Müzik & Etkinlik Konserde erkeklerin omzuna çıkan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Konserde erkeklerin omzuna çıkan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konserde erkeklerin omzuna çıkan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. bana temas etmedikleri sürece sorun çıkartmam. 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 791 cevap paylaştı. Aaaa ne kadar da bir erkeğin omzuna çıkmış bir kadın derim. 0 0 Yorumla
Koyluguzeli_90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkekleri iyi kullaniyolar 2 1 Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl Kesinlikle ilerde de her türlü manipüle eder o erkeği, ailesine karşı bile ;) Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 350 cevap paylaştı. Ölmeden önce yapmak istediklerimden 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 365 cevap paylaştı. K*ş*r olduklarını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bana temas etmedikleri sürece sorun çıkartmam.
Aaaa ne kadar da bir erkeğin omzuna çıkmış bir kadın derim.
Erkekleri iyi kullaniyolar
Kesinlikle ilerde de her türlü manipüle eder o erkeği, ailesine karşı bile ;)
Beni taşıyan olmaz 🤭
8ğrenç, ergen, mal, saçma
normal bir şey tuhaf karşılamam
Fırsatı değerlendiriyor işte ne olsun 😂😅
Ölmeden önce yapmak istediklerimden
dostum
Kudurmuşla
Ksarlar hepsi
K*ş*r olduklarını
Hoplatılası kızlar
Burdan söylemem ayıp
Neymişş