AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Kendi düşüncesi, ne yaşamak istiyorsa onu yaşar. Hiç kimse buna karışamaz, herkesin kendi hayatı.
Benim gibi doğuştan eşcinsel kadın hemcinsini sevebilir evet. Ve kadın sevmek dünyanın en güzel şeyidir. :)
Her kadın diye genelleme yapması yanlis kendinden yola çıkarak her kadın demesi saçma olmuş kendi içinde olabilir başka bir kadın içinde de olabilir bu arzu ama benim içimde yok
Okurken midem kalktı severek dinlerdim ama bu saatten sonra sesini duymak istemem 🤮
Kendi adına konuşması daha doğru olur diye düşünüyorum
Soru ayrı canım cevaplar ayrı canım boşa nefes alıyorsunuz
Genellemeye gerek yoktu kendi dediğini kabul ettirmeye çalışmış biraz fakat şahsen diyorum ki hemcinsimi severim ama aşk yok ilişki falan imkansız.
Bu bilimsel gerçek anatomik gercek ben bunun aciklamasini sağlıkçı olarak buradan ne zaman yapsam topa tuttular
Ehli sünnet değilim. Eşcinsellik, biseksüellik gibi şeyler ahlakla da ilgili değildir. Ama ben heteroseksüel bir kadın olarak bu karının açıklamasına karşıyım. Bunu bazı gayler/trans kadınlar (biyolojik cinsiyeti erkek, sonradan kadın olan) da erkekler için söylüyor. Neymiş: “Her erkek aslında gaymiş/biseksüelmiş.” Kendin kendi özelinde ne halt edersen et ama bunu genelleyemezsin. Cinsel yönelim konusu öyle bir şey ki mesela bir hemcinsin tarafından fiziksel uyarılmış olmak atıyorum erkeksin gay bir erkek penisine dokundu uyarıldın ya da kadınsın lezbiyen bir kadın vajinana dokundu uyarıldın. Vücut cinselliğe kendini hazırladı. Bu seni yine eşcinsel (gay/lez/biseks) yapmaz. Çünkü bedenimiz bir makine gibidir. Gerekli yerlere gerekli müdahaleyi yaparsan orayı aldatırsın. Tek yapman gereken şey hassas bölgeleri bilip sinir uyarımı sağlamak. Ama hayallerinde, fantezilerinde karşı cins mi var hemcinsin mi var? Yoksa her ikisi de var mı? Esas mesele bu. Yine 40 yaşında bir adam/kadınsın ama kırsalda bir yerde yaşayan bir ergenken hormonlar delirmiş tabi cinsel isteğini gidermek istiyorsun. Ama yasak. Sana eşcinsel bir erkek/kadın yaklaşıyor sen de bunu kendine zarar vermeden erkeksen aktif şekilde kadınsan kadınlarda aktif pasif diye bir şey yoktur, gideriyorsun. Ama o olaydan sonra 40 yaşına kadar hep karşı cinsle ilişki yaşamışsın hem de isteyerek yaşamışsın. İşte böyle bir ilişki hali bile kişiyi eşcinsel/biseks yapmaz. Çünkü 1 seferliğine olmuş. Bir zorunluluk halinde yoklukta, mekanik bir haz için olmuş. Kendine mastürbasyon yapmamışsın da başkasıyla birbirinize yapmışsın gibi. Seks sadece fiziksel bir şey değildir ruhsal duygusal psikolojik bir şeydir. Ruhsal, duygusal, psikolojik olarak karşı cins mi hemcinsin mi yoksa her ikisini de mi arzuluyorsun. Esas mesele bu. Bunun cevabını da insan sadece “DÜRÜSTÇE” kendisine verebilir. Zaten insanın bilinçaltı insanın bile kabul edemeyeceği kadar dürüsttür ve susmaz bir patlak bulduğu anda kendini sızdırır bilince.
Deminki açıklamayı başkasına kopyalayıp yapıştırdım. Baş kısmı senin için geçerli değil ama sonrası senin yorumuna cevaben yazıldı. Şimdi buna göre her erkek aslında gay/biseks midir? Yaşın doğruysa eğer 36 yaşına kadar hiç herhangi bir erkeği aktif/pasif şekilde arzuladın mı? Seks yapmak istedin mi? mastürbasyon yaparken düşledin mi?
Bakın ben size o kişinin bu kişinin fikirlerini değil bilimin araştırmaların ne dediğini söyleyim.
Her erkeğin icinde kadın her kadının içinde erkek vardir.
Bu nedemek.
Her kadinda testosteron her erkekte ostrojen hormonu vardır yaradilistan.
Bu hormon seviyeleri stabil olduğunda iki tarafta karşı cinsi arzular ama bu seviyede azıcık şaşma olduğunda işler değişir.
Ve bu değişim her insanda yapısı gereği belli bir yaşa kadar devam eder.
Örnek vereyim kadındaki testesteron seviyesi azıcık yükseldiğinde hem cinsine ilgi duyar özellikle adet dongusunde bu durum yaşanır ama çoğu kadın dile getiremez.
Mesela dudaklari cok güzel olan kadını o an öpmek istersin hormonlarin bunu emreder.
Zamanla hormonlarına yenik düşen insanlar bunu yaşamaya başlayınca buna bisex adı vermişler lez demisler vesaire isimlerin önemi yok.
Ama gercek olan ozetle şu her insan hem cinsini hayatının bir döneminde arzular ama kimse itiraf edemez ben boy aynasında ciplak kendime bakınca kendimi arzuladigim dönemler bile oluyor.
Umarim yazarak kisaltarak anlatabildim
O hormonlar “BİRAZCIK” sapınca olmuyor o dediğiniz hadise. Zira kadınlardaki testosteron hormonu 0.1-0.9 mg/MI değeri normal değer iken kadınlardaki kadınlık hormonları yüzde 90’larda oluyor. Erkeklerde de kadınlık hormonu %1 iken erkeklik homonu %90’larda. Kadın ve erkeklerdeki karşı cinste görülen hormonların sizin dediğiniz şeyleri yaptırabilmesi için ciddi boyutta artış olması lazım. Yine bu sadece hormonlarla açıklanacak bir şey değil. Eşcinsel trans bireylerin vücutlarındaki organlarının yarısı kadın organları yarısı erkek organı oluyor. Mesela gay erkeklerin beyinlerinde beyin saplarında bir bölge organ varmış. Bu kadınlarda kısaymış, erkeklerde uzunmuş. Ama gay olan ya da biyolojik olarak erkek iken sonradan kadın olanların beyninde bu kısım doğuştan kadın olanlardaki gibiymiş. Yani doğuştan getirilen farklılıklar arada kalmışlık çok fazla var. Basit bir hormon olayı değil o.
Kalimelerinizin sonunda mış muş varken bu kadar emin olmanız akıl alir gibi bahsettiginiz cinsiyet olayları çok farkli uzun konu.
Ama ben yazarak anlatamadım galiba.
Neyse sizin hormonal sorununuz yoksa sorun yok
Mış miş dedim çünkü ben bu bilgileri şahsen anatomik tıp kitaplarından okumadım. Bunları tıp doktorlarından dinledim. Benim şahsen okuyup, araştırdığım, laboratuvar ortamında deney yaparak elde ettiğim bilgiler değil.
Ama benim 4 sene dirsek curuttugum konular neyse cok önemli değil
Saçmalık birde genelleme yapmış ben sadece erkekleri arzuluyorum aksi bana iğrenç geliyor saygı gln duymuyorum kadın erkeği arzular erkekte kadını
Kendi adına konuş. Ve insanların cinsel yönelimine iğrenç diyemezsin. İğrenç olan senin homofobik ve cahil olmandır.
Kadınların bence %60’ı bir birlerine ilgi duyuyordur.
Genelleme yapması saçma oldu ancak kimi kadın bunu içten içe arzuluyordur ama ben asla düşünemiyorum.
Bunlar açıklama yaparken niye milletitde ortaya atıyorlar ki. Sen öyle hissediyorsun hanım teyze bizi karıştırma ortaya
M al ya bu. Geçen Bi kadın hayranım beni rahatsız ediyor diyordu şimdi ne diyor
Ben duymuyorum ne olacak genelleme yapması saçma bence
benim için evet ama çok feminen olanlarla değil de azıcık maskülen olanlarla
Yani erkek gibi davranan sert kızlarla mı
@Ahmetbzk o kadar değil de saçının kısa olması, çok cilveli durmaması mesela
Hmm peki öyle olsun
evet doğru benimde zu sıralar maskülen kadın ılgımı cekıyor naısl iletişim kurabilirim
Kadınlar sevişmeye ve yalamaya daha yatkın oldukları için biseksüellik oranı oldukça fazla
Evet. Kadınlar kadınlara her zaman erkeklerden daha temiz, daha bakımlı, daha güzel gelir.
Genellemek doğru değildir. Bir kadın her zaman erkeği arzular. Kendi adına konuşsun
bir kadın her zaman erkeği arzulamak zorunda da değil. genellemek doğru değil
herkes kendi adına konuşsun
Arzularsa erkeği arzular bir kadın. Arzulamazsa da kendi tercihi
sen de başkaları adına konuştun. tüm kadınlar “erkekleri” arzulamak zorunda değil.
Bı kadın isterse erkekle olur istemezse de boşta kalır. Demek istediğim kadın kadını neden arzular. Bu sapkinliktan başka bişey değil.
Tabiki dediğin de haklısın bir kadın erkegi arzulamak zorunda değil tek de yapabilir. Ben cinsel anlamda konuşuyorum
ABLA
YAZDIĞINI OKUYOR MUSUN
yaziyorsun oraya her zaman kelimesini
erkeği arzulamak kadar kadını arzulamak da normal
ne alaka ben hiç arzulamıyorum ve midemi bulandırıyor düşünmesi bile
Eşcinsel olduğunuz için, başkalarını da eşcinsel yapmak zorunda mısınız siz? Saygı duyuyoruz diye, iyice zıvanadan çıktınız.
Her kadını bilmem ama çoğumuzda var emin olun
Kendi adına konuşsun bence.
uzman olmadığı bir konuda genelleme yapması doğru değil
Aynı şeyi bir erkek dese ne olurdu karar sizin
Katılmıyorum kendi cinsim ilgimi çekmiyor
Sonumuz o zatenn 😁...
Doğru ama şımdı erkekler aldatiyor o duygularımı kaybettim çok korkuyorum tekrar yasicam diye
Evet mlesef
Bu kez soru bize yonelik olmadigi icin rahatim yorum okuyup eglenmek istiyorum hsjfjsjs
Hormonlarinda dengesizlik olabilir
Bence de doğru söylemiş, her kadında vardır bu
öfff hayır kadınları sevmiyorum arzulamıyorum
Ne demek arzulamıyorum ceylan ablamız yalan mı konusuyor bak ne diyor herrrrr kadınnn jgkfkd
Yürübe koçum benim jffdzhagagah
Her kadın demeyelim de bir kısım diyelim😇
Ne tarafa doğru kusuyoruz? 🤔
Süper soru seçenlerde kusmğu hak ediyo.. Yazık beyinlere!!!
Eşcinselliği normalleştirmeye çalışıyorlar.
Anormal Mİ?
Normal mi?
Evet? Herkesin tercihi kendine. Sen öyle hissetmiyorsun diye bir başkası da öyle hissedemez diye bir şey yok. Sana normal gelmiyor olabilir ama saygı duymak gerekiyor. Bir kızın erkekten hoşlanması kadar normal bir durum bu.
Ne olursa olsun ben normal bulmuyorum. Bu benim fikrim.
Fikrinize saygı duyuyorum zaten, sizin fikrinize bir şey demedim. Sadece normalleştirmeye çalışıyor yorumunuza fikrimi belirttim.
Normalleştirilmemesi gerekiyor.
Helak edilen kavimler bile var ayrıca.
Bu meseleyi dine karıştırmamak en iyisi :) herkesin dini, günahı kendisine. Herkes müslüman da değildir zaten. Normal bir şey ve normalleştirilmesi doğal.
Evet, gerçi sizler işinize geldiği zaman dini karıştırırsınız.
Eşcinsellik Normal değildir, Normalleştirilemez. Bu cinsler için ibret olan kavimleri duymak sizin zorunuza gidiyor.
Ben sizin fikrinize saygı duyduğumu belirtirken siz neden saygı duymamakta zorlanıyorsunuz :) saygı duymamak cahillerin işidir yapmayın. Eşcinsellik normaldir, dünyada birçok eşcinsel bulunmakta, bazı ülkelerde evlilik izni olmaktadır. Hatta şu an birçok eşcinsel kişiler de evli 😇 Normal olmasaydı bunlar olur muydu sizce? Bir kere normal olmasaydı psikolojik tedavi görmeye zorlanır, bu kadar büyütülmeden biterlerdi. Ben eşcinsel değilim, sadece erkeklerden hoşlanıyorum. Onları savunduğum onlardan olduğum anlamına gelmez. Sadece destekliyorum çünkü saygı duyuyorum. Çok dini karıştırmak istiyorsanız eğer; yarın bir hristiyanın başına bir şey gelirse, onu bir müslüman olarakta desteklerim. Bunun için de hristiyan olmama gerek yok, bilmem anlatabildim mi? :)
Ben dediğimin arkasındayım, bu kadar...
Ne saçmalıyor. Kendi adına konuşsun bizi katmasın
Hayır, düşüncesi bile mide bulandırıcı.
Benim adıma neden konuşuyor çok ayıp
Yadırganmamak için fikrini genele vurmuş
Kendi erkeklerden ne çekti acaba 😂😂😂
Aşk değil ama beğeni oluyor yalan yok
Cinsel tercihi saygı duyarım..
Böyle bir konuda genelleme yapmak doğru değil
Bu kadından nefret ediyorum sizde öyle yapın
Ya sus be iyice zınavadan çıktınız
Dünyanın sonu geliyo 🤣 artık normal bunlar
Ya herkes birbirine saygi gostersin yeter
Kişiye göre değişen bir şey
Milletin canı sıkılıyor artık
evet öyle özellikle de sarhoşken
Cidden mi?😳
evet ne olmuş
Neden sarhosken oluyo peki
adı üstünde sarhoşluk
Normalde oluyomu?
neden soruyorsun olmuyor ama sanane
Feminazi
Herkes bir değil. Kadın olmayı seviyordur.
Arzulamak? Düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Hiç değilse haklı değil canım
Haklı bencd
Her kadın gizli lezbiyenmidir
Evet
Bu karıyı ne anladım ne sevdim. Bence gereksiz
Yani bu durum biraz karisik bence
Boş yapmış. Herkes derken ben hariç.
Marjinal bir açıklama olmuş bilemedim
Hayır değil o ne be
Öyle deme aicha
Salın beni 🤦♀️