Moda & Stil Mavinin güzelliği sizce de rengi ve modeli güzel değil mi? İzmirliPrenses00Fenomen Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 ❤️❤️✌️Çok beğendim rengin tonunu ya sizce de nasıl? Mavinin güzelliği sizce de rengi ve modeli güzel değil mi? Görüş Yaz 25 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 27 , eig 54% 7 ay Evet kimine çok güzel yakışabiliyor kadınları daha çok zarif gösteriyor tabi elbisenin şekli de önemli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Tabiki kıyafet modeli de iyi ise tam oluyor Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 1b görüş paylaştı. Modelden anlamam ama mavi renk genel olarak iyidir izmir’li Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Bence de iyidir güzeldir Yorumla
LimOncuuu Takip Et Yoda Yaş: 41 , eig 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 313 görüş paylaştı. Başka bir tarz bulmalısın bu model itici göstermiş seni. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Kısmet Yorumla LimOncuuu 7 ay Kısmetle alakası yok zevk meselesi Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Zevkler ve renkler tartışılmaz 🙃 Yorumla LimOncuuu 7 ay Evet öyle zaten, sadece sorduğun için uorum yaptım srni daha güzel kıyafetler iöşnde görmeknisterim Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Tarzı değiştirim sürekli yoksa sıkıyorum😂 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Moda & Stil konusunda 631 görüş paylaştı. Fotoda bir şey güzel, hepsinden daha güzel:) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 8 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay O ne 🙃 Yorumla PromisedLand 7 ay Sensin:) Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay 😂😂 yok yok konu büstiyer ama Yorumla PromisedLand 7 ay Ben sadece seni görebiliyorum fotoda:) Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Mavi bir büstiyer var bide 😂 Yorumla PromisedLand 7 ay Ama sen onu gölgeliyorsun:) Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Ama içindeki benim Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay İlk göze batan da dış olarak ilk görünen kıyafet Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 29 7 ay Moda & Stil konusunda 853 görüş paylaştı. Bu renge aşığım ve çok ta basarili görünüyor senmisin bu 😉 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 14 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Bu rengi bende çok sevdim 😊 Yorumla Esmergenc41 7 ay Eminimki sende daha şık 😉 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Yani bazen şık bazen rahat bazen özensiz hepsi var 😂 Yorumla Esmergenc41 7 ay Olsun 😂 keyifn tadın tuzun yerinde olduktan sonra Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay O her zaman yerinde 😁 Yorumla Esmergenc41 7 ay Ozaman ne giydiğinin ne yaptığının önemi yok 🤪😉 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Giyimin önemi yok evet ama yapılanlar önemli her zaman 😁 Yorumla Esmergenc41 7 ay Yapilanlar önemli evet ama ilk olarak sen iyi. olacqksin keyfin olacak 😀 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay İyiyim iyiyim ben hep 😁 Yorumla Esmergenc41 7 ay Yine kayboldun sanki 😀🙄 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Çok bakıyorum telefona aile ile zaman geçir dostlarla zaman geçir derken Yorumla Esmergenc41 7 ay Anladım soru sor arada bi ya Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Sorayım 😁 Yorumla Esmergenc41 7 ay Bikliyirim 😀 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 97% 7 ay Güzel turkuaz a benziyor tonu. Uçlarını fransiz mi yaptırdın? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Sarı ve Turuncu asla giymem bir Allahın kulu giydiremez.Mavi güzel bir renk ama kendine yakışan daha güzel renkler bulabilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Her renk güzeldir Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 4 ay Bu Mavi Renk En Sevdiğim Renk Favorim 😊⭐ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 4 ay Evet güzel bir ton mavinin Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 7 ay Moda & Stil konusunda 6b görüş paylaştı. Evet bence iyi bir renk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Kesinlikle öyle 😬
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 94% 7 ay Moda & Stil konusunda 514 görüş paylaştı. Bir albenisi yok bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Kısmet Yorumla
s seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 26 , eig 98% 7 ay Moda & Stil konusunda 304 görüş paylaştı. Bu rengi tam benim rengim çok sık kullanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Çok güzel renk ya bende çok sevdim 😁 Yorumla seymabasu1 7 ay Kesinlikle öyle turuncu İslam yeşili Saks mavisi hayat enerjisi gibi şey Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Renkli olsun bizim olsun o zaman ❤️❤️ Yorumla seymabasu1 7 ay Aynen 🎨🌈😇 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Yoda Yaş: 38 7 ay Moda & Stil konusunda 1,2b görüş paylaştı. Ojelerle birlikte uyum baya hoş tebrikler. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Renk uyumu önemli ve teşekkür ederim 😬 Yorumla
MrConfused Takip Et Guru Yaş: 35 7 ay Nerelerdesin sen yahu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 12 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Sınavlar falan derken giremedim Yorumla MrConfused 7 ay Merak ettim vala bir şey mi oldu diye 😇 ama iyiysen sorun yok hoş geldin 😇 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay İyiyim iyiyim okul yoğun geçti sadece 😁 Yorumla MrConfused 7 ay Geldin mi İzmir'e yoksa 😄 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Pazartesi geceye doğru İzmir’de olurum Yorumla MrConfused 7 ay Kırmızı halı? 😇 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay Ahaha hiç gerek yok yorgun olurum bi duş alıp yatarım Yorumla MrConfused 7 ay Hiç sorun değil efendim 😄😄 protokolde hata sevmem ben 😄😄 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay 😂😂olsun genede ya 😁 Yorumla MrConfused 7 ay Hangi şampanyayi patlatalim kapılar açılınca 😄 Yorumla İzmirliPrenses00 7 ay 😂😂😂😂 gerek yok ya Yorumla MrConfused 7 ay Hahaha tamam tamam nasıl istersen😇 Yorumla
aysekaptan Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 80% 3 ay Moda & Stil konusunda 438 görüş paylaştı. laciverte yakın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 7 ay Moda & Stil konusunda 2,9b görüş paylaştı. Mavi renk açar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Ve çok güzel Yorumla
Cokbilen11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 7 ay Güzel ama yeşille uymadı gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Yeşil candır 😁 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 92% 7 ay değil bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Kısmet Yorumla Fayzulin 7 ay hayırlısı be gülüm Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 85% 7 ay Moda & Stil konusunda 425 görüş paylaştı. Yakışmış Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Teşekkür ederim Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 7 ay Evet öyle. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Bencede Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 7 ay Moda & Stil konusunda 467 görüş paylaştı. Mavi güzeldir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör İzmirliPrenses00 7 ay Hemde çok güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Evet kimine çok güzel yakışabiliyor kadınları daha çok zarif gösteriyor tabi elbisenin şekli de önemli
Tabiki kıyafet modeli de iyi ise tam oluyor
Modelden anlamam ama mavi renk genel olarak iyidir izmir’li
Bence de iyidir güzeldir
Başka bir tarz bulmalısın bu model itici göstermiş seni.
Kısmet
Kısmetle alakası yok zevk meselesi
Zevkler ve renkler tartışılmaz 🙃
Evet öyle zaten, sadece sorduğun için uorum yaptım srni daha güzel kıyafetler iöşnde görmeknisterim
Tarzı değiştirim sürekli yoksa sıkıyorum😂
Fotoda bir şey güzel, hepsinden daha güzel:)
O ne 🙃
Sensin:)
😂😂 yok yok konu büstiyer ama
Ben sadece seni görebiliyorum fotoda:)
Mavi bir büstiyer var bide 😂
Ama sen onu gölgeliyorsun:)
Ama içindeki benim
İlk göze batan da dış olarak ilk görünen kıyafet
Bu renge aşığım ve çok ta basarili görünüyor senmisin bu 😉
Bu rengi bende çok sevdim 😊
Eminimki sende daha şık 😉
Yani bazen şık bazen rahat bazen özensiz hepsi var 😂
Olsun 😂 keyifn tadın tuzun yerinde olduktan sonra
O her zaman yerinde 😁
Ozaman ne giydiğinin ne yaptığının önemi yok 🤪😉
Giyimin önemi yok evet ama yapılanlar önemli her zaman 😁
Yapilanlar önemli evet ama ilk olarak sen iyi. olacqksin keyfin olacak 😀
İyiyim iyiyim ben hep 😁
Yine kayboldun sanki 😀🙄
Çok bakıyorum telefona aile ile zaman geçir dostlarla zaman geçir derken
Anladım soru sor arada bi ya
Sorayım 😁
Bikliyirim 😀
Güzel turkuaz a benziyor tonu. Uçlarını fransiz mi yaptırdın?
Sarı ve Turuncu asla giymem bir Allahın kulu giydiremez.
Mavi güzel bir renk ama kendine yakışan daha güzel renkler bulabilirsin
Her renk güzeldir
Bu Mavi Renk En Sevdiğim Renk Favorim 😊⭐
Evet güzel bir ton mavinin
Evet bence iyi bir renk
Kesinlikle öyle 😬
Bir albenisi yok bence
Kısmet
Bu rengi tam benim rengim çok sık kullanırım
Çok güzel renk ya bende çok sevdim 😁
Kesinlikle öyle turuncu İslam yeşili Saks mavisi hayat enerjisi gibi şey
Renkli olsun bizim olsun o zaman ❤️❤️
Aynen 🎨🌈😇
Ojelerle birlikte uyum baya hoş tebrikler.
Renk uyumu önemli ve teşekkür ederim 😬
Nerelerdesin sen yahu
Sınavlar falan derken giremedim
Merak ettim vala bir şey mi oldu diye 😇 ama iyiysen sorun yok hoş geldin 😇
İyiyim iyiyim okul yoğun geçti sadece 😁
Geldin mi İzmir'e yoksa 😄
Pazartesi geceye doğru İzmir’de olurum
Kırmızı halı? 😇
Ahaha hiç gerek yok yorgun olurum bi duş alıp yatarım
Hiç sorun değil efendim 😄😄 protokolde hata sevmem ben 😄😄
😂😂olsun genede ya 😁
Hangi şampanyayi patlatalim kapılar açılınca 😄