Aralarında Ajda pekkan ve madonna nın da olduğu bir grup amerikada bir sağlık enstitüsünde tek dozu 70.000 dolara üretilen ve 4 yılda bir uygulanan aşının hücre yıkımını engelledeği ve hücre bölünmesini hızlandırarak 4/1 oranın da yaşlanmayı yavaşlattığı amerika da çıkan bir dergide haber oldu. Ajda Pekkanın bu programa amerikalı eski eşi aracılığı ile katıldığı ve eski eşinin bu sağlık enstitüsünün ortakları arasında olduğu söyleniyor.
Ajda Pekkan ın da kullandığı gençlik iksirini bilşyor musunuz?
zengin olsam dahi o kadar para vermezdim.70.000 dolardan bahsediyoruz, büyük bir mevla. Şahsen onu maddi durumu kötü olan ailelere ve hayvanlara yardımda kullanmayı tercih ederdim.
keşke zenginlerde senin gibi düşünse ama maalesef düşünmüyorlar. Ne zaman halklar uyanırda Kapitalizm yıkılır komünist sistem gelirse fakir zengin ayrımı kalmaz 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Glutatyon var güzellik aşısı bildiğim
70.000 dolara yazık
parası olan veriyo zaten fakirlere yok 😂
yazık paraya işte
ya paraları çok neden yazık olsun millet estetik için binlerce dolar harcıyo parası olana 70.000 az bile bu aşı için
zengin olsam dahi o kadar para vermezdim.70.000 dolardan bahsediyoruz, büyük bir mevla. Şahsen onu maddi durumu kötü olan ailelere ve hayvanlara yardımda kullanmayı tercih ederdim.
keşke zenginlerde senin gibi düşünse ama maalesef düşünmüyorlar. Ne zaman halklar uyanırda Kapitalizm yıkılır komünist sistem gelirse fakir zengin ayrımı kalmaz 🤗
hayırlısı bakalım