Nisa Bölükbaşı, oyuncu Barış Murat Yağcı ile ilişkisi hakkında özel açıklamalarda bulundu. Nisa ağlayarak "Benim bir senedir bu konuyla ilgili neler çektiğimi kimse bilemez. Hayatımın en kötü bir yılıydı. Telefonlarımı karıştırıyordu. Tüm mesajlarıma bakıyordu. Annemle konuşmalarımızı çevirip okuyordu." dedi.
Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'yla ilişkim en kötü deneyimimdi dedi! İkiliyi yakıştırıyor muydunuz?
Dediklerini inanıyorum çünkü Barış Nisa'dan önce up uzun yıllar ilişki yaşamış, kıza evlilik teklif etmiş ama kız ayrılmış. Yani güven problemi yaşadığı muhtemel. Ama tavırları da baya itici geliyor yani adını koyamadığım bir şey var onda sevemiyorum tıpkı Turabi gibi.
Nisa genel olarak kendini hayatını yaşayan ama kötü bir şekilde ünlenmiş biri. Keşke resim yeteneğiyle ya da parkurdaki başarılarıyla konuşulsaydı. Umarım bu sezon öyle olur.
Bu çocuğun öyle olduğu belliydi zaten gözlerini görmüyor musunuz mesajları okumak ne arkadaş güvenmiyorsan başlama ilişkiye ha başladınsa güveneceksin güvenmediğin biriyle hayat mı geçer neyse bu tür insanlar kendi yaptığı şeyleri karşısı da yapıyor düşüncesiyle bu davranışlarda bulunuyor
Ben pek Survivor takip etmediğim için bu ilişkiden de haberim yoktu ama dışarıdan iyi duruyorlarmış. Bir söz vardır "Dışı seni içi beni yakar" diye. Bunların da o hesapmış demek ki. Baya baya toksit bir ilişki yaşamışlar.
Durduk yere neden bunları söylemiş peki orası Survivor yarışması değil mi bu konuları bizi ilgilendirmiyor ama her zaman acitasyon oy kazandırır güzel çalışma 👏
sevgili olması bile saçmaydı insan bir araştırır sevgilin olacak kişiyi ama en çokta nisanın açıklamasından sonra yapılan yorumları okudum bir kez daha dedim ki kadının en büyük düşmanı gene kadınlardır