Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisine bir bekaret muayenesi yapmak lazım. Hala bakire mi değil mi diye. Bekaretini nasıl kaybetmiş? Yani bir erkekle seks yaparak mı? Yoksa penis benzeri bir aleti ya da dildoyu oraya sokup penisi taklit ederek mi bekaretini kaybetmiş? Çünkü her zaman lezbiyense bekaretini kaybetmemesi ve vajinasına penis girmesini istememesi gerekirdi.
Sinir oluyorum böyle açıklamalar yapanlara. Ulan kendin ne tamam ye kimsenin umrunda değilsin. Sırf başka kadınların umrunda olmak için partner elde edebilmek için işte bütün kadınlar aslında biraz lezbiyendir diye çıkmıyorlar mı sinirimi bozuyorlar.
Bütün kadınlar vajinal orgazm yaşamak için erkek cinsel organına penise ihtiyaç duyarlar. Lezbiyenler de dahil. Madem ihtiyaç duymuyorsun ölene kadar bakire kal. Vajinana hiçbir cismi sokmadan tatmin ol. Lezbiyenlik kadınları yüzde yüz seksüel doyuma ulaştıran bir şey değildir. Hiçbir kadın da ilelebet lezbiyen değildir. Hemen hemen hepsi ya heteroseksüeldir ya da biseksüeldir. Yani lezbiyenlik diye bir şey yok. Aslında kadının seks yapma, seksten zevk alma şekline aykırıdır zorlama bir iştir.
Kendi tercihidir diyenler olmuş. Biz onun tercihine bir şey demiyoruz. İlgilenmiyoruz ama onlar tüm kadınlar onlar gibiymiş gibi göstermek için bütün kadınlar aslında lezbiyendir de kendilerine itiraf edemezler diyorlar. Sonra buna tepki gösterince ben lezim benim cinsel tercihlerime saygı gösterin diyorlar. E orrrr sen kalkıp heteroseksüel kadınların heteroseksüel tercihlerine saygı duymayıp heteroseksüelliği yok sayıyorsun. Ama doğal yani evrimin bizde kurduğu düzenek eşeyli
üreme/ heteroseksüelliktir. Evrim insanı ve tüm canlıları bitkiler de dahil eşeyli üremek zorunda bırakmıştır. Üreme iç güdüsü tüm açık sistemli canlılarda ortaktır. Bunun içinde bir dişi ve erkek üreme organına ihtiyaç vardır. İnsan da hayvan da bu üreme isteğini seks yapmak şeklinde ifade eder doğal ortamda. Yani güzelim günün sonunda seks yapmak istediğinde bu isteğin temelinde üreme ihtiyacı ve bir erkeğe olan ihtiyacın yatıyor. Yine seksüel açıdan orgazm olabilmek için de içine bir şey almak istiyorsun o içine almak istediğin şey penisin kendisi penis de erkekte var.
Gay, travesti gibi erkeklerin seksüel bir zevk almak için vajinaya ihtiyaçları yok. Seks oyuncaklarına ihtiyacı yok. Çünkü vajinanın penisin etrafını sarıp kasılması yeterlidir. Bunu makat da gerçekleştirebilir. Nitekim eşcinsel/gay erkekler seks yaparken biri dişildir dişi eğilimdedir. Makat vajina şeklinde kullanılır. O da penisin etrafını sarar ve sıkar. Yani erkekler cinsiyet değiştirmeden bile gay şekilde (aktif-pasif) seks yaparken dişinin vajinasının yaptığını anal olarak yapabilirler. Karşılıklı doyuma ulaşabilirler. Ama lezbiyenlikte ise kadın, kadın cinsel organına sahip olduğu müddetçe seksten zevk almak için vajinada doluluğa ve hareketli bir şeye ihtiyaç duyar. Bu kadının kadına verebileceği bir şey değil. O yüzden de bunu gidermek için bir sürü seks oyuncağına ihtiyaç duyuyorsunuz. Yani sizin lezbiyen olarak seks yapmaya çalışıp zevk almak zorlama bir iş. Yani o laf yanlış doğrusu şöyle olmak zorundadır: “HER KADIN HETEROSEKSÜELDİR HER KADIN SEKSTE ORGAZMA ULAŞMAK DOYUMA ULAŞMAK İÇİN HEM KLİTORAL HEM DE VAJİNAL OLARAK UYARILMAK ZORUNDADIR. SEKS YAPARKEN PENİSE İHTİYAÇ DUYUNCA, O BANA PEK DE BİR LEZBİYENLİK GİBİ GELMİYOR” Eğer öyle değilse bütün lezbiyenlerin ilelebet bakire yani seks esnasında hiç penise ihtiyaç duymayacak şekilde vajinaya bir şey sokmayarak doyum sağlamış olması lazım. Ama bunların cinsel geçmişine baksan bir sürü erkekle son derece domine edilerek seks yaptığını görürsün. Yani aptalca bir şey esasında. Böyle uzun ve sert açıklama yapmamın sebebi “BÜTÜN KADINLAR ASLINDA LEZDİR” diye açıklama yapması ve bunun gibi açıklamalar yapılmasıdır.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Insanlarda her duygu mevcut senin bunu gün yüzüne çıkarıp çıkarmaman ile alakalı bu birazda.
Sürekli kadınlara bakıp onlardan haz almaya başlarsan bu yönünü ortaya çıkarırsın.
Ablamız bizi sapkınlığa sürükleyecek belli ki.
Kişi meşgul olduğuyla haşır neşirdir.
Valla benim aklıma bile gelmiyor kadınlara başka gözle bakmak.😀😀00 Yorumla
Hayır. Herkesin tercihine saygılıyım ama benim tercihim karşı cins oldu hep. Bir erkek olarak hep kadınlarla yani karşı cinsle aşk yalamak istedim. Doğru olan karşı cinsi arzulamak. 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılYahu bu kadın bunu diyeli çok oldu.
Ayrıca olabilir, kendi tercihi.100 YorumlaMagazin konusunda 881 cevap paylaştı. hayır haklı değil her kadın kadın arzular
her erkek erkek arzular diye bişey yoktur.00 Yorumla
s +1 yılHer kadının aslında biseksüel olduğuna dair bir görüş var... fırsatı olmayan bunu deneyimleyemiyor hepsi bu diyorlar, ve hem kadınla hem erkekle ilişki yaşayan kadınlar, kadınlarla daha çok zevk aldığını söylüyorlar... yargılayacak bir durum yok, herkesin kendi tercihi
30 Yorumla- Magazin konusunda 492 cevap paylaştı.
u +1 yılYoo her kadının içinde kadını arzulayan bir taraf yok. Kendi hayatı evet ama düşüncelerine saygı duymamız için “her kadın” diye başlamayacak o cümleye. Kendi biseks, Lez olabilir bunun nasıl tepki alacağını kestiremediği için böyle bi cümle atmış ortaya. Ama hiç bir zaman bir kadını arzulamadık :D o da bizim gibi kadınları arzulamasın
20 Yorumla
+1 yılKadında erkek, erkek de kadın hormonu olduğunu unutmamak lazım meraka ve etik değerlere ve toplumsal ve dini durumlara bağlı olarak insanlar kendini kısıtlar veya zorunlu hisseder. Bu ölçütlerin dışına çıkanlar istedğini yapar zaten. Sonuçta uyarılmak kadını erkeği etkisi sabit bir şey değil. Bazen bir nesneler bile buna neden oluyor. O yüzden koskoca bir sektör oluştu cinsel ürünler sektörü.
00 Yorumla
+1 yılKadınların bi al benisi var son yıllarda gelişen modaya uygun seksual bölgeleri ön plana çıkartma durumu var
İşte belirgin toplu kalça bakımlı eller ince bel giyim de dekolteyle cabası
Kadınlar bile kendi cinslerine ilgi duymaya başlayacak kadar çekicileştirilmiş moda bu yüzden olabilir00 Yorumla
+1 yılBunu her kadına yorumlayarak insanları sapıtma yoluna götürme peşinde koşmuş, hayır yani bu ülkede beş vakit namaz kılan ehli sünnet itikadında kadınlarımız var.
O yüzden kendi ahlaksızlık durumunu başkasına meşru yapmaya çalışmasın53 Yorumla- +1 yıl
Beğenen kadınlara herkese teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Ehli sünnet değilim. Eşcinsellik, biseksüellik gibi şeyler ahlakla da ilgili değildir. Ama ben heteroseksüel bir kadın olarak bu karının açıklamasına karşıyım. Bunu bazı gayler/trans kadınlar (biyolojik cinsiyeti erkek, sonradan kadın olan) da erkekler için söylüyor. Neymiş: “Her erkek aslında gaymiş/biseksüelmiş.” Kendin kendi özelinde ne halt edersen et ama bunu genelleyemezsin. Cinsel yönelim konusu öyle bir şey ki mesela bir hemcinsin tarafından fiziksel uyarılmış olmak atıyorum erkeksin gay bir erkek penisine dokundu uyarıldın ya da kadınsın lezbiyen bir kadın vajinana dokundu uyarıldın. Vücut cinselliğe kendini hazırladı. Bu seni yine eşcinsel (gay/lez/biseks) yapmaz. Çünkü bedenimiz bir makine gibidir. Gerekli yerlere gerekli müdahaleyi yaparsan orayı aldatırsın. Tek yapman gereken şey hassas bölgeleri bilip sinir uyarımı sağlamak. Ama hayallerinde, fantezilerinde karşı cins mi var hemcinsin mi var? Yoksa her ikisi de var mı? Esas mesele bu. Yine 40 yaşında bir adam/kadınsın ama kırsalda bir yerde yaşayan bir ergenken hormonlar delirmiş tabi cinsel isteğini gidermek istiyorsun. Ama yasak. Sana eşcinsel bir erkek/kadın yaklaşıyor sen de bunu kendine zarar vermeden erkeksen aktif şekilde kadınsan kadınlarda aktif pasif diye bir şey yoktur, gideriyorsun. Ama o olaydan sonra 40 yaşına kadar hep karşı cinsle ilişki yaşamışsın hem de isteyerek yaşamışsın. İşte böyle bir ilişki hali bile kişiyi eşcinsel/biseks yapmaz. Çünkü 1 seferliğine olmuş. Bir zorunluluk halinde yoklukta, mekanik bir haz için olmuş. Kendine mastürbasyon yapmamışsın da başkasıyla birbirinize yapmışsın gibi. Seks sadece fiziksel bir şey değildir ruhsal duygusal psikolojik bir şeydir. Ruhsal, duygusal, psikolojik olarak karşı cins mi hemcinsin mi yoksa her ikisini de mi arzuluyorsun. Esas mesele bu. Bunun cevabını da insan sadece “DÜRÜSTÇE” kendisine verebilir. Zaten insanın bilinçaltı insanın bile kabul edemeyeceği kadar dürüsttür ve susmaz bir patlak bulduğu anda kendini sızdırır bilince.
- +1 yıl
@CevapVerin518 bu yorumu benim görüşünün altına yapmaktaki amacımız nedir sorunun kendisini direkt olarak yapabilirsiniz, ayrıca ehlisünnet demek dört mezhepten birine tabi olan Müslüman insan demektir haram helal et dikkat eden insan demektir sizin inancınız beni ilgilendirmez ama söylediklerinize katılıyorum bazı insanlar kendi yaptıkları ahlaksızlıkları bütün erkekler evde kadınlara genelleme yaparak anlatmaları Elbette doğru bir şey değil, zaten bu kadının daha önceden sosyal medya üzerinden şarkıcı İntizar ile videosu da çıktığını biliyorum yani kendi bedenindeki özelliklerini isteklerini sanki bütün insanlar da varmış gibi göstermesi doğru bir yaklaşım değildir, zaten bugün televizyonlarda dizi film olarak yayınlanan içeriklerin birçoğunu baktığınızda insanların ahlakını huzurunu aile birliği mi bozduğunu fazlasıyla görürsünüz.
- Magazin konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılSenin biseksüellik fantezin lezbiyenlik fantezin varsa bunu her kadın diye abartarak söylemezsin. Herkes bir değildir.
50 Yorumla
+1 yılEşcinsellerin herkesi eşcinsel yapma çabasına anlam veremiyorum. Hem aynı terane
60 Yorumla
+1 yılBence haklı … bazen gerçekten bir kadının naifliğine ihtiyaç duyuyoruz … kadın bedeni her zaman daha nazik ve daha estetiktir. Kendi adıma böyle düşünüyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım bi doğruluk payı var. Son sevgilim de yolda yürürken güzel çekici bi kadın görünce ağzı sulanıyordu. 3 kadın olarak seks yapmışlığı da var erkek olmadan. Biseksüel olduğunu biraz kabullenmekte zorluk yaşadı ama kabullenmişti. Sonra da seks yaptığı kadınlardan birini aramıza almıştık. Kısacası kadınlarda bu çok görülüyor bence de
00 Yorumla
+1 yılKadınların neredeyse yarısı hemcinsinden hoşlanıyor bu gerçek kadınların %48’i biseksüel eğilimli sadece kadınlardan hoşlananların oranı bile %5 civarıymış yani Gay erkeklerden daha fazlalar. Bu araştırmanın kaynağını bulursam ekliycem alta.
10 Yorumlaher kadın potansiyel bise. ksüeldir şeklinde bir önerme duymuşluğum vardır. doğrudur değildir tartışılır , konum bu değil... ama bu kadının sözünü sadece ucuz bir gündeme gelme çabası olarak görüyorum..
10 Yorumla
+1 yılBana fazla ters
Yok ben bi kadını hem duygusal hem cinsel hiçbir şekilde arzulayamam
Erkekler iyidiirrr..41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar bir kere olsun bile ilgimi çekmedi.
Kendini normelleştirme çabası içinde, ki buna gerek yok. Biseksüel olmanız zaten normal bir durum. Kendinizi normal görmek için diğer insanlarıda kendiniz gibi göstermeye, görmeye ihtiyaç duymayın.40 Yorumlaİki kör zeytin yiyormuş... kör diğer köre neden zeytinleri çift çift yiyorsun deyince... sen körsün nereden biliyorsun diye sormuş... diğer kör: ben öyle yiyorumda...
20 Yorumla
+1 yılBen de başka kadınları çok beğeniyorum gerçekten ve göre göre bende o kadınlar gibi güzelleşiyorum zamanla ama bu aşk anlamına gelmiyor tabiki hayranlık olabilir
20 Yorumla
+1 yılNasıl böyle bir düşünceyi genelleyebiliyor çok yanlış
20 Yorumla
+1 yılNe sacma bi aciklama ya Kendi lezbiyense bizden ne istiyor.. asla bir kadini arzulamadim Kendi adina konussun genelleme yapmasin Istedigi kadininda altina yatsin bize ne bundan
22 Yorumla- +1 yıl
👍
Ceylan ertem hanımefendiye katılıyorum. Kendisi ünlü bir düşünür galiba. Aynı zamanda sesli düşünüyo, bende hep sesli düşünürüm. Hatta bazen bağırarak düşünürüm. Bu babamın pek hoşuna gitmediği için bazen boks maçı yapıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun aynısını gay biseks erkekler de söylüyor. Bütün erkekler aslında gaydir/biseksüeldir şeklinde katılıyor musun? Cinsle yönelim herkese genellenebilir mi?
+1 yılŞu karının ağzına 2 tane çakasım geliyor ne alaka mk herkesi kendin gibi sanma
50 Yorumla
+1 yılKendisi istiyor olabilir ama bunu genelleme yaparak öyleyip birde "herkes istiyor inkar etmesin kimse " demesi yanlış olmuş.
30 Yorumlabu bilimsel ve psikolojik olarak kabul gören bi durum. Bilinç altında kalabiliyor ömürboyu veya bilinç üstünede çıkabiliyor. Hatta daha baskınlaşabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle bişey yok. ben tamamen kadınlardan hoşlanıyorum ama ablam tam tersi. bir kadınla öpüşme fikri bile midesini bulandırıyor. bence cinsiyetlere cinsel yönelim atfetmek yanlış
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk nerden biliyorsun.
- +1 yıl
Çünkü erkekte penis var kadinda yok
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk oekfeopfkwofdkefopek
- +1 yıl
Niye güldün
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk ne zekisin ya sen sen çok fazla kadın mı tatmin ettin 15 yaş ergen
Cevap sahibi+1 yıl@serkaann1 aklınız fikriniz o-rospu çocukluğunda. sen demekki kardeşlerinle öpüşüyorsun. kız kardeşin varsa s-ikmişsindir de onu
Cevap sahibi+1 yıl@serkaann1 aynen
+1 yılhepimizin kendi hayatı kendı tercıhlerı ben arzulamıyorum ama arzulayana da yorum yapamam o kadar alıştık kı onceden duymadıklarımızı duymaya yasamaya olabılır dıyorum sadece
10 Yorumla
+1 yılHaksız çünkü benim kadına karşı zerre ilgim yok. Hele bir de aşk mı hayır
40 YorumlaKendisi biseksüel diye neden herkesi öyle sanmış. Saçma. Doğru değil
40 Yorumla
+1 yılSen öylesin diye herkes öyle olmak zorunda sanki çok sçma kadın olarak hemcinsimle düşünemiyorum bile iğrenç
28 Yorumla- +1 yıl
iğrenç demeniz doğru değil
- +1 yıl
Homofobik olman iğrenç.
- +1 yıl
Neden iğrenç olsun yani zevk meselesi💓
- +1 yıl
@itallfelldown aklısınız sonuna kadar aşırı iğrenç 🤮
- +1 yıl
bence herkes kendi hayatına bakmalı bir başkasının hayatı için bu tarz ithamlarda bulunmamalı
- +1 yıl
Zevk meselesi dediğimiz sarışın mı esmer mi gibi değil eşcinselliği normalleştiremem kusura bakmayın
- +1 yıl
@itallfelldown sonuna kadar haklısınız 👏 zaten normal bir durum değil
- +1 yıl
normali tanımlar mısınız? benim bildiğim kadarıyla şu an eşcinsellik “hastalık” olarak tanımlanmıyor. dinen de düşününce herkesin dini kendine ve herkes müslüman olmak zorunda değil. o zaman normal sizin için neyi ifade ediyor? @Tubaacelyaaa
bu bir seçim hocam yönelimdir genel olarak kıyaslanamaz kişiye özel cinsel yönelimdir ve o kişiyi bağlar
22 Yorumla- +1 yıl
Aklı başında bir yorum
+1 yılKendi adına konuşsun canım mı bu kadın homofobik değilim ancak bir kadınla sevişme düşüncesi midemi alt üst ediyor
25 Yorumla- +1 yıl
Deneyimlemeden konusma
- +1 yıl
Namuslu kadın bir başka oluyor
- +1 yıl
@MertAltunkynk sekter oradan 😂😂😂😂 eline Shakira resmi yapıştırıyorsan bilemem. 😂😂😂😂
- +1 yıl
@MertAltunkynk bu benim için gerçekten çok büyük bir kayıp 💩😂😂😂
- +1 yıl
@MertAltunkynk Sen sadece tüm beden olarak girersen anca o zaman büyük ve kalın olabilirsin. Zira IQ düzeyin bir penisle aynı. Fiziksel olarak da penise benziyorsun. 😂😂😂😂😂
+1 yılBüyük sallamış. Iıyyy nefret ediyorum kadınlardan ne arzulaması yaa. Şu canım canım genellemeler iğrenç, sende lezlik varsa diğer kadınlara ne
20 Yorumla
+1 yılBence doğru değil yeryüzüne birbirinin parçalarını tamamlaması adına iki cinsiyet gönderilmiştir. Son zamanlarda yapılan oyunlar tamamen toplumun yapısını bozmak amaciyladir. Sonumuzun gelmesini istemiyorsak kanmayalım.
50 YorumlaRenkler ve zevkler tartışılmaz derler. Kendi zevki saygı duyarım. Ama bana göre her kendini cinsel kimlik olarak kadın gören insan , harbi (dürüst, sadık, ilgili, vb) bir adamla aşk yaşamak ister.
01 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyen ve hetero erkekler erkeklerle aşk yaşamak istemez.
+1 yılEşcinsellerin herkesi eşcinsel yapma çabasına anlam veremiyorum. Hep aynı terane
30 YorumlaGenelleme yapmak yanlış tüm kadınları eşcinsel mi yapmış
30 Yorumla
+1 yılİlginc😕 bu yasima kadar hic olmadi oyle bir duygum. Ben karsi cinsi cekici buluyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
@serkaann1 sagol
Herkesin tercihi saygı duymak gerekir ama her kadın derken saygı göremedim şahsen hiç kadına böyle bir şey hissetmedim
10 YorumlaBir benzerini bir kız arkadaşımdan duymuştum. Her straight kadının içinde biseksüel bi taraf olduğunu söylemişti.
10 Yorumla
+1 yılKendisi böyle düşününebilir, aşk yaşamak isteyebilir fakat bunu genellemesi yanlış. Herkes ne isterse onu yaşar sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılHormonlarında bozukluk vardır bu da bahanesi normal yaradılıştaki hiç kimse böyle biseyi arzulamaz
20 YorumlaHer kadın olmasada 10 kadından 4 ya da 5 i diyebilirim.
20 Yorumla
+1 yılBiseksüelim fakat her kadın adına konuşmak saçma. 🥳
20 YorumlaHaksız. Hiç bir kadına karşı duygusal bir şeyler hissetmedim, hissetmem de…
20 Yorumla
+1 yılher kadını bilmem de benim içimde öyle bir yan olduğu kesin
20 YorumlaTercihler Fikirler Kimsenin Zihnini Açıp Değişemeyiz Kendi Düşüncesi Kendi Tercihi Deyip Geçmek Lazım
00 Yorumla
+1 yılYani her kadın diyemeyiz. Genellemesi saçma olmuş. Ben ilgi duyuyorum ama herkes duyuyor demesi çocukça :D
00 Yorumla
+1 yılHiç bir kadına ilgim yok olmadı da bu yaşıma kadar kendim dışında. Bence o kendi tercihini genelleme yapmis hiç etik degil
00 Yorumla
+1 yılToplumsal yapı buna itiyor kadınları maalesef biseksuellik kadınlarda ergenlikte bastırılmış duyguların kaçış yolu olarak çıkıyor
00 Yorumla- Magazin konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılIyyy midem bulandı valla bu tip insanlardan sen kendi adına konuş genelleme yapma boş yapma da
10 Yorumla
+1 yılHer kadın abartılı bir söylem, bunun doğru olduğunu sanmıyorum
10 YorumlaBelki her kadın etmez. Biseksüel olarak bunu söylüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHasta mi o kadın içimde kadın falan arzulayan bir yan yok dünya ahiret bacım bütün kadınlar
11 Yorumla
+1 yılKadın haklı bende böyle çok seksi kadın gördüğümde içim bir hoş oluyor. Tahamlanıyorum ahahahah😄
12 Yorumla- +1 yıl
Her kadın lezbiyenmidir
+1 yılAbla o iş öyle değil, her kadının cinsel kimliği farklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kadınları arzulayan yan yok içimde, şu genellemelerden gerçekten nefret ediyorum yok her kadın şöyle yok her erkek şöyle falan da filan da
20 Yorumla- Magazin konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSacmasapan konusmasin. Niye kadinlara ilgi duyalim erkekler varken?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFreud musun la sen? Psikoseksüel tespit yapıyor bir de. Abla git şarkını söyle rapçilerle düet falan yap.
20 Yorumla
+1 yılTadamadiğı duyguları arzuluyor olabilir... lezbiyenlik gibi... mutlu olmak adına 💙
00 YorumlaBenim açımdan öyle değil genelleme yapması saçmalık olmuş
00 YorumlaMagazin konusunda 409 cevap paylaştı. Haklı tabiki, bunu itiraf edebilmesi de büyük cesaret helal olsun 👏
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat