Lafa gelince çok utangaçsınız. Bir kadın affedersiniz gerdekte bile bu şekilde kocasının karşısına çıkmıyordur nasıl bu kadar rahat oluyor kadınlar anlamıyorum? Erkekler fazla sapıksa bu sizin yüzünüzden oluyor söyleyim
Benim anlamadıgım o kadarmı aciz, yıkık bir mahlukatsınız? yani bikinili bir kadın görünce neden kuduruyorsunuz o kadarmı yokluktasınız? ben urfalıyım dindar bir ailenin çocuğuyum ve antalya da onca süre 5* otelde çalıştım hiç sizin gibi sapık hallere girmedim. insanların giyimine karışmadım. Bu heryer de böyledir denize kadınlar bikini erkekler şort ile girer. madem ki bikinili kadın görmek istemiyorsun, bakmıcaksın ya da oralarda bulunmicaksın! tahminimce sadece kimliğinde islam yazan ks de abazalık yapan eli şeyinde birisin. sana tavsiyem boş işleri bırak adam olmaya bak kendine az saygın olsun.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız kardeşin böyle denize girse, töre diye cinayet işlersin ya sala ğı
töre möre sacmalığı yok biz de ben diyorumki milletin ne yaptığından sanane sen ne diyosun ayrıca özgüvensiz yıkık o. çocugu benden yaşlısın 25 30 yaşlarındasın gurursuzsun bitmişsin ve acınacak durumdasın bu sapıklık sana çok pahalıya patlicak bu dunya da olmasa ahirette zaten şu çocuklara köpeklere taciz edenler hep senin gibiler de neyse sana bol elini skmlr.
kadin acik giydindiye erkege sapik gozuyle bakmak hakki dogmuyo. Allah goz kapaklari yaratmis kapat bakma. koru kendini nefsini. gelelim kadina. evet ben de sevmiyorum bikini giymeyinde giyenleri de. saygi duyuyorum giyenlere ama bana gore dogru bulmuykrum. kendimde denize girerken short tshirtle girerim en azindan. cunku bikini resmen ic camasiri
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben sapık bakalım demiyorum? Kadın neden açık giyiniyor diye soruyorum
erkekler neden tecavuz eder sapik gibi bakar dogru degil bu. kadinlar neden cok acik sacik giyer buda dogru degil. her turlu insan var iste. yanlis olan da var dogru olan da onemli olan sen yanlis insanlara uyma.
evt seytan kadinlar var erkegi yoldan cikaran. ama ayni zamanda kadini da seytan eden onu yoldan cikaran erkekler de var. ve hayir kapali kadinlardan bile tahrik olan abaza erkekler gordum ben. bir kopekten tavuktan tahrik olup tecavuz edenler de duyduk. yani bir erkek bir kadina tecavuz ederse hemen kadin tahrik etti dememeliyiz. ya tecavuz olunan bebeklere ne demeli onlardami tahrik etti. oyle seytan kadinlar oldugu gibi seytan erkekler de var. sirf kadinlara yuklenmen dohru degil
Arkadaşım bak yok demiyorum var ama bunun sebebi yine kadınlar, adam yolda g*tü açık kız görüyor aşırı teşhirci o kıza ulaşamıyor gidiyor sapıklık yapıyor , malesef çocuğa ulaşıyor en kötüsü hayvana tecavüz edenlerde normal erkek değil bilesiniz hasta ruhlu onlar
gtu acik kiz gormese de gider bebege tecvz edersi. adi ustunde ruh hastasi. kapali bayanlardan sapik gibi tahrik olanlari gordum ben. seytan kadinlar var dedigim gibi onlarin aci gtleri yuzunden masum namuslu kizlar sorumli degil. bir zahmet erkeklr uckuruna sahip ciksin. bir kadin gtunu acti diye her kadin acar diye bisey yok. o acan kadinlarin da elbet vardir hikayesi kimi keyfinden orpluk yapar kimi de hayvan bir erkek tarafindan orpluga suruklenir. yani burda diyemeyiz kadin suclu ve ya erkek suclu. kadin da suclu erkek de suculu. kadin da sucsuz erkek de sucsuz. bir tek kadinlara yuklenmek dogru degil
Hadi erkekler bu görüntüden dolayı sapık. 3 aylık bebeğin, 4 yaşındaki erkek çocuğun, eşeğin, köpeğin, damacananın nesinden etkileniyorsunuz? Erkekler göğüsü bacağı çıplak dolaşsın ama söz konusu kadın olunca maşallah. Kimse sizin isteğinize göre şekillenmek zorunda değil. Bakmamayı öğreneceksiniz.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Muz'dan patlıcan'dan diş fırçasından, koltuktan kapı kolun'dan musluk kolun'dan oyuncak ayı'dan'da kızlar etkileniyor? Aynı şey damacanayla
Ben hiç bir kadının üstü çıplak diye ya da şortla geziyor diye bir erkeğe tecavüz ettiğini duymadım, ya da bunun için dövdüğünü. Çünkü cinsellik sadece siz erkeklere özel sanıyorsunuz. Bir kadın böyle bir erkekten etkilenmez ama değil mi? Ayıp çünkü. Kadın istediğini yapabilir bu da sizi zerre kadar ilgilendirmez.
Kadın'da güç olsa, birde kadını tahrik eden erkek olsa kadın'da saldırır. Biz kadınları baştan çıkartmıyoruz sadece Sen biliyo musun gece kulüplerinde evli kadınların onu baştan çıkaran erkeklerle neler yaptıklarını
Bence sus kes. Haddini bil. Sizin unufak şeylerden etkilenmeniz yüzünden insanlar özgürce dolaşamıyor. Bu nedir ya böyle. Bebeklere tecavüz edilen bir memleket haline geldik. Insanlik kalmamis insanlik. Biraz kıç baştan önce vicdan saygı özgürlük kavramlarını zihninize yerleştirin. Pis sapıklar.
4
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kadın sapık değil mi yani? poponu gösteriyor millete sapık değil ben bakınca sapığım öyle mi ahahahahh
Göbekle diz arasına bakmanın haram oluşu konusunda görüş birliği vardır. Bu bakışın şehvetli olup olmaması sonucu değiştirmez. Böyle bir durumda bakışın başka yöne çevrilmesi gerekir yazıyor kur’an da. Bu belki böyle giyinerek şeytana uyuyor. Sen bakmayarak Müslümanlığını göster o vakit. Başkasını suçlamak yazmıyor kur’an da. Sınanıyoruz hepsi bu
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki ben kafamı nere çevirsem orda çıplak bir kadın görüyorsam napıcam gözüme bandaj mı takıcam
Ya sen kadınsın zaten baksan da birşey değişmez ki. Lakin bir erkeğin bakmaması lazım. Ben demiyorum kur’an diyor. O zaman ahirette de sordukları zaman bu cevabı verirsin
Bos insansin cidden bikini bu sen nasil sortla girebiliyosan denize kadinlarda ister bikini ister mayo ister hasemayla girebilir tas devrinde degiliz ha diyosunya hakim olamiyorum sapikliklar bundan oluyor felan sen ne kadar aciz bir yaratiksin ki kendine hakim olamiyorsun kendini dizginleyemiyorsun Şu an cidden sana acıdım yazık kendi nefsine hakim olamayan bir mahlukatsin
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne bikinisi lan? Gözün kör mü götünün içine kaçmış tanga stili bu
Herkesin günahı kendine sen cokmu masumsun o resimleri buraya atmissin kaydetmissin bakiyosun felan cokmu iyisin illa birine laf yapacaksan anne ablana felan insancil sekilde bunlari öğütle fakat senin yakinin olmayan kimse seni dinleyipte sana gore hayatini sekillendiremez ona bakarsan bende kisacik sort giyen erkekleri gorunce gözlerim kaniyo ama kendi tercihi tanga gibi mayo giyen erkeklerde var e napabiliriz buna onun tercihi ONUN karisma hakkimiz yok
Niye izliyom bacım evladı senii herkes sen mi istersen çıplak girsin banane beni ne ilgilendirir herkesin kendi bedeni doğarken de çıplak doğduk sorguya da çıplak gidicez.
Ya ben kendimi düşünmüyorum bu kadın tangayla denize girince ordaki erkekleri düşünüyorum adamlara yazık kadın tangayla karşısında nefsiyle oynuyor beni ilgilendirmez yoksa
Bakman icin degil canı hasama giymek istemedigi icin giyiyor bu yaptigin kapalilara acil demekten farki yok insanlarin inanci farkli olabilir ama lütfen bu onlara insan degilmis muamelesi yapilmasi anlamina gemiyor
Kendimizi hakli cikardigimiz falan yok gercekleri soyluyoruz gercekler de batiyor size ondan zorunuza gidiyor her neyse seninle tartismaya girmekle ugrasamam hadi iyi geceler size.
En İyi Cevaplar