Kim ve Kanye boşandı. Geriye velayet ve mülkiyet mevzuları kaldı. Kanye, ayrılıktan beri iyice delirmiişti. Kim’in sevgilisini tehdit etti baya. Şimdi de Kim’e benzeyen kadınlarla çıkıyor. Bu boşanma olayından sonra iyice delirir mi sizce?
Kim Kardashian ve Kanye West boşandı! Kanye, Kim’in hayatına girenlere huzur verir mi?
Kim e baya hayatı zindan etti. O kadar eziyet etti aldattı kadını çok ağlattı. Sonra Kim vazgeçince peşinden koşmaya başladı. O yüzden erkeklere sesleniyorum. Kadın vazgeçmeden lütfen sevdiğiniz kadına geri dönün yoksa iş işten geçmiş oluyor. Kadın 1 defa peşinizden koştu diye tüm hayatı o şekilde geçecek zannediyorsunuz ama bu işler akşam yatıp sabah kalmaya bakar. Vazgeçmek bu kadar kolay
Ne var bunların aralarında bu kadar, anlamıyorum. Terazi-İkizler ilişkisi diyor. İkizler erkeği normalde kadını zorlar ama Kim ipleri bayağı eline almış görünüyor.
Kanye west'i hiç sevmiyorum nedense ısınamadım bu adama aynı şekilde kim e de öyle. İkisi de garip ve tam birbirlerini bulmuşlar diye düşünüyordum ama ayrılsalar bile kendileri gibi değişik birisini kesin bulurlar.
Bu tip sanal evliliklerin yüzde sekseni boşanmayla sona eriyor, şaşılacak bir şey yok. Şahsen hiçte umurummda bile değil. Ne kKm kimsesiz kalır, ne de Kanye midir nedir o kardeşim pıtık'sız kalır.
Gelinen noktada başka derdimiz yokmuş gibi bunamı kafa yoracağız. Burada buna kafa yoran bizim Ayşe, Fatma, Hasan, Hüseyin kendi derdine yansın bence.. 🤣🤣
Nasıl bir erkek kim ile evlenir. Kim çizik cd gibi olmuş.
Onunla evliyken onun hakkında fazla korumacı olmuştu. Bu duygudan arınması pek kolay değil. Refleks gibidir. Üstüne gitmesi gerekir. Zor bir şey değil bence. Kim adlı hobbit varlığına umarım bir servet kaptırmaz. Ünlülerin evliliklerinde genelde erkeklere geçiriyorlar. Deep abimiz gibi olmaz umarım.
Kanye zaten manyagin teki tayloru asagiladikdan sonra benim için bitmisti ama trump a destek vermesinden anlamaliydi millet en geç Ünlüler niye kendilerine böyle yapiyor ben anlamiyorum yani bu adam cocugunu bile öldürmeye kalkmis böyle biriyle ayni evde nasil nefes aliyorlar ben hayret ediyorum sonra öldürülünce (ki ünlüler hep böyle psikopatlar yüzünden öldürülüyor genellikle) şaşırıyor millet yani.
Türk ünlüleri geçtiniz şimdi de xper kasmak için yabancı ünlüler üzerinden mi soru soruyorsunuz? Bu mu yani merakınız gündeminiz? Yıkıklıkta hangi seviye bu.
Evlilik çocuk oyuncağı oldu diye boşuna demiyorum Eski devir bitti
Evlilik pişmanlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yabancılar öyle değil ki boşanma davası iki taraflı açılıyor ikside arasındaki bağı koparmıştır şu an biz bunları düşünürken başkalarıyla yemek yiyorlardır veya başka bir şey yiyordur
kanye westin şimdiki sewinin fotosu var mı merak ettim hshshs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kanye kardeşime mutluluklar dilerim kurtulmuş bu kadından. Gerçi bohemian rhapsody faciasından dolayı kılım bu herife de boş ver en mutlu gününde sövmeyelim adama.
Aşk ilişkilerine değinecek olursak, farklı kutuplu bir kadınlarla takılıyorsa bir erkek, geri dönecektir. Aynısı gibilerle takılıyorsa geri gelmeyecektir.