bizim ülke insanımız Ruslara ayılıp bayılıyorken :D Rusya’da yapılan ankette listenin başlarında, başarılı iki Türk isim yer alıyor. Okurlar tarafından en çok beğenilen isimler, Hande Erçel ve Kerem Bürsin! ELLE YILIN KIZI: 2021'İN EN HAVALI 10 KIZI 10. Dua Lipa 9. Billie Eilish 8. Lalisa Manoban 7. Ariana Grande 6. Jung Ho Young 5. Emma Stone 4. Zendaya 3. Victoria de Angelis 2. Zhenya Medvedeva 1. Hande Erçel
ELLE YILIN ERKEĞİ: 2021'İN EN HAVALI 10 ERKEĞİ 10. JONY 9. Sergey Goroshko 8. Robert Pattinson 7. Harry Styles 6. Danya Milokhin 5. Jeon Jungkook 4. Tom Holland 3. Timothée Chalamet 2. Damiano David 1. Kerem Bürsin
🥳🥳
Güncellemeler
+1 yıl
SS için teşekkürler 🌸
Hande Erçel ve Kerem Bürsin, ELLE Girl Rusya’nın yaptığı ankette “2021’in En Havalı Kızı ve Erkeği” oldu, duydunuz mu?
Hande Erçel de, Kerem Bürsin de havalı insanlar. Fakat listedeki diğer kişilere bakılınca onların birinci sırada yer olması tuhaf geldi açıkçası. Ama bu anketler belli bir zamanı kapsıyorsa gayet normaldir.
İkisinide sevmiyorum ikisi de itici geliyor bana üstelik ikisinide önce seviyordum ama sonra bu birazcık daha popüler oldular iyice bir yerleri yerçekimine meydan okumaya başladıktan sonra gözümden iyice düştüler.
As bayrakları as as 😅 tebrik ediyorum ikisini de ne diyeyim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bunlara inanmıyorum bunların menejeri kimse yalan yanlış haber yaptırıp abartıyorlar dizi bir halta yaramıyor Türkiye'nin en saçma dizisi olabilir oyunculuklarda kötü dünyada böyle abartılması imkansız bana göre
Şu kızı ne zaman görsem ağzının ortasına kürekle vurma isteği uyandırıyor bende.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
1 Oldular Demek Hea Tabi Cehalet Beyinli Çok Olunca Seçilir bu kızın nesini seviyorlarsa Güzel şeyler mi yapıyor orasını burasını sergilemekten başka Artık maalesef namus da Ahlak Kalmamış toplum da Ama şunu Söyleyim Gerçekten Namusunu Düşünen Ahlak dışına çıkmayanlar İyiki Varsınız toplum çok bozuluyor
Bence bu haberler türk medyası tarafından abartılarak sunuluyor ben diğer ülkelerde bu kadar her şeyde seçildiklerine inanmıyorum dizileri güzel değildi saçmaydı oyunculuklarda iyi diğemem onca başarılı yapım varken Türkiye'de dünyada buna inanmadım nedense