https://www.mynet.com/ahmet-hakan-hazal-kaya-nin-oyunculugundan-nefretimin-5-sebebi-dedi-pinar-altug-sessiz-kalmadi-390350-mymagazin

Öncelikle benim Hazal Kaya'nın oyunculuğu ile ilgili yorumum şu. Hazal Kaya aşkı memnu da Nihal karakterinde neyse ondan sonra oynadığı tüm dizi ve filmlerde aynı karakterde idi. Duruşu bakışı gülüşü karakteri her şeyi aynıydı. Ben de beğenmiyorum oyunculuğunu maalesef.
Ahmet Hakan'ın maddelerini okudum ve kesinlikle katılıyorum. Olması gerektiği gibi dümdüz bir şekilde yorumlamış ve gerçekten doğru da. Ancak Pınar Altuğ ya da katılıyorum. Beğenmiyor olabilir hoşlanmıyor olabilir direkt olarak oyunculuğundan ziyade Hazal Kaya'nın kendisinden hoşlanmıyor olabilir ancak nefret söylemi bayağı bir ağır. Ayrıca sen koskoca Ahmet Hakan sın bir duruşun var bir ismin var bu şekilde bir kadından nefret ettiğini söylemek veya oyunculuğundan nefret ettiğini söylemek bence hiç hiç yakışmamış.
Bence Ahmet hakan , hazal kayanın en son oynadığı film den dolayı eleştirdiği için tepki gördü, başka zaman eleştirseydi kimse sesini çıkarmazdı, son oynadığı film nasıl film ise (izlemedim bilmiyorum nasıl film olduğunu sadece zamanda yolculuk yapan bir kadın rolünde olduğunu ve Atatürk'ün olduğunu biliyorum) bu film türkiyede gerçekten çok beğenildi ve hassas konu Atatürk olduğu için insanlar bu eleştiriye sinirlendi ve Ahmet hakan, hazal kayanın oyunculuğundan nefret ettiğini söyledi, aslında nefret söylenimi günümüzde artık normal karşılanıyor çünkü artık ünlüler birbirlerine o kadar saygısız oldular ki sadece ünlü arkadaşlarını savunan ünlüler var genel de artık insanlar birbirlerine çok saygısız olmuş ki ana bacı birbirlerine söven insanlar'dan dolayı sadece nefret söylenimine tepki gösteren insanları görmek şaşırttı doğrusu
Kendisi muktedirleri yalamaya, yağlamaya alışık olduğu, muhtedirler değiştikçe topaç gibi donmeye alışık olduğu için karşımda muktedir yok bari az sallayim da ağır fikirleri olan adam sansınlar demiş sadece. Hazal Kaya ise bu düşüncenin sadece kurbanı olmuş.
Bir lafa bakarim laf mı diye? Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Dikkate almaya bile değmez.
Hazal Kaya'da sana bayiliyordu zaten!
Cevap
3Cevap
Ben Hazal Kaya'nın oyunculuğunu özelikle Adını Feriha Koydum dizisinde çok beğenmiştim
Nefret çok güçlü bir kelime gerçekten ve bir oyuncudan nefret etmek için yazdığı gerekçelerden çok daha farklı ve kabul edilemez uç örnekler lazım. Tabii Hazal Kaya özellikle kadın ve çocuk hakları konusunda duruşu olan, muhalif bir oyuncu olduğu için ondan ‘nefret’ ettiğini dile getirerek yandaş pozisyonunu güçlendirmeye çalışıyor. Yazık tabii. Bu dünyada ahmet hakan gibileriyle yaşıyoruz.
Çok beğeniyorum.
Kişinin üslubu kimliğidir.
Nasıl üslupsuz bir yorum bu.
Sanırım Hazal Kaya'nın adını kullanarak gündemde kalmak istiyor
Herkes birbirine neden nefret dolu olmak zorunda
Begenmemek ayrı nefret ediyorum demek ayrı
Bu da 2 tane magazin yazısı yazmasa yazarlık adı altında nasıl geçinecek acaba
Ahmet hakan nereye yağmur yağsa oraya şemsiye açan bir karakter. Yine başardı gündem olmayı bir kadına nefret kusarak. Yazık
Haklı bence severim ve kişiliği güçlü biri bence, otoriter bir kız ama cidden oyunculuğu donuk. Hep aynı bence
Pera palas izledim Ahmet hakan doğruyu söylemiş biraz zorlanıyor doğal değil rahat değil🤗
Ahmet hakan nefret i abarttigini düşünüyorum oyunculuğunu beğenmiyorum🤗
Ahmet hakan kaile alınacak bı adam değil.. iki tokatla davasından vaz geçe bir tip
Oyunculuğu gerçekten kötü. Kendisi ne kadar güzel olsa da.
Hazal kayayı bende pek sevmem ama nefret edecek kadar yoğun bir duygu yok
Bende beğenmedim bu dizide
İyi bir oyuncu bence
çok güzel oyunculuğu var
Delinin biri kuyuya tas atmis gene
Ben de beğenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?