Ahahahaha ay ne kadar dar düşünceli varliklarsiniz ya cidden birincisi her kadın açık değil kapalı olanlar var bir diğeri her acık kadın da orasını burasını açmıyor sadece kapalı değil bir diğer mevzu da hiçbir kadın bana bakılsın diye açık giyinmez kendisi nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir sizin gibi abazalar da her haltı kendinize yoruyorsunuz emin olun senin gibilerin gözümüzde değeri bile yok 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İsterse donsuz konser versinler size ne ya istediğini giyerler 😂😂
müzik dinlemeye gidiyor adam nude izlemeye değil :D konu nude olsa adam p*rn izler evinde müzik eşliğinde :D
Ne alaka lan 😂 görmemişler ya shsbs
donsuz ne alaka diyorum bende :D kocasının görmesi yetmemiş mi
Ya Allah Allah lafın gelişi diyor ya aman sende djdbdj
Kedini nasıl güzel hissediyorsa benim açımdan problem değil
düşünsene erkek bi sanatçı mahmut tuncer karşında bu şekil konser verse :D yanında ailen olsa ne yaparsın sonuçta bir beden kadınlarda yok
İnsanlar kendini nasıl iyi hissediyorsa skıntı yokk
Coğrafya bilginiz yok herhalde kaç tane komsuusi bar bize çok uzak bize nasıl gelsin sacmalalmayin
Bi zahmet konser bu yani açık seçik istediği gibi giyinebilir
sen müzik dinlemeye mi gidiyorsun yoksa nude izlemeye mi?
İkisi de
gülşen efsanedir seside fiziğide giyim tarzıda
Bence görsellilte önemli gülşenin sahnesi pahalı. Görsel şölen sunması yerinde isabetli.
sen müzik dinlemeye mi gidiyorsun yoksa nude izlemeye mi :D
niye gösterecek misin yoksa sende eline mikrafonumu alıp :D
kendin sürtündün lafa :D
Olabilir herkesin kendi seçimi saygım var
Yakında bikini ile konser verirler sanırım
inşallah bikini olur üzerlerinde
Bskxnwjxja sizin gibi abazalar hiç görmemiş gibi aç kurt gibi baksınlar zaten dimi bir bitmediniz be
siz açarken bişi yok biz bakınca neden sorun oluyor :D bakmamız için böyle yapmıyor musunuz ;)
Ahahahaha ay ne kadar dar düşünceli varliklarsiniz ya cidden birincisi her kadın açık değil kapalı olanlar var bir diğeri her acık kadın da orasını burasını açmıyor sadece kapalı değil bir diğer mevzu da hiçbir kadın bana bakılsın diye açık giyinmez kendisi nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir sizin gibi abazalar da her haltı kendinize yoruyorsunuz emin olun senin gibilerin gözümüzde değeri bile yok 😂😂
Sanatçı olmadıklarını.
İğrenç ve özenti
gitmem