+1 yıl2020 de aldığı ödül konuşmasında bunun kadın olanını da alırsam her şey tam olur olur demiş zaten eğilimi önceden beri varmış benliğini yeni ortaya çıkarmış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine yazık etmiş. Neden böyle bir tercih yapmış orası akıl ve mantık ile hiç açıklanamayacak kadar karanlık. Bırak tercihlerin yine farklı yönde olsa bile eski halinle dur ne var yani. Böyle çok mu iyi oldu her şey..
00 Yorumla
Ohaa Cidden Gerçek mi? Yoksa Fake fotomontaj mi Eğer gerçekte Aptallık etmiş Erkekken Karizman Vardı Çukurda Giyimiyle Karizma adamdı ama kadın olunca çirkin olmuş umarım tekrar eski haline döner çok yanlış yapmış
00 Yorumla
"Gözlerim bile kadın gözü gibi. Kadın gibi bakıyorum ben. Ruhumu hep kadın gibi hissediyordum. Bedenim erkek ve bu beni çok mutsuz yapıyordu. Bendenimi de ruhuma uydurunca daha mutlu oldum" gibi bir açıklama yapmıştı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
+1 yılErkekken iyiymiş ama nasıl mutlu olacaksa öyle olsun. Rüzgar Erkoçlar'da bu konu sansasyon yaratılarak aylarca gündem olmuştu, gelinen noktada kendisi geçip ödül gecesinde bunu rahatlıkla söyleyebildi ve başkalarının tek yapabildiği şey gülüp alkışlamak oldu. Kendisi de pozitifti, aldığı tepki de pozitif oldu. Böyle olması gerekir.
10 YorumlaÇok garip bir durum. Ben yakıştıramadım fakat kendi tercihi nasıl yaşamak istiyorsa kendi bilir. Önceki haliyle eli yüzü düzgün bi çocuktu aslında eli yüzü düzgün derken karizmatik bir görünümü vardı en azından anlamında. Ama şu an enteresan olmuş
20 Yorumla
+1 yılLinç tayfası gelmeden saygı duyuyorum diye iletim iyi olmuş
31 Yorumla- +1 yıl
Sapıklık
allah aşkına neyini beğenicem bunun :D tictoc da gezerken gördüm yayın açmış
onun öncesinde yolda görsem tanımayacağım birisi10 Yorumla
+1 yılAhdjdkd olmamış bu çok komik ya djdnd
https://youtu.be/WJerYa1aFjY10 Yorumla
+1 yılŞok oldum delikanlı adam ne yapmış kendine yakışmadı sana be biladerim 😒
10 Yorumla
+1 yılVay benim güzel memleketim Ne günlere kaldık ne insanlara kaldık Allah sonumuzu hayır etsin
10 Yorumla- Magazin konusunda 498 cevap paylaştı.
u +1 yılTimsah Celil’e bak sen ya tercihine saygı duyalım ama olmamış 🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılcinsiyet değiştirmek öyle bir iki makyajla saçla falan olmaz. doğum yapamadığı sürece bir cinsiyet değilimi sadece makyajdan ibarettir. sıkıysa cocuk doğursunlar
12 Yorumla- +1 yıl
Yaratılışa karşı.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci o zaman cinsiyet değiştirme olayı yok. kadın anadır. çocuk doğurur. makyajla cinsiyet dğeişimez. sapık fantazilerne bahane uyduruyorlar
Yani bizim beğenip beğenmemizin herhangi gibi bir önemi yok. Kendisi böyle mutlu ve memnunsa bize bir söz söylemek düşmez. Kararına saygı duyuyorum.
20 Yorumla
+1 yılaslinda ben bile düşünüp duruyorum. eger isim olsun trans olurum. aci cekiyorum. hoc kiz arkadasim olmadi. artik yas 35 oldu. ve kadinla iletisim kuramamaktan yoruldum. bilmiyorum yalan yok begenmessem de bir kadın ülkemizde bu kadar ulaşılmaz olmssini anlamak için kadinlasmak istiyorum. hormon almıyorum ama cok az. erkekligimi bastirmak icin
00 Yorumla
+1 yılİnsanları yargılamak ve eleştirmek hakkım değil ama diğer türlü daha iyiydi bence ama yinede saygı duyarım kendi kararı sonuçta onun hayatı o yaşıyo biz değil
00 YorumlaCinsel yönelimi bu yönde olmuş. Erkek hali baya karizmatikmiş aslında fanlarının şok olduğuna eminim.
10 Yorumla
+1 yılyani Ben desteklemiyoruum bu tür şeyleri ama yani açıkcası bazı kişiler var trans yani hiç anlamıyorsun çok güzel oluyolar
00 Yorumla
+1 yılNormal hayatındaki kişilik karakterini bilmem ama dizideki timsahı severdim. Bu onun kararı. Hiç bir şey diyemem. Saygı duyarım.
00 YorumlaKesin bir aldatılma gibi bir şey oldu adam mutsuz oldu artık bu kadınlara değer verilmez diyip kadın olmaya karar verdi benim düşüncem bu 🤔
02 YorumlaÇukur dizisini hiç izlemedim, haliyle bu lavuğu tanımıyorum.
Ne hali varsa görsün, sîkimde değil..00 Yorumla
+1 yılAkrep değil Timsah :)
kendi seçimi biz ne diyelim :)01 Yorumla- +1 yıl
dinazor yazacaktım da 😂 abartı olur dedim
+1 yılALLAH (C. C.) sonumuzu hayır etsin derim ben. Ümmet-i Muhammed bunları da yapıyor maalesef 😥
10 Yorumla
+1 yılO değil de burada buna bile kayacak erkekler var 😆
11 Yorumla
+1 yılTercih onun saygı duymak gerek. Ameliyatlarla daha kadınsı bi görüntüye kavuşur.
10 Yorumla
+1 yılBeğenmedim ve aşırı şok oldum öğrenince. Timsah Celil bir başkaydı. Artık Timsah Cemile olacak.
00 Yorumla
+1 yılAncak neden göğsündeki dövme om sembolü "ॐ" var. Hiç farkettiniz mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
Hiç trans gibi görünmüyor. Kendi seçimi kendi hayatı. Bize ne aslında.
00 YorumlaOyunculuğunu beğeniyorum cinsiyet değiştirmesinede sözüm yok lakin güzel bir kadın olmamış
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum çok sevdiğim bir sanatçı
00 Yorumla
+1 yılHiç trans gibi görünmüyor. Kendi seçimi kendi hayatı. Bize ne aslında. 😃
00 Yorumlakendi kararı, pek beğenmedim ama güzel trans kadınlar da çok
00 YorumlaKadın hali bayağı iyiymiş yalnız. Bide ben kendime kadınmıyım diyesim geldi şimdi
00 YorumlaBir dizide izledim orada da ses tonu ve saçı olsun kadına benziyordu normal bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılTopluma bir şekilde empoze edilmeye çalışılıyor bu durum normal değil normal gibi gösteriliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok cırkın olmus. Yakında erkek kalmıcak sımdıden bıle normal erkekler bıle ozenıyor toplara aslında tum erkeklerın ıcınde hızlı escnsslk var ( yenı nesıl ıcın dıyom
06 Yorumla- +1 yıl
magarana don
Cevap sahibi+1 yılAllah’ın kezbanı kendını medeni sanma sende keranene dön kasar
- +1 yıl
iyy çok kötüsün kafani göm defol
- +1 yıl
medeniyet degil canim bu osmanlida da vardı kultursuz bir s*lak oldugun icin bos konusuyosun
- +1 yıl
insanlarin yonelimlerini asagilayip ulkeyi kurtardigimi saniyorumdur:
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı da cahıldı senın gıbı zaten özentilik taaaaa o zaman meshurdu sen gıbıler hala yasıyor
+1 yılYolu açık olsun Türkiye'de büyük zorluklarla karşılaşır Allah yardımcısı olsun.
026 Yorumla- +1 yıl
Yaradılışa karşı gelene Allah akıl fikir vetsinde aslına dönsün.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci O Allah' ile kul arasında olan bir şey sen destek ver ya da verme ama hayatı zindan etme insana yeter.
- +1 yıl
Ben onları insan olarak görmüyorum. Saygıda duymam. Alkahın yarattığına karşı gelene neden saygı duyayım. Madem beğenmiyor. Yapabikşyorsa kendi uapsın.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci insanları kararlarına göre aşagılayamazsın. Her kes özgür karar hakkına sahip
- +1 yıl
@Ghost4207 Boş yapmayın kendiniz 4 4luk müslüman mısınız bir kızın gozund bile bakmak haram günah sayılıyor ki siz el ele tutuşuyor sevgili yapıyor cinsellik yaşıyorsunuz önce kendi günahlarınızı tartışın başka insanın günahı size kalmadı eleştirmek
- +1 yıl
@Ghost4207 Dostum gayden ne beklersin. Kafa aynı. kendi sapıklıklarını hoş görmemizi isterler. Ben çocuğumu sizlerden korumakla görevliyim.
- +1 yıl
@Ghost4207 kimin cehenneme gideceğini demekte günahtır ayrıca. Sen kimsin ki bunu biliyorsun?
- +1 yıl
@TeslaDaVinci kes sesini homofobiklere sonuna kadar düşman olmaya devam edeceğim
- +1 yıl
@Ghost4207 eğer bu hayatda istediğimizi yapamiycaksak, ölelim ondan daha iyi olur
- +1 yıl
@Sjwjdnjejdndnd cinsiyetsiz...
- +1 yıl
@TeslaDaVinci ben mi?
- +1 yıl
@Sjwjdnjejdndnd evet.
- +1 yıl
Al Bı Cahili Vur Ötekini Siz Bu kafayla Giderseniz Sonunuz iyi görünmüyor Zekası sorunlu ben sana cehenneme gideceğin belli dedim mi Hayır Tövbe rtmezsen Bilerek haram günah işleyenin yeri orasidir dedim Yüce Allah Tövbe edilirse kulunu Affeder sizin düşüncenize göre şöyle ki Ben istediğim haltı yerim nasıl olsa Allah affeder yok ya başka diyeceğin varmiydi Samimiyetle tövbe edip bi daha yapmayacan affetmek yüce Allaha kalmis sen yeter ki tövbe et yapma ayrıca şunu kafana yaz dünyaya insanlar Kafalarına göre yaşamak için gelmediler kulluk için geldiler Şimdi gidebilirsin yazma yazınca zekanin ezikliği ortaya çıkıyor küçük duruma düşme derim abi tavsiyesi
- +1 yıl
@TeslaDaVinci tanımadığın insanla bir böyle konuşamazsın. Ayrıca, kadın olduğumdan da gayet memnunum
- +1 yıl
@Ghost4207 Sen merak etme. Allah her kesin özünü kabul eder bir sebebi varsa
- +1 yıl
@Sjwjdnjejdndnd çocuğun güzel kardeşim ya da lezbiyen olsun. madem öyle.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci yanlız lezbiyen değil, biseksüelim. Fark da büyük ayrıca
- +1 yıl
@TeslaDaVinci yani çocuk istemem zaten kadından çocuk doğuran ya
- +1 yıl
@Sjwjdnjejdndnd sapıksın işte bu sapıklığıda normal gösteriyorsun. anne olmak sorumluluğu bile almıyorsun. p*rno bir hayat. rezil.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci özür dilerim de, anne olmak zorunda mıyım acaba? Başka planlarım var hayatla ilgili anne olmayı planlamadım hiç. Sanane
- +1 yıl
@Sjwjdnjejdndnd işte bak cinsiyetsiz.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci demek anne olmak istemeyenler cinsiyetsiz oluyorlar. Kadın olduğumdan memnunum, ayrıca feministim ve bir feminist olarak diyorum ki, kadın yanlız isterse anne ola bilir. Anne olmak istemeyen anne geleceğe mutsuz çocuklar götüre bilir
- +1 yıl
@Sjwjdnjejdndnd sen ne kadınsın ne erkek. cinsiyetsizsin. tasarım gereği kadın doğurgandır. sen bunu kabul etmiyorsun. cinsiyetsizsin.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci hem üremesizim zaten. Ben ne hamile kalıpa kilo almayı, ne kayiyer bozmayı, ne de hayallerimi yıkmayı planlıyorum. Doğurmak kutsal değildir. İstemeyen yapmasın
+1 yılbeğenip beğenmememiz önemli değil. herkes kendi hayatıyla ilgileniyor.
00 YorumlaHayır, beğenmedim.
Fakat kararına saygı duyarim.00 YorumlaFizik ve yüz hatları hala erkeksi. Neyse umrumda değil.
00 Yorumla
+1 yılSadece sakalını kesmiş gibi pek değişim yok ki🤷♀️
00 Yorumla- Magazin konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılO değilde de çukur cahili olan tanımıyorum kendisini
00 Yorumla
+1 yılErkekken tipsizdi kadınken daha tipsiz.. Allah şaşırtmasın kimseyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDelikanlı maço mahallenin abisi ayağına yatan birisi vardı. O da aynı bunun gibi olmuştu saçları giyimi yürüyüşü değişmişti. Dışarda delikanlı görünürler oysaki yumuşak naif birer kişilikler
00 Yorumla
+1 yıllütfen biri bana bunun yalan olduğunu söylesin benzetme desin 😧😧
00 Yorumla
+1 yılTimsah celil 😊 herkesin kendi kararları o öyle karar verdiyse en doğrusu budur.
00 YorumlaÇukur disizinden cikartildigina dair video yayınlamıştı psikolojik sıkıntıları olduğunu söylemişti
01 Yorumla- +1 yıl
Ancak neden göğsündeki dövme om sembolü "ॐ" var. Hiç farkettiniz mi?
kimse size kendini beğendirmek zorunda değil, herkesin kendi hayatı
00 Yorumla
+1 yılNe büyüttünüz anasıni satayım herkesin kendi kadarı kime ne
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin, bu ne ya. Birde bunu normalleştiren insanlar var.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne diyebilirim ki...
Benim düşüncem bu, sizinkisi de öyle.
+1 yılYok beğenmedim erkekten dönme olan birini neden beğeneyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTövbe tövbe bu ne yarabbim her haliyle kötü ama şimdiki daha kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipini ksin.. hakaret olarak değil verirse sever yani
00 YorumlaHiç beğenmedim. Erkek hali daha iyiymiş. Çookk çirkin olmuş beee.
00 Yorumlaay dağ gibi adam kendine neler yapmış 😄
20 Yorumla
+1 yılKimse de 2 dakikasını verip teyit etmemiş. Ahh nerede o eski ramazanlar ve insanlar? Yoksa güzel atlara binip de gittiler mi? :D
00 Yorumla
+1 yılTipinde hiç böyle bir belirti yoktu dizide falan o yüzden şaşırdım sanırım hormonları almaya yeni başlamış zamanla daha iyi olabilir
00 YorumlaÖnemli olan cinsiyetini kaybetmesi değil insanlığını kaybetmemesi.
11 Yorumla- +1 yıl
Ancak neden göğsündeki dövme om sembolü "ॐ" var. Hiç farkettiniz mi?
Erkek hâli biraz bir şeye benziyormuş hiç değilse
10 YorumlaBu gidiş nereye.. Dunyanın sonu gelmeli artık diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılbir başkasına bir zararı olmadığı sürece, istediğini yapabilir problem yok.
10 Yorumla
+1 yılKabullenemedim nasıl kötü bir his la bu
10 YorumlaAg nası bi dünya ekekler kadın oluyo kadınlar erkek iyce boku çıkyı bu işin
10 YorumlaSeverim böyle istediği gibi yaşamaya karar verenleri
Param olsa ben de degisirim00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar