Simge Sağın 280 bin TL masraf yaptığı evinden Galata'ya taşındı. İstanbul manzarasına sahip olan evinden fotoğraflar paylaşan Simge bu eve aylık 20 bin TL kira ödüyor. Simge 2020 yılında orman manzaralı çatı dubleks evine 1.5 milyon TL ödemişti.Posta'nın haberine göre; Galata’da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşınan Simge Sağın, aylık 20 bin TL’ye kiraladığı daireyi satın almak istiyor. 40 yaşındaki ünlü şarkıcı yeni evinin tadını çıkardığı anları takipçileriyle paylaştı. Manzaraya karşı kitap okurken poz veren Simge, bu kareleri sosyal medyadan yayınladı.Simge Sağın bu muhteşem manzaraya sahip evi satın almayı da düşünüyor. Evi alıp almayacağına bir süre oturduktan sonra karar verecek olan güzel şarkıcı, fiyatta indirim de istiyor. Çünkü iddiaya göre evin değeri yaklaşık 7.5 milyon TL.
'Sevmek Yüzünden' ile 2021'in en radyo dostu şarkılarından birine imza atan Simge, evin sahibi ile anlaşıp tapuyu alırsa stüdyosunu da taşıyacak. Böylelikle denize nazır müzik yapacak.
Bu kadar pahalı bir kirada oturur musun?
Otururum
Oturmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Simge Sağın Galata'daki eve bayıldı! Aylık 20 bin TL'ye kirada oturur musun?
Maddi durumum el verse de oturmam. 20 Bin TL'ye kirada oturacağıma bir ev satın alır otururum daha mantıklı. Ünlülerin kiralık ev hayranlığını çözemedim bir türlü. O kadar param olsa direkt evi satın alırım.
Zenginin malı züğürtün çenesini yorar demişler. Başkalarının malı mülkü benim ilgi alanıma girmiyor. O kadar param olsaydı ben şahsen yine oturmazdım. Daha farklı alanlarda kullanırdım fakat herkesin tercihine de saygı duyarım.
Param bolsa otururum. Maddi imkan meselesi.. Kefenin cebi yok demişler.. Parası ve maddi imkânı yüksek olan herkes en iyi şartlarda yaşamak ister zaten..
Banane wk bundan birilerinin hayatıyla uğraşan böceklerden biri daha blocked
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güncel fiyatlarla bu evin 20bin kira , 7.5 milyon satilik fiyati olduğunu hiç sanmıyorum. Varoştaki evler 1.5 milyon oldu. Burası 7.5 tan çok daha fazladır.