende
Güzel kizada iyi yakışmış
Yakışan çok yakışıyor
Bu fotodaki hatuna mı tutuldun?
Hayır, az bile. Kızıl harikadır