Mustafa Topaloğlu uzaya gitmek istediğini açıkladı. Sizce uzaya çıkabilecek miyiz?

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, Ay’a astronot gönderileceğini açıklayan uzay ajansına başvurarak kendisinin gönderilmesini istedi.
Türkiye Uzay Ajansı tarafından hazırlanan ‘Milli Uzay Programı’ tanıtım toplantısına katılan ünlü şarkıcı 'beni gönderin' dedi. Bu gelişmeler sonrası gözler ‘Uzaylı’ lakaplı ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu’na çevrildi. Yıllardır uzay hakkında yaptığı yorumlarla bilinen Topaloğlu, sosyal medyada gündem konusu oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı uzaya gidecek ismin ünlü şarkıcının olması gerektiğini vurguladı. Mustafa Topaloğlu, “Ben uzaya giderim. Nereye gideceksiniz, nerede konaklayacaksınız, nerede oturacaksınız? Bunları bilmek gerek” dedi.
Mustafa Topaloğlu uzaya gitmek istediğini açıkladı. Sizce uzaya çıkabilecek miyiz?
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/uzayli-mustafadan-aya-seyahat-yorumu-ben-giderim-41738562