Denetim mekanizması gayrimenkulde çalışmıyor demek ki. 😁
Bazıları bu duruma üzülmesin hep sayelerinde. 😇
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
O para benim 1 aylık maasim nasıl kiraya veriyim o parayı gerçi 17.700 frank vergiyle elime geçen 13.500 frank falan 100 binden fazla vermem ayrıca zaten ev aldım 4.5 milyona onun taksidini ödüyorum 6 ay kaldı bitmesine
850.000 TL aylık kira demek yılda yaklaşık 10 milyon TL demek 😅 Bu parayla İstanbul’da ciddi bir mülk yatırımı yapıp kira geliri bile oluşturabilirsin. Sırf manzara için bu rakam bana rasyonel gelmez. Gelirin çok üst segment değilse nakit akışını yakar. Konfor önemli ama finansal denge daha önemli 💸 Hayat tarzın gelirine uyuyorsa sorun yok, yoksa dikkat 😉
Bu evlerde oturanlar genelde Şirket adına lojman olarak kiralayıp gider olarak gösterip vergiden düşüyorlar yani o sebepten o para da onlara sorun olmuyor ama bize sorun olacağından oturmayız
Yoldan geçen adamın boğazı daha net gozukuyordur..:)).. hani boğaz manzarasi.. hayatta oturmam.. ucuza otururum haftada 2 defa boğaz turu yqparim daha ucuza gelir :))
Aylık 825 bin e ünlüler bile kalmaz aylık gelirin milyonlarin ustundeyse tutabilirisin türkiye de kim o kadar kazaniyo da tutsun fiyatı çok abartı yaa sacmaliyorlar ne olmuş boğazı görüyorsa yaa imkanı yok tutamazsın herşeyi o kadar abartmışlar ki ekonomi o kadar kötü ki çuval çuval para getirip bir ayligina orayı tuttuğunu düşün saçmalık yaa şu ulkeden ilerde gitmezsem bende malım