Ahlaksızlara bak insanın evinin önüne gidiyorlar öyle mi? Napacaklar mesela kadın cama çıkıp o iğrenç suratlarına tükürse taşlayacaklar mı? Bunlar mı bu ülkenin ya da bu dinin savunucusu? Ya da bu kadın mı bu ülkeye ya da bu dine eleştiri yapan kişi? Gerçekten mi?
Bu şeref yoksunları, ahlaktan insanlıktan nasibini alamamışlar çocuklara tecavüz eden cemaat yurtlarının önünde de akıllı olun diye eylem yapmış mı? Gördünüz mü kendini öldüren Enes Kara'nın kaldığı sözde cemaat evlerinin önünde bu sıfatsızları? Göremezsiniz. Bu pembe götlülerin her şey zoruna gidiyor, eh destek de görüyorlar... milletin evine gitmek ne demek ya? Başlarından aşağı kızgın yağ dökerim ben olsam.
Dogru ile yanlis arasindaki farka bakis aciniz bu mu? Yanlis oldugunu dusundugunuz konuya yanlislari ornek gostermek ! Kendinizce cevap vermeye calismissiniz fakat cok sacma olmamis mi? Sezen Aksu bir hata yapmis dini degerleri kucuk gormus hatta hakaret seviyesinde sozde bir cikarmis ortaya insanlards bu durumdan rahatsiz olmuslar ve bunu protesto etmisler. Enes Kara veya diger verdiginiz ornekler ne kadar yanlis ve hataliysa sezen aksu icin de ayni seyleri demeliydiniz fakat siz , sezen aksu yu degil bu durumdan rahatsiz olan insanlari elestirmissiniz. Objektif olmadiginiz icin bu dusuncu cukurundan cikilmadigi surece , bakis acinizi degistirmedigiz surece ve buna evvela kendinizden baslamadiginiz surece , rahatsiz oldugunuz tum konular sureceligini koruyacaktir. Once SEZEN AKSU yanlis yapmis deyin, sonra bu insanlari yurt onlerine veya cemaat cikislarina davet edin !
@Grininelli1tonu herkesin hassasiyetiyle uğraşmaktan bıktık usandık. lütfen rica ediyorum bakın, şarkıdan da bu denli etkilenmezsiniz artık. saygı bekleyen insan davranışı mı 20 tane hıyar gibi adamın kadının kapısına dayanması soruyorum gerçekten bak. sen mantıklı bir bakış açısıyla yazmışsın teşekkür ederim. Fakat bunlar yüz buluyorlar böyle şeyler için. sürekli pembe kanka tahriş oluyor bu kesimin artık sıkıldık bunların vandal hareketlerinden. kimse benim kapıma gelemez kardeşim, kendi eleştirini dinlemeyerek yaparsın, yeni düzende sosyal medyadan bir kınama postu ile yaparsın anlarım. Siz kimsiniz ya basın açıklaması yapmak falan 20 kişi? Siz derken, gidenlere söylüyorum şahsına değil tenzih ederim yoksa.
Sunlari dusunuyorum;
_ Biz bir Ortadogu ulkesiyiz
_ Bizde dusunce ve fikir ozgurlugu yok
_ Bize bu kafayla daha bur yuz yil medeniyet ugramaz
_ İnsanlarin uzayda hayat aradigi bir cagda biz Adem Havva'ya yapilan ironiyi memleket meselesi yapiyoruz ve ne yazik ki bu da bizim ne kadar cahil bir millet oldugumuzu cok net gosteriyor.
_ Bizde aydin insanlar el ustunde tutulmak yerine linç yer, dislanir, hapislere atilir
_ Ha bir de sunu dusunuyorum; bu mesele yasanilan ekobomik iflasi golgelemek icin bazi kisiler tarafindan bilincli korukleniyor.
Daha coookkkk seyler dusunuyorum da, Silivri simdi soguktur. Zaten dizim agriyor, oralarda iyice nukseder.
Nasil olsa bizim insanimizi aydinlik yarinlara tasimak cok cok zor.
Bu düşünce ve fikir özgürlüğü değil düpedüz saygısızlık, sizin anne babanıza hakaret edilseydi düşünce ve fikir özgürlüğümü olacaktı?
Biz cahil bir millet değiliz, biz Atatürkün kurduğu akıllı bir milletiz.
Uzayda yaşam arayan milletlerin insanaları değerlerine sahip çıkan milletlet ama sezan hanım gibi topluma örnek olması gereken bir sanatçının bulunduğu bir ülkede ne kadar uzayda yaşam aranabilir ki?
@Yecüc_Mecüc_1979 haklisin...
@Altinbasakk, haklıyım.
@Yecüc_Mecüc_1979 evet, haklisin...
@Altinbasakk, çok, aşırı haklıyım.
@Yecüc_Mecüc_1979 cok cok, asiri, inanilmaz, fevkaledenin fevkinde haklisin.
☝🏼, tamam.
@Yecüc_Mecüc_1979 tamam👍
😂😂😂
@Sazimentt12 😂😂😂 e napiim ama😂
özellikle abartılan bir durum ve konu. sebebi malum
covid
kriz
ekonominin berbat hali
sokak hayvanlarının durumu
kadın cinayetleri derken e ciddi konular var gündemde. bunlar nasıl kapanacak!! böyle saçmalıklarla
bırakın artık bunları derim. sıktı gerçekten
Abarttılar gerçekten
Cevap
72Cevap
tek derdimiz sezen aksu şarkısı olsa keşke
Şu şarkıya gösterdiğiniz tepkinin binde birini şu cemaat yurdunda baskı görüp intihar eden Kardesimiz için verseniz gerçekten Türkiye de çok şey değişir. Adem ve havva hakkında doğru düzgün bir şey bilmeyenler sezen Aksuyu protesto ediyor. Din kutsaldır. Allahin yarattığı kullar değil.
Olay karşısında, Zülfü Livaneli'nin açıklamasını okudum. Öyle hallerdeyiz ki, neye kışkırsak bilemiyoruz. Bizden olmayana öfkemiz büyük. Hoş görümüz hep yanlış şeylere anasını satayım! https://www.mynet.com/sezen-aksu-ya-zulfu-livaneli-destek-ilkel-bir-zorlamadir-382808-mymagazin belki birileri okur. 2017'den 2022'ye de ne diyelim pes!
Kesinlikle hapse atılmalı kimse İslam dinine laf atamaz kimsenin haddi değil... bizler vermezsek lafımız onunla beraber olmuş oluruz dinimizi korumak zorundayız hapse girmesini istiyorum kesinlikle ne demek adem babamla havva anneme laf atmış pislik insan seni bari özür dile af dile Allahtan böyle susarsak olamz
bu konuda tepkiniz ne oldu merak ettim
ayrıca bu egemen bağış bu sözlerinden sonra görevden alındı mı bilginiz var mı?
https://www.youtube.com/watch?v=kJF2KAhf0eA
Böyle şeyleri izlemeye değmez kafa karıştırmaya biz İslam dinimizi koruyup herkes hakkettiği cezayı alsın gönlümüz rahat etsin hepsini Allah kahru perişan eylesin fakat hapisle çözülmez bu gibi hakaretler Cehennemde yanacaklar
İslam dinindeki hiç bir şeye kimse hakaret edemez zaten öyle insanlar dinden çıkmıştır inancsiz insanla da fazla muhatap olmamalı kafa yormamalı böyle şeyleri izleyerek te biz de günaha girmeyelm
birine hapse atılmalı diyorsunuz diğerine izlemeye değmez diyorsunuz sizce bu tezat değil mi
İkisi de aynı zaten hepsi hapse atilmali?
Fakat izleyince kafa karistirmamali... sence değer mi böyle çirkin can sıkıcı bir şeyi izlemeyi?
Sen yanlış anlıyorsun.. şuanda o videoyu atarak sende onlardan oluyorsun farkındasın demi
peki atıldı mı hapse ya da ne oldu akıbeti cezalandırıldı mı?
Sanki hoşuna gidiyormuş gibi yeni bir şey çıkarıyorsun meydana? Sen lafını ver Süs
Ceza alacakale mecbur essek gibi hemde
Sence atilmasin mi? Atilsin 10 20 yılda hapis yatsınlar
Hic acimam...
ne güzel kafalar bunlar işinize gelene tu kaka gelmeyene aman günah izleme dinleme söyleme..
güle güle kullan kafan çok güzelmiş ama Allah bu bildiğin riyakarlıktır bil yani.. selamaetle
@görmüş_geçirmis Bi daha buraya yorum yapmanı istiyorum kesinlikle yoksa seni savcılığa şikayet edeceğim..
Acımam haberin olsun... bana bu şekilde konuşmazan
Yürü git simdi...
Aklını daha iyi çalıtiracagina git gide geriliyorsn
Bu konular seni aşar burada dalga geçmiyoruz sen geçip riya yapiyosun video atarak attın da ne oldu? Baskn göğe mi erdi severek mi izliyorsun hayırdır?
İt ürür kervan yürür ama devam et senin sonunda cenennem
Şimdi bu insanlara hukuki yaptırım uygulanacak mı?
Hukuk, adalet herkes için eşit işlemeli bir sanatçı, siyasi lider veya sıradan bir vatandaş böyle bir durum ile karşılaşacak olsa ne gibi bir yol izlenir.
Bu olayın gerçekleşmesinin nedeni olarak belirli vakıfların attığı tweetler incelemeye alınıp halkı galeyana getirme ve hedef göstermeden işlem başlatılacak mı?
Yoksa Themis bir kere daha hüsrana uğratılacak mı?
Şimdi benim anlamadığım şey şu sezen Aksu evet bir hata yapmış doğrudur fakat birde şu gerçek var madem dini değerlerimize bu kadar sahip çıkıyoruz sayın akp genel başkanını peygamber efendimiz ile bir tutanlara bu halk neden sessiz kaldı Üsküdar meydanında dalga geçer gibi kabeye gidemeyenler burada tavaf edebilir deyip kabe maketinin etrafında insanları toplayanlara neden ses çıkarmadı kur'ani kerimin pastasını yapıp yerlerden neden kimse sesini çıkarmadı madem dini değerlerimize bu kadar sahip çıkıyoruz çıkıp çatır çatır bu rezillikleri de söylememiz lazım o yüzden kuru gürültü çıkarmanın alemi yok
İslamcılar bayağıdır birilerini öldürememişlerdi. Sanırım canları sıkılıyor. Ülkede kemalistinden, kürtçüsüne, solcusundan liberaline herkes tehdit altındayken, ilahiyat profesörleri insanlara din tebliği adı altında hakaretler savurur, slak karılar ''Ateistler anneleriyle evlenebilirler'' gibisinden televizyonda saçmalarken hiçbir şey yok
Bu mk dincilerinin ağlaması bitmedi. Bu Afganistan zihniyetidir, araplar bile bu kadar fanatik değil.
Normalde devran dönünce bu cemaat, tarikat, ilim bilmem ne derneklerinin alayının ocağının söndürülmesi gerektiğini söyleyeceğim de, bu muhalefet iktidarı ele geçirse bile buna yanaşmaz bu kanser hücreleri var olmaya devam eder.
Yaptıkları resmen magandalık. Bunları laik bir ülkede yapamazsın. Adamın ağzına sıçarlar. Haddini bil diye.
İnançsız insanlara kafir dediniz, onlarla ilgili bir sürü olumsuz ayetler, kötü düşünceler varken islamı eleştirmek neden suç olsun? Size göre dininiz kusursuz ama bir başkasına göre kusurlu olabilir. Alenen küfür veya hakaret etmediği sürece herkes herkesi eleştirebilir. Ha buna hakaret diyorsanız dindar olmayan insanlar için kullandığınız "kafir" kelimesinin anlamlarına da bir bakın derim.
Bu toplumdan bir halt olmayacağının özeti bunlar işte bu kafa böyle kalmaya devam etsin daha çok yol alırız.
Sezen aksu Selam söyle o cahil ismet ile Atatürke dese acaba aynı şeyleri düşünür ve konuşurmuydunuz
Kimse Hz adem ve Hz havva anamıza dil uzatamaz daha geçen hafta güya eğitimci olan bir dangalak hz meryem anamız hakkında ileri geri konuştu herkes haddini bilecek kimse bizim dini değerlerimize saygısızlık yapmayacak
Minik serçe oldu minik karga
Aynen öyle katılıyorum ataturke laf atıyorlar sıradan insana herkes birbirine giriyor bizim gözümüzün nuru annemize ve babamıza laf atamaz hiç kimse ve İslam dini herseyden önemlidir
Müslüman olduğunu söyleyenler içinde hala bunun gibi soytarılara destek veriyor olanlar var çarpıtıldı normal bir şey kötü şeyler söylemiyor diyen dangalaklar var ama
Allah kahru perişan eylesin insanları herkes birbirine laf atabilir imtihan dünyası fakat İslam dininde olan hiç bir şeye laf edemez
Kesinlikle katılıyorum sana tarafımız belli çok şükür tarafımız Çizgimiz İslam
Aynen öyle elhamdülillah
Boş.
O kadar zam geliyo açlıktan gebericekler (inşallah) hâlâ din derdindeler Allah'ın cahilleri. Bunlar kesin para alan siyasi trollerdir
Hiç kimse kimsenin dinine değerlerine sövemez kardeşm o kadar. Müslümandan başkası için her şey o kadar normal ki din özgürlüğü adı altında... Bu nedir ya biz dinimizi yolda bulmadık. Ne çilelerle geldi bize kadar o din! Koskoca evreni görüpte Allah ı göremeyen körlerin, benim dinim hakkında nokta kadar dahi yorum yapmaya hakkı yok!
Millet kafayı yemiş. Etraf dinsiz müslüman dolu resmen. Yorumları okudukça inanası gelmiyor insanın. Birde ikide bir yok şuna, yok buna niye tepki göstermiyor sunuz diyorlar. Sanki bizim dinimiz tecavüzü destekliyor bizim dinimizde tecavüzün cezası idam. Bizim dinimiz “binanı komşunun binasından yüksek yapma, rüzgarını kesersin” diyecek kadar ince bir din. Ulan dinden imandan haberi yok milletin kalkmış dindar kesime laf söylüyorlar. Müslümanlar kusurlu olabilir ama İslam kusursuzdur. Bir müslümana laf söyleyebilir siniz. Sonuçta herkes hata yapar. Ama müslümanlara laf söylerken İslam'ı taşlayarak yapmayın. Sonuçta dinimiz bütün kötülükleri yasaklamıştır. Ayrıca Hz. Ademe cahil diyenler cahilin önde gidenidir ki hz. Ademin öğreticisinin Allah olduğunu bilmiyorlar.
İster Ateist ol İstersen Hristiyan ol ama başkalarının dini değerlerine dil uzatma, Mesela bu! Bu kadın hangi hakla Dini değerlere dil uzatıyor onca Müslüman var bu Dünya da onlar mesela şarkıların da çıkıp Hristiyan. Ve Ateistlere sallıyorlar mi? İyi yapmışlar tepkilerini göstermek işlemişler. Ama Din Düşmanları bu Pkk yanlısı terörist sevinci Asaglik kadını savunmuş.
bir allahuekber diye bağırarak kafa kesmedikleri kalmıştı
çok alakası var içlerinden asıl geçen şey o hepimiz biliyoruz
çocuk kandır sen
türkiyedeki cemaatlerin çoğunun talibanı desteklediğini bilmiyorsun galiba dünyadan haberin yok
şeriata göre islam dininden çıkan bir kişinin hükmü nedir açıkla bakalım herşeyi bu kadar iyi biliyorsun ya?
A aaaa neden öyle yapıyorlar ki?
Daha dün açılım saçılım süreçlerinde iktidarın en has destekçisiydi. Sarı kırmızı yeşil kıyafetlerle boy boy çıkıyordu yandaş medyaya. Çok ayıp etmişler. Yakıştıramadım yani.
Benzin olmus 15 tl dolar olmus 14 tl bunlarida protesto edebilsek keske
Keşke seçim mitinglerin de eline Kur-an alanları, şu ili ilçeyi kaybedersek Kudüs düşer Mekke düşer diyenleri, x partiye oy veren cennete gidersin diyenleri, alkol alıp bize oy veriyorsa günahkar değildir diyenleri, bize bunları Allah yaptırıyor diyenleri, x kişisine dokunmak ibarettir diyenleri de sen ne diyorsun da bizim kutsalımızı seçim malzemesi yapıyorsun, dil uzatıyorsun vs diye protesto edecek kadar inançlı, bilinçli yürekli ve karakterli olsalardı...
Milletin canı sıkılıyo sanırım. Ordakilere sorsan alıp Kur'an-ı eline okumamişlardir bile. Zaten müslüman olmanın şuurunda olan kimse böyle bişi yapmaz. Hepsi boş teneke...
Yorumları okudum Adem Havva İslam dinine özel bir şeymiş gibi yorum yapan kıt beyinliler var. Bu kadın niye ceza alacak Man kafalar burası İslam devleti mi şarkı sözünde belli bir kesimi hedef alan bir şey mi var hele biri anne babama laf edemez yazmış 😀 ulan nerde senin anne baban oluyor okurken utandım
Sezen Aksu'nun evinin önüne gelip güya protesto edenler bana göre bu tacizdir alevi solcu Kürt katledebilecek faşizanlarmış gibi geliyor ne oldu bu kadar ayaklandı bu kimseler yoksa bahanemi oldu bana öyle geliyor
Şarkıda geçen sözden dolayı Sezen Aksuyu protesto edenler, bu kadar etkilendiklerine göre 5 vakit namazında olan, dini değerleri önemseyen kişilerdir diye düşünüyorum. Ama öte yandan böyle olan biri, o sözün ne niyetle söylendiğini bilmeden protesto ederek, bu kadının kul hakkına girebileceğini de bilmeli.
Ben dini değerleri aşağılayan herhangi bir şey görmüyorum. Protesto edecek başka şey kalmadı muhtemelen.
ne duyar kastı millet be , sezenin şarkısından daha çok tepki gösterecek şeyler yok mu bu ülkede ben mi yanılıyorum?
korumayla gezen sezen aksuya gereksiz bir protesto şarkıya bakıyorum 2017 yılında cıkmış 5 sene sonramı tepkilere neden oluyo ilginç
Ülkenin geldiği noktaya bak. Bilgi ve kültür seviyesine bak. Tam bir 5. Dünya ülkesi 🤬
Şarkılara sinir olana kadar o vakfında bu vakfında tecavüze uğrayan erkek çocuklarına sahip çıkıp o vakıflara, tarikatlara ses yükseltseydik şimdi uçuyorduk hey yavrum...
Bu Sezen Aksu denen kadın zaten PKK yanlısı biri, bu biliniyordu bu da üstüne tuz biber oldu. İyi yapmışlar zaten şu Sezen Aksu yu oldum olası sevemedim ya kanım ısınmadı su kadına bir
Kardeşim Dinde zorlama yoktur. Her birey kendinden sorumludur. Sevmiyorsan dinlemessin olur biter. Protesto nedir. Bunlar Ülkeyi karıştırmak adına planlanmış hareketler. Protestoyu Milli Beka Hareketi başlatmış. Kim bunlar yahuuu. Bu Cemaat işine el atılması lazım. Dini kullanarak insanları sömürmeye çalışıyorlar.
sayın soylu ne is yapar peki :)
burada bir ihlal varsa sezen aksu niye ifade vermeye cagrilmiyor :)
ha burada bir ihlal yoksa bu zibidiler kim :)
devletin askerine polisine guvenmiyorda kendilerimi ceza kesiyor :))))
adalet sistemin uganda ile yarisir herseyi dıs guc yapti dersen yillar yili kol kola yurudukleri insanlarada boyle saldirirlar :)
Keşke bu hassasiyeti ülkemizde olup biten diğer önemli hususlar içinde gösterebilsek
Protesto edenler de şarkısında söz ettiği cahil kesim. Örümcek kafalılar söylenmek isteneni anlayamıyorlar.
Keşke aynı tepkiyi bir hayvan tecavüze uğradığında hatta Ensar Vakfı'nda 45 çocuğun tecavüze uğramasında da gösterebilselerdi. Ama konu kendileri olunca yer yerinden oynar.
Bir de katılmıyorumu seçmişler. Bir kereden bir şey olmaz diyen Aile Bakanına niye böyle sokaklara düşecek kadar tepki göstermediler? Neden bu 45 çocuk tecavüze uğradığında hiçbiri Ensar Vakfı'nın kapısına kadar gidip protesto etmedi? Hani siyaseti bir kenara bırakıyorum, sizin tarafınızdan biri bunları yapınca neden kör sağır gibi davranıyorsunuz? Biriniz bunu açıklasın. Zira bu yaptığınız müslümanlık değil, benim okuduğum kitapta abladığım ve sizin davranışlarınız bir değil.
Yeni mi akıllarına gelmiş? Protesto etmenin bile bir saygınlığı kalmadı ki..
Bu kişi zamanında hayır diyenler kirlilerdir diyerek akp yalakalığı yapmamış mıydı? Şimdi ne olmuşta ters düşmüşler?
yuh abi abartmayın ya tamam yanlis birsey ama etraf ateist sadist satanist kaynıyor minik serçe ye mi taktınız
bundan sonra hiç bir sanatçı cesaret edemez artık dinimize hakaret etmeye. İyi yapmışlar. İslam'a sahip çıkmak lazım. Keşke çocuklara, kadınlara tecavüz ve şiddet olduğu zamanda böyle protestolar yapılsa. Sadece yakalık için yapılan bir protesto ise kınıyorum ama İslam'ı savunmak için yapılan bir protesto ise tebrik ediyorum
Şurada görünen şahısları toplasan bi adam etmez. Yazık, zerre beyin yok bazı kişilerin, hemen de galeyana geliyorlar mübarekler 😂. Başka derdi yoktu değil mi bu milletin, trajedi resmen. Yetmez ama evet miydi o 🤭.
Kimsenin inancı kimseyi bağlamaz. Kaldı ki bu kadının kendi hayran kitlesini karşısına alıcak biri değil. Sözlerde anlatılmak istenen farklı bişey var, onu idrak edemeyenler de hakaret etti diye alıp geçiyor. Yemeyin bu ucuz numaraları. Sırf gündem değişsin diye yapılmış bilinci bir hedef gösterme bu. Yoksa kim takar yıllar önce yazılmış kıytırık bi şarkıyı.
Karşılıklı anlayış şarrrttt... İnanırsın inanmazsın, değer kabul eder veya etmezsin. Birilerinin değeriyse bahsedeceğin konu dikkatli davranırsın.
Kimse kendi değerlerine sanat veya ifade özgürlüğü adı altında laf ettirmek istemez. Yüce tutmak ister çünkü.
Ne var canım bunda yobazlık vs. diyenlerin değerlerine aynı şekilde karşılık versen yine ne var canım bunda diyebilecekler mi? O halde kimse kimseyi bişeyler için suçlamasın karşılıklı saygılı olmaya çalışsın sadece.
Sezen Aksu'yu çok severdim dee yaptığı hiç doğru değildi
Yahu eleştirsin de evinin önüne gelmek ne bence sacmalik
Kimse tepki vermese bu şarkı bu kadar meşhur olmayacakti ki neyin artistligindeler
Şarkısını duymuştum, “cahil” diye bir cümle geçiyor.
Cahilin ne anlama geldiğini bilmeyen insana da Cahil denir.
Tamam insanlar eleştiriye açık olmalı, ama linç edilmemeli.
Kimisi evinin önünde kimisi de online platformda protesto edilir. Normal bir durum.
Minik şeytan ülkedeki vatandaşların %80-90 ının dinî eğerlerine hakaret ederken buna hakkı varsa eğer, o insanların da o minik şeytanın evinin önünde günlerce , haftalarca hatta aylarca eylem yapma hakkı vardır. Saygıysa saygı, saygısızlıksa saygısızlık.
amaaan dinlerine laf etmeye görün delirirler tek de buna delirirler biri öldürülünce tweet atanlar konu din olunca kalkıp ev basıyo ülkeye bak ya. medeniyet sıfır. arap ülkeleri bile yapmıyo bunu. kendimizi iyice düşürdük
Hz. Adem , Hz. Havva bizim babamız anamız, onlara yapılmış hakaret küfür, bizlere yapılmış hakaret küfürdür, Sezan aksu gibi bir sanatçıdan beklemezdim.
Sezan aksu 21. yüzyılda yaşayan bir kadın olumuş görgülü bir kadın, ondan binlerce yıl önce yaşamış atalarımıza hakaret vari konuşması uygun değil, onlar senden önce cahillikle yaşamışlar madem sen onları anlayışla görüp saygı duyup o hakaret içeren kelimeyi etmeyip edepli olsaydın Sezen hanım
Bence iyi oldu..
Bu millete mal olmuş bir Sanatçı, mallık yapıp kırmızı çizgilerine dokunursa millette böyle reaksiyon gösterir..
Yıllarca sevilen yanın, püf diye kaybolur..
#Vesselam
Protesto edenleri sonuna kadar destekliyorum. Ne olursa olsun , hiç kimse bir peygambere , üstelik insanlığın babası olan Hz. Adem'e ve tüm insanların annesi olarak kabul edilen Hz. Havva'ya dil uzatamaz.
tamam yanlış tamam hatalı..
ama bir insanın evine gidip alenen tehdit etmek..
bu hiç olmayacak bir durum..
2017 de yazılan bir şarkı için 2022 de protesto etmek. Türkiye'de yaşamak çok eğlenceli tek kötü tarafı bizde icindeyiz
Hangi şarkı
Of Sen Sezen Sen Ne Yaptın böyle İyi mi Oldu Şimdi Hem Müslümansan İmanını riske attın hemde sevenlerin Senden soğudu Hala da çok kızıyorum Nasıl ne hakla Hazreti Adem ile Havva ya böyle hakaret eder ya acilen bu yanlıştan vazgeç tövbe et özür dile
Kadınları katledenleri değil, çocuklara tecavüz edenleri değil, faiz , haram yiyenleri değil, bir şarkı sözünü protesto ediyorlar. Komik :)
Taşlınlık yapmadan yasal sınırlar içerisinde protesto hakkının kullanılması gayet normal. Gerekli izinler alınıp hakaret etmeden protesto hakkının kullanılması gayet normal
Polise bak biz çağırsak gelmez ünlü olunca nerdeyse ölecekler kapıda allah belanızı versin
Ne çabuk gaza gelen milletiz ya keşke başka şeylerde de bu kadar duyarlı olsak
Güzel gundem değiştirdiler tebrik ederim adamlar işi iyi biliyor turkiyede o kadar cahil varki hemen sazan gibi atladılar
Kur'an'ı Kerim'i ellerine alıp sallaya sallaya yalan söyleyenlere hırsızlık arsizlik edenlere değilde sezen aksuya Hemi teee allaim yaa 🤣
Evet haketmis az bile bu kadına evlerini taslasalar yeridir hakli çünkü pretosta yaoan kişiler dinimizle dalga geciyor aşırı saçma bisi yapmış
Madımakta insanları yakan kişilerle aynı kafadasın onlar da bu düşünceye sahipti
@RaamiiiRamiiiii boş yapmayı kes biz turkiyedeyiz dine sahip çıkın az inanın ya
Sanki denizde plaja gitnis gibi
Ay sizin sacma yaziniza sinirden yanlış soruya görüş yazdım acik filan derken pardon ama dinli olsun demiyorum yinede saygisi olsun dinle dalga geçmeye hakkı yok
Bu ağzı salyalı köpekler var olacakta kendilerini bu memleketin sahibi sanıyorlar ama arpa yemi verin ülkeyi satallar bunların yapacağı tek iş cadde ve sokaklarda otopark değnekciliği
Yani kimsenin dini görüşüne karışılmaz fakat bu kadar da saygısızca bir şey de yapılamaz yani Sezen Aksunun yaptığı çok saygısızca
Onu protesto edene kadar elektriğe gelen %120 zammi protesto etsinler kadinın sözlerini hakli çıkarmişlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?