Takip ettiğim sayfalardan rastgele önüme gelen bir video buldum. Pek de bana uymayan keza kadınları düşüren bir itemde bulunan Şeyma Subaşı'nın bir videosuna rastladım.Şeyma Subaşı.Videoda özetle şunu anlatıyor Şeyma;
" Ben sevgilimin bana sahip olmasını isterim. Böylece onu yükseltebilirim. Ben sevgilimin malıyım. Normal olan da bu zaten hani kadın olmasını da biliyorum. Ben böyle bir kadınım."
kadınlar ilişkide böyle olmalı zaten mal derken gerçekten nesne anlamında mal olmuyorsunuz baskınlığın erkeğe bırakılması ne kadar baskın kadın olsanızda hoşunuza gidecektir zaten seninim diyeceksinizki karşılında aldığınız tepkiler hoşunuza gidecek kadın erkek yaradılışı bedenen ve ruhende bunu ister erkek her zaman kadını sahiplenmeli baskın olmalı
Bu tip kadınlar mal olmaktan mutluluk duyarlar. Ama, zenginin malı. Kendisiyle denk birisine karşı asla böyle bir cümle kurmazdı. Ali Ağaoğlu, zevceleri için ''Bu çantaların sahipleri de benim malım'' ifadesini kullanmıştı. Bu kadın için gurur kırıcı bir söylem ancak Ali Ağaoğlu ile birlikte olan kadınlar bundan şikâyetçi mi? Değiller. Hatta belki de işlerine bile geliyordur. Velev gelmese asla katlanmazlardı bile.
Ben ne Ali Ağaoğlu'yu yadırgıyorum ne de Şeyma Subaşı'yı. Bir kadın, bir erkeğin kölesi olduğunu kabul etmişse ben ona dil uzatmam. Bir erkek, 4 kadınla evlilik yapmışsa ve 4 kadın da buna razıysa buna da dil uzatmam. Alan memnun, veren memnun. Kime ne? Millet grup seksi tenkit ettiğinde ''Herkesin cinsel yönelimine karışmaya hakkın yok'' denir, tamam işte bu tarz magazinde gündeme gelmek isteyenlerin söylemlerini de çok kâle almayalım. Kadının sıfatını görünce soğuma geliyor çünkü artık.
Kadınlık değil burada bireysellik söz konusu. Ve kişi birinin malı olmak isteyebilir isteyemez sana ne? Sen milletin kadınlık tanımıyla davranmak istiyorsun diye o kişi de mi öyle olmak zorunda? Bu mu kadın özgürlüğü? Ben de birini gerçekten sevsem kölesi olurdum herhalde. O zaman gerçek erkeklik bilmem ne bıdı bıdısı eder miydin? Sana ne size ne yav
Benim kadınlığım bir erkeğin sahiplenmesine kalmadı! Eğer böyle olacaksa eyvah eyvah Bu kadına gelince mal olduğunu bilmek için söylemesine gerek yok zaten Birine bağlı olmak onun malı olmak anlamına gelmez Kadının önce kendine saygısı olacak
Parayla fuhuş yapanlardan tek farkı miktarı 😏😏 E5 te 50 ye 100 satıyor kendisini seks işçileri bunun gibilerse pahalı Fa.. şeler.. Kısacası parayı basınca binersin üstüne vurursun kırbacı 😏 Keyifli günler.