Magazin Mavinin büyüsü adına! Bu güzelim mavi elbise Şevval Şahin’e mi Seren Serengil’e mi yakışmış? BaşaramadıkAbisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şevval daha iyi olmuş gibi, sizin fikriniz nedir? Seren’e yakışmış. Şevval’e yakışmış. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mavinin büyüsü adına! Bu güzelim mavi elbise Şevval Şahin’e mi Seren Serengil’e mi yakışmış? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
delirdimişte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl C şıkkı askıda daha güzel durmuş. Gerçekten bu nasıl bir tasarım? Alimünyum folyo daha şık gözükürdü ๑ 0 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Şevval şahin 'in fiziğini hiç beğenmiyorum fazla zayıf bence ve orantısız buluyorum elbiseyi hiç taşıyamamış bence 0 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cidden güzel elbiseymiş.Uzun boylu ve zayıf her kadına yakışır gibi 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Elbise lastikli çarşafa benziyor hiçbirine yakışmamış. 0 0 Yorumla
Mrs-Dahlia Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl ikisine de yakışmamış aslında ama Seren bir tık daha iyi görünüyor bence 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl o elbise ne yaa, saten nevresim takımını dolamışsın gibi 0 0 Yorumla
Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl İkiside berbat elbise demek için şahit lazım 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 363 cevap paylaştı. İkisine de yakışmamış 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. İksinde de kötü 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Şevval 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. Sağdaki kimse ona 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
C şıkkı askıda daha güzel durmuş. Gerçekten bu nasıl bir tasarım? Alimünyum folyo daha şık gözükürdü ๑
Şevval şahin 'in fiziğini hiç beğenmiyorum fazla zayıf bence ve orantısız buluyorum elbiseyi hiç taşıyamamış bence
Cidden güzel elbiseymiş.
Uzun boylu ve zayıf her kadına yakışır gibi
Elbise lastikli çarşafa benziyor hiçbirine yakışmamış.
ikisine de yakışmamış aslında ama Seren bir tık daha iyi görünüyor bence
o elbise ne yaa, saten nevresim takımını dolamışsın gibi
elbiseyi beğenmedim benn
Şevval e daha çok yakışmış
İkiside berbat elbise demek için şahit lazım
Seren bir başka güzel 😍
Ikisindede berbat duruyor
İkisine de yakışmamış
Ne elbisesi!!! Ben elbise falan göremiyorum…
2. Resimdekine daha çok yakışmış
Elbise çok kötü
İksinde de kötü
İkisine de yakışmamış
Serene
Sevvale yakisms👍😉
Şevvale yakışmış
Bilemedim
Şevval
İkisine de yakıştıramadım
Yakışmış.
Seren