Açıkçası benim ne siyasi kişiliğine ne de sanatçı kişiliğine saygım var. Çünkü saygı duyulacak bir insan olarak görmüyorum ( az önce ki sorum malesef kaldırıldı )
Cevabın nedir?
1) bkz: 27 temmuz güngören patlamasi (2008)
2) bkz: 3 ocak diyarbakir patlamasi (2008)
3 bkz: 12 eylül diyarbakir koşu yolu patlamasi (2006)
4) bkz: 10 haziran İstanbul bakirköy patlamasi (2007)
5) bkz: 22 mayis ulus patlamasi (2007)
6) bkz: 7 haziran siirt te mayin patlamasi (2007)
7 bkz: eski hsbc genel merkezi
daha sayayim mi?
birçok hadiseyi unutmayan insandir kendisi. ben size, yiğinla röportajlarinin içerisininden sizin için özenle seçtiğim açiklamasini daha sunayim.
- 'arabami köpeklerin, şerefsizlerin memleketinde biraktim da geldim' .
beyinde çarpan şimşeklerle beraber ilk tepki yukarida saydiklarim gibi olacaktir. keşke 2 kiyaslama içerisine girmeden; sadece 'şahsi kişiliğinden memnun değilim deme tevazuluğunda bulanabilmiş olsaydiniz. her koşulda size saygi duyuyorum.
ahmet kaya'nin 'sanatci' deneyimlerine gelecek olursak, orada biraz durun. müzik dediğimiz zaman benim aklima hakli olarak notalar geliyor. çünkü nota dizilişleri izafi kavramlardir. 1 nota başka birisinde çoşku yaratirken bir diğeri 10 nota dinlemiş bile olsa içinde ki hasetlikten zerre zevk alamayacaktir. bunada saygi duyuyorum..
bu açidan enstrumental denilen müzik türüyle siyaset yapılamicaği hususunda sanirim herkes hemfikir. görünen köy kilavuz istemiyor yorumlara nazaran.
sonuçta müzik evrensel ise; apolitik bir kavram değildir. içerisinde siyasi, felsefik, sosyal olgular bulundurur, bulundurmalidir. bulundurulmazsa korkun zira 'şapur şupur beni ye' den öteye gidemeyecektir, bu mudur müzik? (..)
şahsi ideolijisi beni ilgilendirmez ben, notalara bakarim.
dinlerim ve de severim. sevmeyen de sevmesin o da onun fikri, hoş sağduyu ile bakamayacağim karaktere sahip bünyedir.
iyi geceler.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevmiyorum , seveni de sevmiyorum.
143 Yorumla- +1 yıl
@KirmiiziOjemm +++++++
- +1 yıl
+1 yılApoya şarkı yazan birini nasıl sevebilirim ki?
Seversem nasıl kendime Türk diyebilirim veya kendimi nasıl bu ülkeye ait hissedebilirim ki?
O teröristi yüce kılmaya çalışan birinin değeri yok gözümde.62 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılben de sevmiyorum
Vallahi biz apoyu özledik diye şarkı söyleyen birisinden bahsediyoruz83 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
41Cevap
+1 yılSevmedim, sevmiyorum, sevmeyecegim. Bebek katili bir seref ozurluye sarki yazip onu ozledim diyen bir varliga sanatci diyenleri de sevmiyorum!..
61 Yorumla- Diğer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAhmet Kaya bana göre bir pkk'lıdır, ve pkk bayrakları eşliğinde ''apo'yu özledik'' diye terör mitingi gibi konser yapmasının kabul edilebilir bir açıklaması yoktur. hatta onun parçalarını söyleyenler bile itici geliyor bana artık.
30 Yorumla
+1 yıl"vallahi biz apoyu özledik" diye şarkılar yazıp söyleyen, konserlerinde pkk yandaşlığı yapan herkesten nefret ediyorum
11 YorumlaÇok seviyorum.
https://youtu.be/BFU_NgnCa9o130 Yorumla
+1 yılKs'yi seviyorum insanları çok güzel yoğuntum kibarlaştırıyor.
Son 1 saatir Ahmet Kaya dinliyorum.132 Yorumla- +1 yıl
eksi verdim :D
- +1 yıl
@KirmiiziOjemm mümkünse benimle diyaloga girme.
Kendisine saygım var, şarkıları zaten efsanedir. Faşist, geri kafalı insanlara saygım yok orası ayrı.
86 Yorumla- +1 yıl
@ZeBrandon youtubeda videoları bile var
Vallahi biz apoyu özledik diye şarkı söyleyen biri bu ahmet kaya olacak herif
kendisi bir PKK sempatizanıdır net - +1 yıl
@kaptanpırays aynen. Şaşı bakıyorlar herhalde
- +1 yıl
@kaptanpırays ee madem bu kadar tepkilisiniz apoya, niye apoyu besleyen adamları vatan haini görmüyorsunuz? bahçeli asamadı, şuanki hükumet besliyor, karşısına oturuyor fikir alıyor kürt sorunuyla ilgili. Bunlar sizi rahatsız etmiyorda, kürt & türk kardeşliğinden bahseden adam mı rahatsız ediyor? @soran şahıs, sen şaşı bile bakamıyorsun canım, ezbere konuşuyorsun biraz ufkunu aç, bunları aş ;)
- +1 yıl
@ZeBrandon apoyu besleyen adamları vatan haini olarak görmediğimi nereden çıkardın?
ahmet kayayı kürt türk kardeşliğinden bahseden biri olarak görmen de ne kadar cahil olduğunu gösteriyor
HDPlilerden hiçbir farkın kalmadı gözümde
+1 yılsevmıyorum turkun dusmanı benımde dusmanımdır. teroriste methıyeler dızen bırı benım ıcın 0 dır yoktur yani. gel gelelim 2016 yılının ahmet kayalarıda cok. alenen olmasada inceden inceye o teroristlere destek verenlerde cok. onlarıda sevmeyelimm
10 Yorumla
+1 yılsarkılarını taa küçükken radyolarda okuldayken servıs yollarında ezberlemısım haberm olmaddn sevdım dinledm fakat arastırınca kimligimi bulunca dinlemekten vazgectım kusura bakmasın ama vatanım sehıdım herseyden önemli sevmirem
20 YorumlaTek derdin bu mu? Bütün gece bu soruyu mu soracaksın? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
41 Yorumla
+1 yılbunları neden konuşuyorsunuz , ölmüş olan birisinden bahsediyorsun çünkü , canllarını konuşmayı ya da onlar için bunları yazmayı insanları bu yönde aydınlatmayı denesen daha faydalı olmaz mı? İnsanlara ayrımcılık yaptırıyorsun burada, bu da senin ne denli düşünemeyen birisi olduğunu gösterir, yani tek dikkatin insanların milliyetçi oluşu ya da olmayışı , dikkat edersen onu savunur ya da yerer bir yazı yazmadım buraya sadece mantığı anlamaya çalışıyorum , nedir amaç?
12 Yorumla- +1 yıl
Bu topraklar içinde yaşıyorsan vatanına geçmişte ya da şu an ihanet eden kim varsa saygın olmayacak. Öyle insanlara saygı duyulmaz. Ayrımcılık yaptırıyorsun derken sanki ben kötü olanı seçin mi diyorum? Onlara doğru yolu göstermeye yalnış kişiyi sevdiklerini söylüyorum. Asıl ayrımcılık yapan kendini Türk halkından soyutlayan ve de bunun propagandasını yapan kişi yukarıda bahsettiğim kişidir
- +1 yıl
söylenileni anlayamacak kadar körsün demedim birşey , diyen gitti k bakma
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ben nereli olduguna siyasiye Vs bakmam ben yaptıgı müzige bakarım gerisi beni ilgilendirmez
22 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum ne sesini ne kendini ne onu sevenleri ne dinleyenleri hiçbiri
30 YorumlaDiğer konusunda 847 cevap paylaştı. Solcuların son sesle,
İslamcıların kısık sesle,
Ülkücülerin gizlice dinlediği bir efsanedir;
Ahmet Kaya..!77 Yorumla- +1 yıl
Ülkücüleri karıştırma Ahmet Kaya dinleyen ülkücü vatan hainidir
- +1 yıl
Ne bende ne teskilatimda ne bulunduğum yerde ocakta ilçe de il de genel merkez de dinleyen birini bulur görür duyarsam ilk ben atarım onu bu teskilattan
- +1 yıl
Allaha şükür abdestimizden şüphemiz yok ne kendim ne arkadaşlarım için
- +1 yıl
Sen rahat ol paşam
#Selametle
Şarkılarını severim kişiliği hakkında nötrüm. Ama sesi pek güzeldi
30 YorumlaSadece meraktan soruyorum. Bunun nedeni nedir? Yani sevmemenin?
23 Yorumla- +1 yıl
Soran onun ki siyasi görüş değil, terör bir görüş değildir insanlık suçudur ve ahmet teröristti.
Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Eger benim ülkeme ihanet ettiyse saygı da beklemesin bir zahmet. Etmediyse problem yok. Buna da kafa yormam ölüp gitmiş öbür dünyada görecek ne yaptıysa.
00 Yorumla
+1 yılAnmayın şu herifin adını. Anacaksanız da A*met K*ya şeklinde sansürleyin.
10 Yorumla
+1 yılSizin yüzünüzden sonunda hesabım banlanacak. Küfür etmekten yoruldum ya.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk beyinli oldugundan dolayi kavrayamiyorsun bir seyi ondan sevmiyorsundur emin ol o yasasysi seni severdi cunku o insan severdi sen ona bunlari soylesen bile o severdi seni (tabi ben insan oldugunu dusunmuyorum senin o ayri)
41 Yorumla- +1 yıl
Abdullah Öcalan'ı da o yüzden seviyordu di mi o Ahmet kaya olacak PKK sempatizanı
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sarkılarında verilen mesajı anlamayacak kadar aptal olsam, sever ve dinlerdim
10 Yorumla
+1 yılAdam açıkça terör örgütü yanlısı işte, pisliğin teki😒
10 YorumlaSiyasi görüşü beni ilgilendirmez. Adam ölmüş gitmiş. Onun gibi yazan söyleyen çok az bulunur. insanlatın sanatlarını yargılarken objektif olun. Miss gibi söylüyor
32 Yorumla
+1 yılşu an dinliyorum
Vakitsiz kıştan mı bahardan mi yoksa aşktan mi
Agladikca agladikcaaaa...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada ki herkes siyasi yönüyle eleştirmiş. yazık türk müziğinin efsane ismidir sesi efsanedir. eksi verebilirsiniz bu özgür düşünceniz ama büyüklerimden duyduklarım (onunla aynı dönem yaşayan) ülkeden kovulduktan sonra içinde kin oluşmuş vs. vs. ben siyaseti hiç bir zaman sevmeyen biri olarak onun şarkıları ile büyüdüm onu dinleyen vatan haini de olmuyor bence. şimdi eksi basabilirsiniiz ::))
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet bir adam bir kaç şarkı yaptı ve bunca şehit bu yüzden öldü bunu mu demek istiyorsun? ya da ben ve benim gibi bazıları şarkılarını dinledi diye şehitler çoğaldı? hayır. yanlış düşünüyorsun sen asker ocaklarının çoğunda bile dinlenen bu adam dertlere derman gibidir ama sen anlayamazsın şimdi kalkıp pkk lı felan dersin doğru belki öyledir. fakat kürt diye tüm kürtler de pkk lı görüşleriniz de saçma geliyor o adam en başta bir hümanist.
Cevap sahibi+1 yılsana değil genel olarak diğer görüşleri okuyarak yazdım
Sarkilarini severim ama konserlerde siyasi kimligini kullanan kim olursa o kisiyee saygı duymam
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAz onceki sorun kalkmis he.. Insallah bu da kaldirilir
Takmissin Ahmet Kaya..62 Yorumla- +1 yıl
Yoo :)
Ben sana takcak kadar onemli deilsinki :)
+1 yılBu konu çok tartışmaya açık sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde var.
Ben yorumlara bakmakla yetindim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeyebilirsin ama saygi duymaman cok sacma bence her insana saygi duymak zorundasin. Adamin sana anana babana kardesine ailene bir kötülügü dokundumu? Hayir. Peki saygi duymamani acikliyabilirmisin? (Hayir)
42 Yorumla- +1 yıl
saygı duymak mı? Bir de pişkin pişkin saygı duymama nedenini açıklar mısın demiş. Pkkya hizmet eden, her yerde apoyu özledik diye yırtınan, Türklere hakaret eden bir haini neden sevelim neden saygı duyalım? Bu ne cahillik ve bağnazlık ya
Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. Neyini sevelim pkkli birinin
62 Yorumla- +1 yıl
ağzına sağlık
- +1 yıl
@kaptanpırays ne kadar cok pkklı sevici var burada onu anladik kardes bosver sen onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye saygı duyulacak bir insan olarak görmüyorsun? Siyasi kişiliğine bakarak mı ölçüyoruz insanları, ne yapıyoruz yani?
10 Yorumlao değil de adele süper susturdu ya la benim dedemin dedesi türkmüş dedi telif hakkı ödemeden yırttı çok akıllı bir şişko kendisi
00 Yorumla
+1 yılahmet kaya asktir. hayatimda yeri büyük sarkilari ve kendisi ❤❤❤❤❤
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek amacı halkların kardeşçe yaşaması çünkü siz kanı seviyorsunuz ondan
30 YorumlaBen. Niye Sevim ki bir sebep söylesin sevenler.
40 Yorumla
+1 yılSeviyorum. Lütfen soruna görüş belirten üyelere tarafsız davran madem bir soru sordun
20 Yorumla
+1 yılOlabilir. Bir insanı sevmemek de bir haktır.
40 YorumlaŞahsiyeti veya kişiliği beni ilgilendirmez
Ama şarkıları efsane, ötesi yok24 YorumlaSevmem elin kürdünü ne sevecem?
63 Yorumla- +1 yıl
uf yanlışlıkla eksi verdim + verecektim özür :/
Sadece şarkılarını severım baskada bıseyını sevmem kanks
00 Yorumla
+1 yılO kominist serefsiniz neyini seveyim
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmem panpa ama bir mhp li olarak kısık sesle dinlerim ama kimse bilemez
01 YorumlaBende sevmiyorum şarkılarını.
20 Yorumla
+1 yılHiç sevmiyorum kendisini evet arkadaşlar föşiğim
10 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılben sevmiyorum hiç dinlemedim de hayatımda
51 Yorumla Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. İlgilenmiyorum
22 Yorumla
+1 yılben severim sevmeyenlerin neden sevmiyorum sevmiyorum diye bagırır anlamam sevme tamam. EE?
12 Yorumla- +1 yıl
farkındaysan soruyu ben sormadım
Daha önce ki sorunda böyle demiyordun ne olduda fikrin değişti
22 Yorumla
+1 yılÇünkü sen yanlış bilgilendirilmişsin.
30 Yorumla
+1 yılDinlediğim olmuştur ama sevmem.
00 Yorumla- Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılnefffret ediom
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben...
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteröriz ya
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Sana,, hep sonradan,, dinle diyorum, o kadar,,
10 Yorumla
+1 yılHumanist geçinenlerede birgün hesap soracağız...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcayip severim muhteşem bir sanatçı.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam istediği dilde şarkı söylücem dedi ülkeden sürdünüz konuşma
Cevap sahibi+1 yılÖlünün arkasından iftira etmeyin Allah'tan korkun
Cevap sahibi+1 yılEdebini takin...
Sevmiyorum tabi ki.
10 YorumlaNiye ki la 😄
02 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem
20 Yorumla Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hiç sevmem.
10 YorumlaBen sevmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorum 😷
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?