Magazin Samimi soruyorum, Ajda Pekkan gençlik iksirini bulmuş olabilir mi😍? BenİknaOldum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Resmen taş bebek yahu! Son sahnesindeki haline salya akıttım valla. 76 yaşında ama çoğu gence taş çıkartıyor Samimi soruyorum, Ajda Pekkan gençlik iksirini bulmuş olabilir mi😍? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Taş çıkartıyor dediğin gençlere de Dünya para ver, estetik olsunlar, Ajda gibi olurlar. Sanki doğal haliymiş gibi söz ediyoruz. 4 0 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Öyle bişey olsa yüzünde mimik olurdu. Kadının yüz sinirleri ölmüş resmen yüzünde et kımıldamıyor. 2 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sen bunun makyajsız halini gör sonra ne iksiri olduğunu düşünürsün 2 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Bişey bulduğu yok.. onu şu an ölüm korkusu sarmistir 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl O kadar makyaji bakimi bende yapsam emekleyen halime bile dönerim 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. Gençlik iksiri mi jsjs Estetikten bal mumu heykeli gibi olmuş. 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl He ya hiç sorma kadının mimikleri yok olmuş estetikten 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl oolabilir yani sadece estetik degil enerjisi falan da var ayakta durmasi bile sasirtiyo jfjfj 0 0 Yorumla
Portakallııkurabiyee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl o iksirin adını veriyim ben sana estetik :) 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O kadar estetikle neenemde gençleşir. :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Taş çıkartıyor dediğin gençlere de Dünya para ver, estetik olsunlar, Ajda gibi olurlar.
Sanki doğal haliymiş gibi söz ediyoruz.
Öyle bişey olsa yüzünde mimik olurdu. Kadının yüz sinirleri ölmüş resmen yüzünde et kımıldamıyor.
Sen bunun makyajsız halini gör sonra ne iksiri olduğunu düşünürsün
Bişey bulduğu yok.. onu şu an ölüm korkusu sarmistir
O kadar makyaji bakimi bende yapsam emekleyen halime bile dönerim
Gençlik iksiri mi jsjs
Estetikten bal mumu heykeli gibi olmuş.
He ya hiç sorma kadının mimikleri yok olmuş estetikten
oolabilir yani sadece estetik degil enerjisi falan da var ayakta durmasi bile sasirtiyo jfjfj
gençlik iksiri = estetik
Makyajsız bakmak lazım bide
Çıks heryeri ameliyat
iştee bunlar hep estetikk yeğennnn
o iksirin adını veriyim ben sana estetik :)
O kadar estetikle neenemde gençleşir. :)
Biz ona estetik diyoruz 😊
Gerçek yaşı 82 diyorlar.
Hee ölmeyecek, para var yaşam var hikayesi bu.
Mal mısın enayi botokslu karı
Hahah olabiir.
Paraaaaaa herşeyin ilacı
Paranın gücü diyorum
Estetik iksirini bulmuş
Para para para
Her yeri estetik
hala taş gibi