İnsanların hiçbir hareketlerine eleştirim olamaz. Çünkü onların o anki duygu dünyasında değilim. Bana ya da ona söz düşer mi bu durumda. Duygu durumuyla yapılan her hareket kişilerin iç dünyasıdır. Ben o insanın iç dünyasına girip; “hey baksana sen ne kadar kuş beyinlisin ya iç dünyan çünkü böyle böyle saçma işler yapıyor” demiş gibi hissederim.
Biri sizin iç dünyanızın, hislerinizin size ettirdiklerine bakıp sizi sorgulasa nasıl hissedersiniz önce bunu düşünün. Kimsenin ruhu, en zırva hareket ehli bile olsa sorgulanamaz. Sadece keyifle izlenir; belki ders çıkarılır.
Bu İskandinavların bu tür jestleri öyle bizim milletin sandığı gibi olmayabiliyor.
İzlandalılarda, aynı erkekle seks yapmış iki kadına ''Göbek kardeşi'' deniyormuş. Neden mi? Aynı göbeğe sürtündükleri için
O konularda inanılmaz topluluklar bunlar. Yarın öbür gün seks yaptığı yeni sevgilisine sanki bakkaldan aldığı narenciyeyi anlatıyormuş gibi o dövmesini gösterip kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu anlatabilir bu herif. Öyle bir millet bunlar
En saçma ve ergence hareketlerden biri. Dünya'da yığınla insan aynı hatayı yapıp, bir gün pişman olduklarında o dövmeyi sildirmek veya üstünü kapatmak için yine para harcıyor.
Günümüzde ayrılıkların çok olduğu zamanda bir kişinin adını vucuduna kazımak pek doğru olmadığını düşünüyorum aklında kalanlar yetmiyormuş gibi vucudunda kalmasının ne anlamı var?
gereksiz şekil şukul işleri. bi süre sonra sanki hiç tanışmamışlar gibi ayrılırlar. abartı aşk gösterileri yapan kişilerin sonu hep hüsran olur. gerçek aşk derinde yaşanır.
Eşimin olabilir ama. Sevgilimin yazdırmam o kadar aptal olmamalı insan.. Yazdıran çok tanıdık var.. şu an evliler çoğunun İlişkisi bitti çoğu kavgalı..
Yabancı insanlar ile bir şeyler yaşamak bile Türk insanlarıyla bir şeyler yaşamak arasında uçurum fark var insan gerçekten deneyimlemeyince anlayamıyor
Rabbim bu nasıl keko bir tip, İskandinav birisini buluyorsun ama adam Bahçelievler gencosu çıkıyor. Bunlar zaten bir avuç insan değil mi niye ve nasıl en türko olanını bulmuş nasıl bulmuş neden neden neden?