Adı üstünde "sahne kostümü" sokakta giyilecek bir şey olmadığından ve şov amaçlı kullanıldığından; moda ya da moda değil denemez. Güzel, seksi ya da kötü diyemeyeceğim çünkü ortada bir sahne performansı var. Sanatçının kendi tarzı ile bağdaştırdığı bir şey. İzlerim, şarkılarına dans ederim, evime dönerim. O kadar.
hani bi laf var ya medeniyet dediğin açmaksa bedeni desenize hayvanlar insanlardan daha medeni!.. diye bunlar da abarttılar iyice orasını burası açmak ne zamandır modernlik ya da güzellik ya gözlerim kanadı bilakis şu görüntü karşısında benim
@Turkuaz88 Toplumun beğenisi ve ilgisi sayesinde para kazanan insanlar aynı zamanda en büyük pazarlama araçlarından biri. Estetik olmasa bile trend etkileme güçleri var. Kendileri bir şeyi moda olarak sunmaya çalışırsa burada moda eleştirmenleri ya da moda tasarımcıları görüş belirtme hakkına sahip olabilir. Kaldı ki ben sanatçının kendisine hiç olumsuz bir yorum ya da incitici söz söylemedim.
moda ssalak canım şeyler giysemkse yeminle bu moda. çok şükür eskimiş eşofmanım ve tshirtimle adeta bi moda ikonasayım. bunun gibi kokona olmaktan iyidir
Gözlerim kanadı Türkiye'deki ünlülerin özellikle belli yaş üstünde olanların ilk işi stil danışmanlarını değiştirmek olmalı çünkü berbat amaçsız giyiniyorlar
Gerçekten bu insanlar artık tamamı ile kafayı yemiş durumda, normal bir kadın yaptığı zaman hemen ölüme sevk ediliyor haram deniyor günah diliyor ahlaksızlık deniyor ama nedense bunları yaptığı zaman hiç kimsenin hiçbir şey için sesi çıkmıyor.
Yav açık açık çıkarın daha herşeyi. Anadan doğma olun sizde rahat edin bizde.. İşin b. o. kunu çıkardılar artık. Giymeyin hiç bir şey sacmalamaktan iyidir